ezine.bg»Статии»Красота»Красива Усмивка
Красива Усмивка

Красива Усмивка

Красива усмивка с практичните съвети на Ezine.bg. Магията на красивата усмивка в няколко съвета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни съвети за красиви и здрави устниЛесни съвети за красиви и здрави устниВсяка жена иска красиви и здрави устни. Как може да се постигне това? Какви грижи за устните трябва да полагаме? Красиви и здрави устни само с няколко лесни стъпки.
Ултразвукова четка за зъби - какво трябва да знаемУлтразвукова четка за зъби - какво трябва да знаемСлед редица изследвания е доказано, че ултразвукова четка за зъби не само премахва плаката с 30 само след месец употреба. Ултразвуковата четка за зъби е подходяща за хора с брекети, спестява време и премахва плака успешно
Навици, които водят до пожълтяване на зъбитеНавици, които водят до пожълтяване на зъбитеАко сте забелязали пожълтяване на зъбите, ще ви е интересно да разберете на какво се дължи. Има навици, които водят до пожълтяване на зъбите. Защо пожълтяват зъбите?
Ежедневните навици, които ще ви предпазят от кариесиЕжедневните навици, които ще ви предпазят от кариесиДобавете тези навици към ежедненивието си, за да ви предпазят от кариеси. Ето кои напитки и храни ви гарантират кариеса.
Избелване на зъбитеИзбелване на зъбите
21 Юни
Admin
Зъбите могат да се избелят с гелове, ултразвук и специални лазерни процедури. Избелването на зъби е забранено при бременност и кърмене.
За по-красива усмивкаЗа по-красива усмивка
19 Юни
Марина
Ежедневното миене на зъбите и езика са все задължителни условия, които ще осигурят здрава усмивка всеки ден. Ето как да имате красива и сияйна усмивка без много усилия.
Препоръки при избора на четка за зъбиПрепоръки при избора на четка за зъбиПазарът предлага изобилие от четки за зъби. Те са толкова много, че когато ви се наложи да си купите, изпитвате затруднение коя точно да изберете. Препоръки при избора на четка за зъби.
Правилната грижа за зъбите във всяка възрастПравилната грижа за зъбите във всяка възрастРедовната грижа за зъбите във всяка възраст е важна не само за красотата, но и здравето ни. За да имаме блестяща усмивка, все пак трябва да положим усилия.
Връзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВръзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВсеобщо известна истина е, че захарите вредят на зъбите поради различните химични реакции, които протичат при съприкосновението им с бактериите в устната кухина. Връзката между кето диетата и здравето на зъбите ни
Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Кариеси, абцеси, зъбобол. Никой не иска да се сблъсква с тези състояния. Всеобща е и фобията от зъболекарския стол.