Ревността ме изяжда

Ревността ме изяжда
Здравейте на всички!

Дълго се чудих дали и аз да споделя моята история. . В крайна сметка реших да го направя.

До започвам по същество. Аз съм на 20г. с приятелката ми сме заедно от 2 месеца и половина.

Преди 1 месец я хванах, че ме лъже и причината беше, че разбрах за стара нейна връзка с мой познат и просто я попитах дали наистина е било така, но тя отрече. След като и казах, че знам истината тя сведе глава и дори не ми обясни защо беше тая напълно излишна лъжа.

Както и да е всичко мина и го забравих, но преди около 2 седмици и бях във фейсбук и видях един чат, който беше доста затрупан със сексуални закачки. . За щастие тогава тя беше в къщи и аз я извиках и и го показах, единственото нещо, което исках е нормално обяснение и и обясних, че всичко между нас приключи. .

Тя се разплака и каза, че всичко било просто така да ревнувам по-един или друг начин, че обича само мен и само мене иска. . Разбира се, аз не повярвах и се разделихме за 2 седмици.. Осъзнах, че постоянно ми липсва и наистина я обичам.. Сега отново сме заедно доказа ми някой неща, чувства и определена сигурност но доверието ми към нея е максимално изчерпано. . Ревнувам я супер много, не и вярвам изобщо и се съмнявам във всичко.. Но има нещо, което много силно ме дърпа към тази любов, а страха да не бъда отново наранен е доста голям..

Ще се радвам ако някой даде съвет. Благодаря предварително! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Marina
Marina
09.09.2013 01:19
Ооо стига, писала си е с някой и какво не ти е изневерила нали?! Това,че се закача с някой в чат не значи нищо, разбирам да го прави пред теб очи в очи ок да ревнуваш, но във фейса и т.н. не означават нищо. аи другото което е вие сте заедно едва от 2 месеца какво искаш да се забули ли или ти да го направиш? Всеки трябва да има своето лично и пространство и лични контакти дори и с хора от другия пол..
0
2
newisalwaysbetter
newisalwaysbetter
07.09.2013 14:06
Забави темпото! 2 месеца и половина не са много, тя може още да не е минала в тази нагласа че е само за теб, но най-важното - поговорете! Кажи и как се чувстваш и че това те наранява. Кажи и ,че ако и пука за теб и те обича не би го направила особено нарочно. Изчакай малко и с времето тя ще ти покаже. Но в никакъв случай не допускай да флиртува с други под предлога че го прави , за да искаш само нея. Кажи и , че ако тя иска само теб не би те наранявала.
1
0
hm
hm
07.09.2013 13:32
Ние жените сме склонни да го направим това, само и само човека до нас да ни проревнува, да видим, че му пука.. Колкото и гадно да звучи случва се да пофлиртуваш с някой, било то във Фейса или в Скайп, ако не е сгафила по никакъв друг начин и сега ти доказва наистина, че иска да е само с теб, преглътни го :)
0
1