Това подобие на любов ли е

Това подобие на любов ли е
И аз искам да попитам за мнение, просто така. Известно време се занимавах с мъж зодия скорпион, чувствата му към мен се бяха 50/50. Тогава си имах приятел. Веднъж го претиснах за нас и той ми каза да забравя, аз се ядосах и приключих с него.

2 месеца нищо, аз скъсах с тогавашното ми гадже и тръгнах с друг. Скорпиона като разбра, т.е. видя снимките в ФБ ме махна от скайпа си, а бяха минали 2 месеца, но не и от ФБ( странно).

След извесно време му писах, че не искам да ме маха, да сеподминаваме, че е било една заблуда и той се съгласи. Да съм си живяла живота да не го мисля, аз съм добре, той е добре и така уж всичко 6.

Да ама не, нямаше и месец стана така, че излязохме заедно с още един фр заедно 3мата, той не ме поздрави отбягваше ме супер много, накрая даже чао не ми каза. Този нашия общ приятел ми каза, че уж нямал нищо против да съм дошла при тях и че се е държал нормално преди да дойда, но и той забеляза напрежението помежду ни и как си е сменил цялото държание аз като съм отишла.

След известно време се разхождах с приятеля ми, улиците бях пусти. Но усетих изведнъж много силна негативна енергия насочена към мен и знаех, че е той, огледах се не го видях.

След няколко секунди го видях с още 2ма гледаше направо и напрегнато, аз бях в страничното му виждане. Не погледна към мен но по напрегнатия му поглед се разбра, че ме е видял ( и по моята интоиция)и ме подмина.

Не мога да разбера това поведение и аз съм скорпион. Не ме харесва не иска да е с мен, а защо ми е толкова ядосан, вместо да се радва, че съм продължила. Както би направил всеки човек който види, че човека но когото не може да даде щастие, го е намерил.

Аз бих направила точно това, не да го махам и да се държа гадно. Все едно попарата съм му изяла.( Да кажа между нас имаше една целувка и множество приказки, нищо друго)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
МК
МК
31.08.2013 09:53
По-малко се занимавай с гаджета и повече с училище, защото, честно, въобще не ти разбирам. Остави правописните грешки и непознаването на елементарни пунктуационни правила, ама и мисълта ти върви толкова хаотично, че само ти знаеш какво искаш да кажеш.
0
0
леля ти;)
леля ти;)
31.08.2013 09:38
мило момиченце, пишеш тук, за да привлечеш внимание ;)
смяташ, че момчето е влюбено в теб и това те ласкае...
сменяй гаджетата, хич да е ти пука - момчетата, които са способни да обичат обикновено не привлчат вниманието на пеперудите...
интУиция се пише
0
0
първо приключваш сегашната си връзка и т
първо приключваш сегашната си връзка и т
30.08.2013 10:12
Трябваше първо да приключиш едната си връзка и когато нямаш приятел, тогава да говориш с него. Ти не си маймуна - когато хванеш следващия "клон", тогава да пускаш този, за който се държиш... След като той те отбягва сега и ти е блокирал профила, просто не се занимавай повече с него. Ако, той иска да говорите - ще те потърси.
0
0
cvetelina
cvetelina
12.07.2013 20:16
както и глупави и недодялани мъже.
0
0
Не
Не
12.07.2013 16:23
Първо се научи да пишеш, глупави и неграмотни жени никой не харесва.
0
0
cvetelina
cvetelina
11.07.2013 16:29
съгласна съм.
0
0
e_cat
e_cat
09.07.2013 23:40
Ами да защо мислиш, че го разкарах точно защото почна да ме върти разиграва, а усещах, че започва да влияе това на здравето ми. Казах си аз съм по важна от него, някой ако те иска ще ти го покаже. Сега съм с друг и съм щастлива :) Той ако ще и на кръв да ме гледа, той докара нещата до тук. Не трябва да се сърди ан мен, а на себе си.
0
0
cvetelina
cvetelina
09.07.2013 22:23
той може да е скорпион но аз съм телец.и аз много търпя.но видя ли че почват да ме мачкат започвам и аз.всеки си има някаква гордост.а ако съм позволила да ме мачкаг то е защото явно съм влюбена.
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 18:01
А отделно няма как да ми направи живота ад, първо не е такъв тип, а и няма да посмее в това съм убедена, познава ме достатъчно добре :)
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 17:59
Добре скорпонска гордост и от къде на къде, да не съм го отрязала аз. Значи няма да си моя, но няма да си и на друг. Това е чист егоизъм, не гордост... :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: