Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Изостави ме бременна в 8-ми месец!

Изостави ме бременна в 8-ми месец!

Изостави ме бременна в 8-ми месец!
Здравейте,

Ще ви разкажа историята си, която меко казано ме постави почти пред депресия. Моят годеник и бъдещ съпруг ме изостави бременна в 8ми месец. Всичко между нас започна и беше перфектно (или поне аз така съм мислела). . разбирахме се, заживяхме заедно още от самото начало. Грижеше се за мен, не ме беше лъгал никога, аз му вярвах безрезервно. Решихме че ще имаме детенце, планирахме го, правихме опити и още на втория месец след това аз бях бременна.

Той беше щастлив, говорехме как ще бъдем истинско и пълно семейство, Как иска момченце. . . да, имахме трудности като всяка двойка и семейство, но винаги намирахме решение. Родителите му не ме харесваха особено, не желаеха и детето, но той се застъпи за нас. Живеехме отделно от родителите си. . . една прекрасна вечер пазарувахме за вечеря, прибираме се, аз започвам да готвя, а той стои при мен и си говорим. . . в този момент влиза майка му с гръм и трясък (от което той не беше изненадан, сякаш я очакваше ) и започва да ми крещи как аз с моето копеле сме съсипали живота на нейния син, да съм се махала още сега и тем подобни.

Той не застана зад мен. . а просто я подкрепи, изгониха ме вечерта на улицата знаейки че аз нямам къде да отида и ми казаха че щяли да ми докарат багажа в последствие при баба ми на селото ми. . . от тогава нямам връзка с него, смени си телефоните и не го срещам никъде. . от общи познати разбрах че заминавали за Англия.

Явно всичко това е било внимателно планирано отдавна, кой знае от колко време го е обмислял и ме е лъгал. . . а 1 час преди да ме изгонят ме прегръщаше и ми казваше колко много ме обича и как ще се справим заедно със всичко. . . що за човек трябва да си. . каква съвест и сърце трябва да имаш се питам Аз?

Сега ми остават 35 дни до раждането на сина ни, сама и уплашена, без доходи и собствен дом. . . а той вероятно някъде с техните е щастлив от факта, че се отърва от мен и детето. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
07.06.2018 17:06
Изглежда, че този човек е държан на каишка от майка си през целия си живот. Съветвам те да се консултираш с адвокат и да го съдиш за издръжка. Не го оставяй да се размине с отговорностите си на баща. В емоционален план само мога да си представя колко ти е тежко. Преценила си го грешно, но няма как да се върнеш назад, а и все пак очакваш детенце, за което трябва да се грижиш. Потърси някаква надомна работа и впрегни усилията си в това да си създадеш сигурност. Няма смисъл да се самосъжаляваш пред свършен факт, а се опитай да оправиш последствията.
9
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: