Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тя май е бременна от бившия си

Тя май е бременна от бившия си

Тя май е бременна от бившия си
Здравейте и честита нова година на всички нека пожанем повече успехи отколкото в миналата 2013 година
често четях и разглеждах историите на останалите потребители . но днеска реших да споделя и аз своята история .

аз сам момче на 22 вече години на 28ми декемви мой много добър приятел ми сподели че едно момиче негова комшииче ме е харесала. Знам че звучи някак детински или като в детската градина,но така ми сподели.

момичето ми напасна по характер както се казва като в ръкавица. Излизахме на разходки и си говорим постоянно, запозна ме с техните даже аз с майка и се познаваме
още от преди работили сме на едно с нея

Та въпросното момиче казва че ме е харесала и че няма да се откаже от мен всичко ми се видя да става много бързо
естествено и техните много ме харесаха и те бяха категорични че ме искат за зет. на 31 срещу 1 януари някак на майтап майка и беше згафила не помня точно какво. И аз на майтап казах ще ти простя ако за 1ви ми направиш вкусна торта . речено сторено. На 31ви отидохме с техните да вземем тортата и да се запозная с бабата и тя като по чудо много ме хареса и ме прие като част от семеиството.

Наистина това много ме учуди майка и на вапросното момиче ми каза че ще е по-добре ако спя у тях тази вечер за да не тичам да се прибирам посред нощите (понеже където се сабираме беше близо до техния дом )купона не беше кой знае какъв момичето ми каза още преди това че не я бива много много в прегръдките и в танците .

постояхме но усещах как на нея не и е много приятно, затова я попитах дали да не си ходим а тя просто ми се усмихна и каза:

Аз се забавлявам като виждам че и ти се забавляваш
точно това ми показа още повече че момичето е точно сякаш пратено от самия Господ специално за мен като си тръгнахме и легнахме аз като добър приятел я попитах дали не и се прави нещо друго освен да спим.

Тя ме попита какво аз леко намекнах че имам презерватив в якето но тя каза че и се спи след приблизително 1 час и двамата бяхме будни попитах я дали може да я опипам по гърдите щот все пак не бях много по контактите за около 15 - 20 мин ми позволи да си поиграя с тях на воля , ,

Опитах се и аз първата целувка все пак пипам голата и гръд а все още не бях я целунал някак не ни се получи както на мене ми се искаше , но мен ме зарадва факта че тя отвърна на целувката а на сутринта всичко си беше нормално. Майка и и баща и спяха в другата стая, но не са ни притеснявали. Бащата още от преди ми каза че можем с нея да правим каквото пожелаем все пак млади хора сме . До секс не се стигна.

Още на купона обаче моя приятел тоз който ме запозна с въпросното момиче ми каза да внимавам какво правя защото доколкото разбрал тя е била бременна от предишния и приятел и да нее както набързо ме коткат да се опитват да ми го препишат на мен както се казва. общо зето момичето ми харесва адски много и имам нищо друго освен сериозни намерения.

Моля ви дайте мненията си в коментарите отдоло как трябва да постапя и ако съм сбъркал нещо поправете ме относно пунктуацията и точката си спестете коментарите.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Стефи
Стефи
19.01.2016 01:45
Най - лесното което е тест за бременност преди да правите секс но имай в предвид че ако е правила аборт в близките два месеца може да отчете положителен за това най- добрия вариант при лекар
0
0
дд
дд
12.01.2014 23:50
Подобно неграмотно писмо не бях чела никъде,за граматика и времена да не говорим!Как е възможно такова нещо?!А и нещо в тази история ме смущава,нещо недостоверна ми изглежда,пълни простотии,само загуба на време,без коментар!!!
4
3
Елена Василева
Остави ги тези цици и помисли с горната глава. Ако е бременна ще си проличи. Ако наистина искаш да бъдеш с нея бъди търпелив ако толкова не ти стиска да я попиташ направо.
1
0
Деница
Деница
05.01.2014 23:31
Тва все едно е писано от 15-годишен.На едни цици такава радост...Изчакай месец,то ще си проличи.
7
1
shukran
shukran
01.01.2014 19:08
не на мене тия ,родители да са съгласни в другата стая да се ебе дъщеря им,това малко на капан ми прилича.попитаи я направо.ти сам каза никое момиче не е паднало от бога,и да е толкова идеална не може.
7
0
petar
petar
01.01.2014 14:32
забравих да допалня че момичето е ходило на болницата да прави аборт но моя приятел просто ми казва да внимавам
1
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: