Красива Усмивка

Красива Усмивка

Красива усмивка с практичните съвети на Ezine.bg. Магията на красивата усмивка в няколко съвета.
Причини за чупливи зъбиПричини за чупливи зъбиПроблемът с крехките и чупливи зъби може да ни засегне на всяка възраст, а причините за това състояние могат да бъдат много. Ето и някои причини за чупливи зъби.
Храни и напитки, които оцветяват зъбитеХрани и напитки, които оцветяват зъбитеОцветяването на зъбите често предизвиква неудобство у всеки човек и той започва да се срамува от усмивката си. За съжаление, някои от любимите ви храни и напитки могат да причинят появата на петна по зъбите.
Какво представляват интерденталните четки за зъби?Какво представляват интерденталните четки за зъби?Интерденталната четка за зъби е сред приспособленията, от които всеки има нужда, за да се радва на красива усмивка и здрави зъби и венци.
Мека или твърда четка за зъби да избераМека или твърда четка за зъби да избераМакар уредите за поддържане на устната кухина да се увеличават непрекъснато, остава един вечен въпрос: Мека или твърда четка за зъби да изберете?
Как да имаме искрящо бели зъбиКак да имаме искрящо бели зъбиВсеки от нас мечтае за красива усмивка, а както знаем, белите зъби са неизменна част от нея. Как обаче да се сдобием с искрящо бели зъби, ако природата не ни е надарила с такива?
Тези съвети на стоматолозите ще поддържат красивата ви усмивкаТези съвети на стоматолозите ще поддържат красивата ви усмивка
20 Август
Антония Р.
Почти всеки се плаши от зъболекари, но този страх е в наша вреда. Красивата усмивка трябва да се поддържа не само от суета, а и за да се храните нормално, без да се пртеснявате от един или друг вид храни.
Забавни неща, които да правиш, докато си миеш зъбитеЗабавни неща, които да правиш, докато си миеш зъбитеМиенето на зъби обикновено изисква две минути, но дори и те могат да бъдат най-скучните минути от целия ден.
Избелване на зъбите за една нощ: Топ методи, които работят като магияИзбелване на зъбите за една нощ: Топ методи, които работят като магияПритеснявате се от оцветени или потъмнели зъби. Вижте как да избелите зъбите си у дома и то за едно денонощие!
Природни средства за избелване на зъбите у домаПриродни средства за избелване на зъбите у домаЕдва ли има някой, който не би искал да има красива усмивка, на която всеки да се възхищава. Мнозина са онези, обаче, които не биха се подложили на скъпите и леко плашещи процедури за избелване на зъби или химически средства, които се препоръчват за това.
Шест билки за добра устна хигиенаШест билки за добра устна хигиенаДобата устна хигиена изисква редовното почистване на зъбите с паста, конец, вода за уста. Има и няколко билки за добра устна хигиена.