Знак на съдбата

Знак на съдбата
Здравйте! Искам да разкажа нещо, което много ме обърква и незнам какво да направа.

Имах връзка три години с разведен мъж, който имаше две деца от предишната си жена. Много го обичах по онова време и много страдах от това, че той не желаеше повече да се обвързва, в смисъл брак и да има други деца. Казваше, че две са му достатъчни и не искаше повече.

Но аз много искам свое собствено семейство с брак и всичко както си му е редът. Той постоянно ми натякваше, че няма да сложи повече халка и ако толкова искам трябва да си потърся друг мъж.

Така нашата връзка с времето се изхаби. Той си излизаше сам със свои приятели, аз с мои от своя страна и така с времето съвсем се отделечихме. Дори не ме интересуваше дали не се вижда и с други жени.

В един момент живяхме просто като съквартиранти...

И тогава срещнах сегашния си приятел. Не след дълго се изнесох и се върнах при родителите си. През това време се виждах с другото момче и се оказа, че наистина много си пасваме като характери. Мислим по един и същ начин, имаме еднакви желания и планове за бъдещето.
Но не исках да бързам да се обвързвам веднага.

Така мина около година от както се разделих с бившия си приятел.

Реших, че е време да се види на къде ще продължи живота ми. Сегашният ми приятел настояваше да се пренеса при него, така и стана.

Вече една година живеем заедно и всичко върви много добре. Говорим за общото си бъдеще, колко деца ще имаме, каква къща ще си купим и така.

От около месец обаче, почна да ме търси бившият ми приятел. Каза, че много се е промнил откакто се разделихме и е разбрал, че аз съм жената на живота му. Че иска деца от мен и ще отиден да живеем където аз кажа и ако искам да се оженим веднага...

Аз го отхвърлих, казах му че това е минало, че не го искам вече и че имам друг мъж, с когото съм щастлива, но той не се отказва.

Почна да ми звъни постоянно, да ме дебне и засича на улицата. Станал е параноичен, даже малко плашещ.

Бях много влюбена навремето в него и като го виждам така, нещо в мен иска да се върна при него.

Не смея да кажа на сегашния си приятел, да не стане по–зле.

Не знам как да постъпя, но трябва да направа нещо, защото станах доста нервна и той го усеща..

Моля за съвет..

Знам, че нищо в този живот не е случайност, че точно когато реших да имам семейство с друг мъж се появи той...

Дали не е знак!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Деси
Деси
05.07.2015 20:55
Стой при новото момче! Хората не се променят току-така. Само се прави привидно да те залъже предишния и после всичко ще е както е било преди.
0
0
Lora
Lora
02.12.2010 21:10
Не се връщай при него. Остани си при твоето си приятелче. Пожелавам ти да осъществите всичките си общи планове.
1
0
НИ
НИ
19.10.2010 00:02
Знак е разбира се. Знак е, че отново ще се опита да ти провали живота и като го направи, отново ще продължи по стария начин. И тогава и ти също като него ще оцениш истинското, едва след като го загубиш. И тогава ти ще отидеш да се молиш и да убеждаваш колко си се променила. И така, животът е един кръговрат.
4
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: