Май се среща с бившата си

Май се среща с бившата си
С едно момче съм от 4 месеца.Познаваме с е от 5 години и преди сми били заедно .Но има неща който ме измъчват много ревност или страха да не ме нарани ? 1 Видях снимки в компютъра с бившата му гола .

Той ги махна и се закле че вече няма снимки на други момичета .Но познайте намерих цяла папка скрита с снимки на 15 годишна и го попитах защо ? Той ми отговори защото му е харесвала но е нямал шанс с нея и я имал за много добро момиче и кво значение има като е избрал мен . пфффффффффф

Нали е нямал шанс? И сега той започна фитнес и разбирам че бившата му се записала в същия фитнес след 3 дни и го разбирам случайно и тои казва че не я е виждал до сега . Интересно от толкоз фитнеси и двамата се записват за 1 седмица и двамата .

След фитнес той ходи на кафе уж с неговите приятели по 2 часа .Мисля си че той се вижда с нея че не я е забравил .Всеки ден се караме за това само се съмнявам в него .

Но ако той толкоз иска да е с мен а не с нея и вижда че се измъчвам най-логичното нещо е да се премести в друг фитнес .Чудя се какво да правя дали той ми казва истината да зарежа ли всичко ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
В.З.З.
В.З.З.
17.09.2013 08:56
Аз съм изпадала два пъти в твоята ситуация.Направи така,че си докажи твоите съмнения но от опита който аз имам в такъв вит ситуации наистина бях лъгана и предполагам,че и при теб е така.Едно разбрах че този тип мъже те не се променят защото те просто са такива и не защото са родени такива а защото на тях им харесва, защото те нямат съвест , морал и са расли в такава среда,в едно съм сигурна че човек без съвест е много страшно защото той никога няма да отдаде значение на твой то страдание и сълзи. Моя съвет е по най-бързия начин си го докажи това твое съмнение и ако е истина просто не давай шанс на човек който колкото и да се клее той никога няма да спре да те наранява и това че са в един фитнес съм сигурна че не е случайност и напълно споделям това че дори и да е случайност ако той те уважава ще се премести в друг и никога няма да позволи да се чувстваш зле.Не го причинявай и ти това на себе си да прощаваш на хора които не те уважават.
1
0
Ив
Ив
03.04.2013 16:54
Според мен и да няма нищо, твоето постоянно потънало в съмнение поведение, ще ти изиграе лоша шега. Това е най лесния начин да отблъснеш един мъж. Тези ваши караници няма да доведат до нищо хубаво. Да кофти е, но ако му нямаш доверие защо си с него? Аз лично никога не съм попадала в подобна ситуация, защото градя връзките си на доверие и ми се получава.:) Без доверие, не знам. Ти го задушаваш и сама го тикаш в прегръдките на друга. Ако спре да бъде щастлив, най малкото е да тръгне да търси щастие другаде. Съвета ми е смени си подхода, ако искаш да си с него...
0
0
Дони
Дони
21.02.2013 17:14
Първото нещо което бих направила на твое място е да спра за малко със всички объркващи мисли на съмнения, това изяжда отвътре......ако толкова искаш отговор, предполагам че знаеш по кое време приятеля ти ходи на фитнес......прати човек който не познава (твой приятел) на фитнес и после нека го проследи до самото кафе....знам че това не е най-правилния начин за да повярваш на някого но поне е начин, да се успокоиш или да вземеш някакво решение
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: