Красива Усмивка

Красива Усмивка

Красива усмивка с практичните съвети на Ezine.bg. Магията на красивата усмивка в няколко съвета.
Ежедневните навици, които ще ви предпазят от кариесиЕжедневните навици, които ще ви предпазят от кариесиДобавете тези навици към ежедненивието си, за да ви предпазят от кариеси. Ето кои напитки и храни ви гарантират кариеса.
Избелване на зъбитеИзбелване на зъбите
21 Юни
Admin
Зъбите могат да се избелят с гелове, ултразвук и специални лазерни процедури. Избелването на зъби е забранено при бременност и кърмене.
За по-красива усмивкаЗа по-красива усмивка
19 Юни
Марина
Ежедневното миене на зъбите и езика са все задължителни условия, които ще осигурят здрава усмивка всеки ден. Ето как да имате красива и сияйна усмивка без много усилия.
Препоръки при избора на четка за зъбиПрепоръки при избора на четка за зъбиПазарът предлага изобилие от четки за зъби. Те са толкова много, че когато ви се наложи да си купите, изпитвате затруднение коя точно да изберете. Препоръки при избора на четка за зъби.
Правилната грижа за зъбите във всяка възрастПравилната грижа за зъбите във всяка възрастРедовната грижа за зъбите във всяка възраст е важна не само за красотата, но и здравето ни. За да имаме блестяща усмивка, все пак трябва да положим усилия.
Връзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВръзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВсеобщо известна истина е, че захарите вредят на зъбите поради различните химични реакции, които протичат при съприкосновението им с бактериите в устната кухина. Връзката между кето диетата и здравето на зъбите ни
Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Кариеси, абцеси, зъбобол. Никой не иска да се сблъсква с тези състояния. Всеобща е и фобията от зъболекарския стол.
Какви са ползите от редовното миене на зъбите?Какви са ползите от редовното миене на зъбите?Всеки човек знае, че хигиената на зъбите е много важна. Тя пази от поява на кариеси, различни възпаления на венците и сериозни заболявания на зъбите като пародонтоза. Общото мнение клони към това, че лошата хигиена на зъбите причинява проблеми с тях.
Причини за чупливи зъбиПричини за чупливи зъбиПроблемът с крехките и чупливи зъби може да ни засегне на всяка възраст, а причините за това състояние могат да бъдат много. Ето и някои причини за чупливи зъби.
Храни и напитки, които оцветяват зъбитеХрани и напитки, които оцветяват зъбитеОцветяването на зъбите често предизвиква неудобство у всеки човек и той започва да се срамува от усмивката си. За съжаление, някои от любимите ви храни и напитки могат да причинят появата на петна по зъбите.