Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изостави ме бременна в 7 месец и избяга при друга

Изостави ме бременна в 7 месец и избяга при друга

Изостави ме бременна в 7 месец и избяга при друга
Здравейте, знам че историята ми е много често срещана, но реших да я споделя. След сватбата ни сякаш всичко се промени. Бившият ми изглежда много добър и порядъчен човек, но всъщност е вълк в овча кожа. Живяхме до 2010 на семейни начала и решихме да се бракосъчетаем. Живеехме в Англия, но родителите му постоянно го караха да се приберем. Той е дете живяло в недобра семейна среда-побой, изневери, страх, алкохол и стрес върху майка му. Аз му съчувствах и винаги го подкрепях. Не че говоря за себе си, но съм прекалено морална и съвестна, винаги съм му помагала за каквото и да било дори със съвет.

Доста затворен човек, но се отдаде на един порок, а именно да ми изневерява. Не го вярвах, докато сама не срещнах истината с очите си. Остави ме сама в Англия като ми каза, че вече не ме обича и го задушавам. Останах сама да страдам и не можех да повярвам какво се случва. Човекът за когото давах душата си сега дори не ме забелязваше и ме игнорираше. В последствие разбрах, че в БГ живее с друга жена, но не се развеждаше с мен. Аз мислех, че е лъжа и не вярвах, че той си пада по изневери. Имах му доверие и глуповато се надявах това да е лъжа. Просто чаках да се съвземе мислех, че е някаква криза и пак ще се съберем.

Залисана в работата, започнах да се съвземам от раздялата ни, но ето че след една година той ме потърси. Беше похарчил всичките си спестявания от Англия, тъй като беше захванал някакъв бизнес с коли. Потърси ме пийнал и ми каза, че е сгрешил и иска да му простя и че това никога няма да се повтори. Казах му, че той така поиска, че една година не се е сетил за мен, а сега когато е на дъното ме търси. Започна да ме заплашва със самоубийство и какво ли не, но аз бях твърда. Както се прибирах един ден от работа пред входа ме чакаше той. Изтръпнах, но го пуснах да влезе.

Изглеждаше зле, отслабнал, отчаян и изпълнен с надежда. Каза ми ела с мен в БГ и ще имаме щастливо семейство. Доста мислих, но с добрината си изпатих. Върнахме се забременях и всичко се повтори наново, но актрисата в новия сценарий беше друга. Изостави ме бременна в 7 месец и избяга, започнах да го следя и видях истината с очите си, че живее при друга жена, разведена без деца. Дойде на раждането на детето да го види и постоянно отричаше, че има друга, че съм се припознала, но казваше че така е по-добре да сме разделени.

Подадох молба за развод и се започнаха едни заплахи, едни обиди, до днес водим война. Яд го е че съм го хванала и че знам всичко. Разводът е на лице, но сега искам да се върна за по-доброто бъдеще на детето в Англия и постоянно водя дела, но той ме спъва и ни държи тук като заложници с детето, а продължава да живее със същата жена, но я крие, не се появява публично с нея, дори живее в нейния дом. Вижда детето според определения от съда режим.

Един ден ми каза ако ми простиш ще оставя курвата, но аз го изгоних и сега се държи арогантно и нахално и ми каза, че повече нямало да ми се моли, ако съм искала сега аз да го търся. Каза дори, че съм лишила детето от семейство, сякаш за нещо аз съм виновна. Детето щяло да го разбере един ден, а аз ще съжалявам че съм се развела. Не мога да разбера как може да има такива безсърдечни и нагли хора, без капка съвест. Цял живот майка му е унижавана, а сега той повтаря порока на баща си по много по низък начин. . . . Благодаря Ви предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
бенетон
бенетон
30.09.2015 19:45
не мога да повярвам,че още живее с онази дето ни раздели,вече 3 години,не му пука нито за разбитото семейство,нито за детето,дори се държи нахално и гордо.Не знам що за човек е станал...
0
1
K.K.
K.K.
09.10.2015 00:57
M0lia izpratete mi nomer ili emal na tazi jena na poshta: , smqtam che ima kak da i pomogna ako jelae
0
1
lara
lara
30.09.2015 19:38
dobre si napravila,4e si se razvela,vsi4ko 6te se naredi za teb,a onzi neznam do kude 6te stigne
2
0
kateto
kateto
22.09.2015 22:25
Trqbva da se bori6
3
0
калина
калина
17.09.2015 15:25
мислите ли че жената може да напусне страната с детето си без съгласието на бащата на детето?Би ли могъл съдът да замести съгласието на бащата след като това семейство е разрушено по негова вина....
6
0
бубето
бубето
17.09.2015 15:23
моля споделете коментари
1
0
bubeto
bubeto
16.09.2015 15:05
ujasi taq jena se e nadqvala tozi da se promeni,gorkoto momi4e,vqrvai 4e edin den 6te mu se smee6 na toq kompleksar
4
1
stoicheto
stoicheto
16.09.2015 15:04
tozi e pulen bokluk,ima Gospod
8
1
estadio
estadio
07.09.2015 15:58
Трябва да си силна и да се бориш да заминеш.Не може да няма никакъв начин да заминеш с разрешение от съда.Той прави всичко на инат,рано или късно ще е на дъното,защото Господ гледа и всеки си плаща сметката рано или късно.Но ти не се отчайвай заради детето,трябва да бъдеш силна и един ден ще успееш,вярвай ми.А за този не си губи времето да го мислиш той сам се е измислил,а и тази дето е с него рано или късно ще го остави и той ще остане сами ще си ближе раните.
5
0
miksipiksi
miksipiksi
07.09.2015 15:51
Мислите ли,че рано или късно няма да се върне,когато осъзнае какво е изгубил.А какво ще кажете за онази,която е знаела,че е женен,но го е подтикнала да зареже семейството си и да отиде при нея.Тя дали е много щастлива,да гради щастие върху чуждото нещастие и да остави детето му без пълноценен баща.Той е виновен,но и тази има вина,да се вре дето не и е мястото.
4
0
...
...
06.09.2015 14:19
За съжаление той няма да осъзнае последствията от постъпките си. Той е лъжец по природа. Винаги ще лъже за нещо и ще търси изгодата от хората покрай него. Той даже не осъзнава, че лъже. За него това е начин на живот. Винаги ще обвинява другите за проблемите си. Няма да поеме отговорност за нищо. Кара другите да се чувстват виновни. Забрави го! И да лази по земята пак не го жали. Бъди силна заради детенцето.
7
0

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
44
33
21
10
Дай твоята оценка: