Събра се с бившата си приятелка

Събра се с бившата си приятелка
Здравейте! Виждам, че доста хора споделят своите истории тук за това реших и аз да Ви споделя моята. Ще се радвам, ако ми дадете съвет и как да постъпя.

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Нещо подобно се случи с мен преди около два месеца. Запознах с едно момче, което страшно много ми хареса още в първия момент. Когато се запознах с него бях с приятелки и той познаваше една тях и дойде при нас. И така почти цял след обед бяхме в една компания. Говорихме си, смяхме се. Хубаво беше.

Споделих на приятелката ми която го познава, че го харесвам и така почти винаги когато съм с нея тя му се обаждаше да дойде при нас. Тя ми каза, че той и е говорил за мен и и е казал, че ме харесва. Тогава тя му даде профила ми във фейсбук и започнахме да си пишем. Пишехме си постоянно. Знаехме във всеки един момент кой какво прави, къде е, как е и т. н. Опознахме се, излизахме заедно. Беше страхотно.

Една вечер докато си пишехме той ми каза, че се е събрал с бившата си приятелка с която имал връзка 2 години. Каза ми, че били длъжни да си дадат още един шанс. Не знаех какво да си мисля защото той ми беше казал и на мен, че ме харесва и тогава си помислих, че може да потръгнат нещата с него.

От както е с нея много рядко си пишем. Или когато си пишем е за малко. Няма ги онези дълги разговори. Липсва ми. Не зная какво да правя. Да се отдръпна ли от него?

Коментари (8)

Изпрати
читател
читател
25.04.2014 12:25
да разбира се! намери си някого, който ще ти дава всичко и няма да си му за свободното време
1
0
ивайла
ивайла
25.04.2014 10:23
Остави го на мира.
2
0
vse taq
vse taq
27.10.2013 17:03
ами просто се разкарай и ги остави да бъдат щастливи
2
0
Бахура
Бахура
19.10.2013 13:53
Мдааа, неприятно. Но поне е постъпил мъжки и ти е казал 1:1 как седят нещата. Иначе можеше просто да изчезне. Или да те държи "резерва". Нито едно от двете не ти харесва повече, нали?! И най-вече ти е дал ценен урок, ако попаднеш в подобна ситуация но на неговата позиция. Вече знаеш как да постъпиш ;)
4
0
ж
ж
12.10.2013 14:13
да
0
0
Цура
Цура
08.10.2013 16:11
Браво на момчето.Постъпило е правилно като ти е казал, че се връща при старата си приятелка.Можеше и да не ти каже, а просто да не ти се обажда вече.
0
0
TNT
TNT
06.10.2013 13:33
Ако той искаше да е с теб, нямаше да се събира с нея... Така че по-добре се концентрирай върху нещо друго в момента и се опитай да ограничиш комуникацията с него. И аз имам подобен опит и мога да споделя, че колкото и да е трудно в началото, след това осъзнаваш, че е било правилно :)
0
0
Весела
Весела
06.10.2013 10:41
И аз имам подобна история в момента, но аз успях да се съвзема. Определено трябва да се отдръпнеш. Остави го той да ти пише първи, не задълбочавайте темите много навътре, по повърхностни неща и гледай да се дистанцираш поне докато всички приключи с нея или ако не, докато си намериш някой друг. Но не допускай да бъдеш заслепена само от него и с мисълта, че той ще я остави и ще сте заедно. Защото до тогава ти може вече да нямаш чувства към него, а и по този начин сама пречиш на себе си да бъдеш щастлива, като не допускаш друг мъж до себе си. За това се отдалечи и просто продължи все едно сте само познати/приятели.
0
0

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: