Красива Усмивка

Красива Усмивка

Красива усмивка с практичните съвети на Ezine.bg. Магията на красивата усмивка в няколко съвета.
Препоръки при избора на четка за зъбиПрепоръки при избора на четка за зъбиПазарът предлага изобилие от четки за зъби. Те са толкова много, че когато ви се наложи да си купите, изпитвате затруднение коя точно да изберете. Препоръки при избора на четка за зъби.
Правилната грижа за зъбите във всяка възрастПравилната грижа за зъбите във всяка възрастРедовната грижа за зъбите във всяка възраст е важна не само за красотата, но и здравето ни. За да имаме блестяща усмивка, все пак трябва да положим усилия.
Връзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВръзка между кето диетата и здравето на зъбите ниВсеобщо известна истина е, че захарите вредят на зъбите поради различните химични реакции, които протичат при съприкосновението им с бактериите в устната кухина. Връзката между кето диетата и здравето на зъбите ни
Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Искате здрави зъби? Следвайте тези стъпки!Кариеси, абцеси, зъбобол. Никой не иска да се сблъсква с тези състояния. Всеобща е и фобията от зъболекарския стол.
Какви са ползите от редовното миене на зъбите?Какви са ползите от редовното миене на зъбите?Всеки човек знае, че хигиената на зъбите е много важна. Тя пази от поява на кариеси, различни възпаления на венците и сериозни заболявания на зъбите като пародонтоза. Общото мнение клони към това, че лошата хигиена на зъбите причинява проблеми с тях.
Причини за чупливи зъбиПричини за чупливи зъбиПроблемът с крехките и чупливи зъби може да ни засегне на всяка възраст, а причините за това състояние могат да бъдат много. Ето и някои причини за чупливи зъби.
Храни и напитки, които оцветяват зъбитеХрани и напитки, които оцветяват зъбитеОцветяването на зъбите често предизвиква неудобство у всеки човек и той започва да се срамува от усмивката си. За съжаление, някои от любимите ви храни и напитки могат да причинят появата на петна по зъбите.
Какво представляват интерденталните четки за зъби?Какво представляват интерденталните четки за зъби?Интерденталната четка за зъби е сред приспособленията, от които всеки има нужда, за да се радва на красива усмивка и здрави зъби и венци.
Мека или твърда четка за зъби да избераМека или твърда четка за зъби да избераМакар уредите за поддържане на устната кухина да се увеличават непрекъснато, остава един вечен въпрос: Мека или твърда четка за зъби да изберете?
Как да имаме искрящо бели зъбиКак да имаме искрящо бели зъбиВсеки от нас мечтае за красива усмивка, а както знаем, белите зъби са неизменна част от нея. Как обаче да се сдобием с искрящо бели зъби, ако природата не ни е надарила с такива?