Тя не ми даде никакъв шанс

Тя не ми даде никакъв шанс
Здравейте, от известно време харесам едно момиче и си пишехме предимно във Фейсбук. Всичко беше прекрасно, разбираме се, говорим си по няколко часа, шегуваме се и т. н, но когато се опитвах да направя крачка, тя ме отблъскваше. Паникьосах се и я поканих на среща, обаче тя ми отказа и ми каза, че не изпитва нищо към мен.

Не съм грозен, нито тъп, но тя не ми даде шанс, а аз наистина я харесвам и не мисля да се отказвам от нея. Не е груба, напротив, дори е срамежлива и се криеше известно време, докато ми го каже. Зная, че избързах и не трябваше да правя така, но вече е сторено. Искам да ми даде шанс, да ми позволи да й покажа какъв съм, защото съм убеден, че не ме познава, а само си мисли, че ме знае какъв съм.

Не я търся от известно време, след като изрично ми каза да не я търся, обаче ще се наложи да се гледаме много време от днес нататък, тъй като всичко ни е общо, училище, приятели и т. н. Тогава мисля да предприема нещо, но не се страхувам да не се залъгвам. Объркан съм, защото не ми позволи, не ми даде шанс.

Тя ми призна, че се е уплашила, дори, а аз зная, че е срамежлива. Може би обърках всичко, но наистина желая да я спечеля, да й покажа какъв съм, да бъда упорит и да не се отказвам в името на любовта.

Наистина вярвам, че ако ме опознае добре, не би ме отблъснала така и точно затова искам да се боря за нея. А може би се е уплашила и ме е отблъснала. Ще се радвам да чуя и вашите коментари, въпреки че силно съм решил да се боря. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
ИСТРАДАЛ
ИСТРАДАЛ
12.09.2013 23:41
НЕ СЕ ЗАНИМАВАИ ..ПАРВИТЕЕ 3 ДЕНА НЕ СТАНЕ ЛИ НИЩО ЗАЕБИ Я ..АКО НАИСТИНА ХАРЕСВАШ НЯКОИ ТИ ЩЕ ЧАКАШ САМО ЗНАК ОТ НЕГО И ГОТОВО ,ТЕИЧЕ ТЯ НЕ ТЕ ХАРЕСВА ,АС САМ ИМАЛ СЛУЧАИ КОГАТО ТЯ ЗАРЯЗА ПРИЯТЕЛЯ СИ ЗАРАДИ МЕНЕ ТЕИЧЕ КОГАТО НЯКОИ ТЕ ХАРЕСВА ТОИ Е ГОТОВ НА ВСИ4КО ДА ТЕ ИМА И САМО ЧАКА ДА МУ ДАДЕШ ЗНАК ,А ТИ СИ И ДАЛ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗНАЦИ ОТ КОИТО ТЯ НЕ СЕ Е ВАЗПОЛЗВАЛА ТАКА ЧЕ ЗАЕБИ БРААААТ ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО ТЯ НЕ ТЕ ХАРЕСВА НИЩО НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ МЕЖДУ ДВАМА 4ОВЕЦИ КОИТО СЕ ХАРЕСВАТ ...ТАКА 4Е ВСИЧ1КИ ОПРАВДАНИЯ ТРЯБВА ДА ТИ ПОДСКАЗВАТ САМО ЕДНО -ТЯ НЕ ИСКА НИШО ОТ ТЕБЕ БРААААТ
0
1
Ozariq
Ozariq
06.05.2015 15:37
Ami estestveno-tq qsno mu e zaqvila 4e ne go haresva i ne iska ni6to ot nego, ponqkoga i vie m1jete ne vdqvate! ;)
0
0
vilsan
vilsan
10.09.2013 13:26
Ами щом толкова я харесваш и не можеш без нея бори се какъв е проблема .Не се отказвай докато не изпробваш всички начини.
0
0
Сдм
Сдм
10.09.2013 04:03
Аз пък мисля, че трябва да се откажеш. Аз самата съм много срамежлив човек и принципно, за да достигнеш до момент, в който да накараш така "покрит" човек директно да ти каже, че не иска повече да си говорите, означава, че си станал нетърпимо досаден, до точка, в която като ти види името във Фейса, се препотява три пъти и крещи на ум, или на глас (в зависимост колко хора има около нея) защо на нея й се случва подобно нещо. Човек трябва да си знае мярката. Не прави никакви намеци според мен за това, че искаш да стане нещо повече между вас. Трай си. Ако наистина си такава златна рибка, като сте в обща компания, тя ще го забележи и сама ще дойде при теб - ти вече си показал намеренията си и тя е наясно с тях. Ако я пришпорваш повече - ами ще я раздразниш още повече.
0
0
Силвана
Силвана
09.09.2013 20:02
Не се отказвай ,щом я харесваш и държиш на нея покажи й го.Това ,че ти е казала да не я търсиш ,не означава да не го правиш.Не й се натрапвай само.Бъди внимателен към нея,пиши й съобщения за добро утро и лека нощ.Когато минеш покрай нея кажи ,че е красива и най-вече бъди упорит -това ще я поласкае ако и тя има някакви симпатии към теб.
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
09.09.2013 11:09
Не съм напълно съгласна с Лив ;) Може би толкова се притеснява, че не може да се отпусне и да ти се разкрие. Не я притискай, дай ѝ малко време, но не се отказвай :) Пожелавам ти успех :)
1
0
Liv
Liv
09.09.2013 00:29
И аз като момиче да ти кажа... едно момче не го ли харесаш в началото, след това е почти невъзможно нещо да стане. Колкото и да е страхотен, мил, забавен и т.н, знаеш че просто не е за теб и най-много да станете близки като приятели. В никакъв случай не се засягай, не се отнася до теб, може да е страдала от момче, да не ѝ се занимава с връзка или пък да си пада по друг тип... Все пак, всичко се случва, така че успех! :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: