Как да го забравя

Как да го забравя
Здравейте. Ето, че имам нужда от вашата помощ. Вчера се скарах с момчето, което харесвам и той каза, че е по-добре повече да не се чуваме и виждаме.

Ние не сме имали нищо специално, но аз мисля, че съм влюбена в него. Той е този, който успя да ми върне усмивката в един много тежък момент от моя живот.

Проблемът е, че има голямо самочувствие и се държи много студено на моменти.

Какво да правя ? Осъзнавам, че трябва да го оставя и да спра да мисля за него. Но как ? Наистина вече цял ден не успявам да си го избия от главата, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
МЪЖ
МЪЖ
11.08.2015 19:42
Ей това ви е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА на всички жени...дето все се правите на недостъпни...надути и надменни....все едно целият свят е длъжен да ви лежи в краката!?И.."ЯНА" много си далеч от истината моето момиче!Никой мъж не харесва надути..префърцунени и правещи се на недостъпни жени!Мъжете дори бягат от такива кифли..за това и тем подобни създания..все ревът по форуми и сайтове,че никой не ги обичал...че никой не ги уважавал и желаел?
0
0
яна
яна
09.11.2012 23:49
Не го търси нека той те потърси . Ако го направи значи има нещо към теб , но не прибързвай дръж се дръпнато надутите момчета харесват по - недостъпни .
0
1
Иванина
Иванина
16.08.2012 00:08
Цял ден :) Все едно говориш за цяла година...Изчакай още малко, за да видиш дали няма да ти мине. А и ако се държи хладно и надменно, за какво ти е такъв човек?!
1
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: