Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Ревността му стигна до побой

Ревността му стигна до побой

Ревността му стигна до побой
Ето я и моята история! От доста време разглеждам вашите истории и реших да споделя и моята Имах сериозен приятел година и четири месеца. Всичко вървеше добре, до като изведнъж не започна да ме ревнува от всеки. За най-малкото нещо правеше проблем.

Сърдеше ми се, когато излизах с приятели, а не с него и това ме изнервяше адски много карахме се постоянно и когато майка ми ме попиташе нещо след скандал, аз си изкарвах всичко на нея. Това много я дразнеше и от части спря да го одобрява.

Бащата ми не знаеше за нашите проблеми и го харесваше много. Веднъж бяхме у тях и аз бях с брат му в другата стая и си говорехме, но само толкова. Той много се ядоса и ме удари. Аз му казах, че всичко приключва и той започна да ми се извинява да ми казва, че това никога няма да се повтори и иска всичко да е както в началото.

Събрахме се отново, но скандалите не свършваха от нищо правеше нещо. Докато не отидохме на разходка с приятели и пак започнахме с поредния скандал. Започна да се заяжда с мен и да ме нагрубява пред всички, съответно и аз започнах да го нагрубявам и аз се изпокарахме беше ми писнало до такава степен, че му казах, че всичко свършва и сме до тук!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
vilsan
vilsan
12.09.2013 13:56
Няма какво да те задържи при този мъж за какво ти е само главоболия.Живота е пред тебе все някога ще откриеш своята половинка.
1
0
к.
к.
11.09.2013 23:47
комплексар, бягай докато е време. Не се ласкай от ревността му, тя се дължи на прекалено ниската му самооценка. Такива връзки никога не свършват добре
5
0
Heather
Heather
09.09.2013 19:54
Не си заслужава да се тормозиш с ревнивци; дори приятел да те ревнува от други е лошо, какво остава за гадже...
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
09.09.2013 16:01
Бягай далече от този мъж. Прекалената ревност, посягането - тези неща само ще се влошават с времето. Не си губи времето и нервите да му даваш нов шанс, защото няма смисъл. Ревността е болест.
1
0
noname
noname
09.09.2013 15:36
имам същият проблем и все още сме заедно и го търпя,но мисля че и моя край ще е като твоя ...
0
0
vanesa
vanesa
09.09.2013 14:27
Правилно си направила,имах същаъа история само че аз бях оптимист и си мислих че ще се промени.Не си и помисляй да се връщаш при него.Ще те залива с обещания и извинения.Но ,не се връщай моя беше стигнал до там че след свадбата ме пребиваше пред хората,обидите бяха като за добро утро как си ?/.Бягай и не се обръщай .
0
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: