Тя не иска деца

Тя не иска деца
Здравейте. Прочетох доста от историите написани тук и установих, че пишат повече жени. Аз съм мъж и може би някои ще ме помислят за слаб, но наистина не зная какво да правя.

Имам приятелка от две години. Почти живеем заедно, дори мислим за сватба. Но тя ми поставя условие всеки път когато заговорим за това. Не иска деца. Според мен това не е нормално за една жена.

Вярно, че тя е на 20 години и може би не се чувства готова за това. Но аз смятам, че е нормално когато двама души се обичат да искат да имат деца. Как да я убедя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
да бе да
да бе да
07.04.2014 00:25
Куцуна ли си,каква си, на 30 смяташ,че е късно ли,не си добре.В днешно време жените раждат късно и твоят бивш е бил много прав.
3
0
мая
мая
02.12.2013 01:35
Не иска деца сега? Или изобщо не иска да има деца? Това са много различни неща и е важно кое от двете. На 20 години много момичета смятат, че им е рано за деца. Но това е достатъчна възраст да осъзнаеш, че изобщо не искаш - нито сега, нито в бъдеще. Изясни си ситуацията и или приемай нейното решение или си търси жена с твоите потребности и нагласи!
4
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
31.08.2013 12:01
Аз съм на 22, момиче, и искам да имам дете вече, но пък моя приятел не искаше.. Все ми обясняваше, че трябва да чакаме да завършим университет, да работим в чужбина 2-3 години, да си дойдем в БГ, да започнем стабилна работа и чак тогава сватба и дете... Той е на 24. И какво? Ако чакахме всички тези неща, ще сме родители на 30 или повече?!
Сега сме разделени заради това, и още някои фактори.
Ако винаги се чака подходящия момент, той просто няма да дойде. Ако си сигурен в приятелката си и искаш тя да е майката на детето ви, то просто поговори с нея, не я притискай. Ако пък не - потърси друга, която да споделя твоите идеи, цели и виждания. Успех ! :)
5
3
МК
МК
31.08.2013 11:38
Намери си такава, която иска. Аз съм на 22 (момче обаче) и също не искам. Ти явно си на доста повече, след като за деца си се замислил.
Аз друго не мога да разбера, може би с възрастта ще почна да гледам по друг начин, ама защо се хващате с толкова млади момичета. Само аз ли не мисля, че 20-годишната не е по-красива от 30-годишната. Или се надявате малката да има по-малко сексуален опит, та вие да сте й най-добрият. Е, каквито са к***чки днешните момичета, надали. Ето го и резултатът от това гонене на пикли.
5
0
сусамка
сусамка
05.04.2011 11:11
Не я притискай и не повдигай въпроса, така само ще я отблъснеш. Питал ли си я защо не иска? Може би има някаква по-особена причина? Когато бяхме малки с братята ми се заричахме, че никога няма да се оженим, но като пораснахме възрастта си каза своето. Тъй, че ако няма някаква по-особена причина, поради която не иска деца, след някоя и друга година ще започне тайно да въздиша по бебетата.
3
2
Krasimira Petkova Dimitro
Не е задължително човек да има деца. Това както и всяко друго нещо е въпрос на личен избор(така би трябвало да бъде). Хора, чиито мечти се разминават създават краткотрайни връзки или някой трябва да направи голям компромис. Известно е, че компромисите най-бързо убиват любовта. Да обичаш, означава да приемеш партньора си такъв какъвто е, а не да се опитваш да го промениш. Родителството е огромна отговорност, не всеки може да я поеме. За съжаление домовете са пълни с изоставени деца.
15
2
Америка
Америка
03.04.2011 23:35
Просто и дайте време и не я притискайте с исканията си. Наистина е доста млада, но всеки сам преценява кога да стане родител. Все пак това е една много голяма отговорност да бъдеш родител. Нещата стават постепенно и трябва да бъде осъзнато искането и от двете страни. Всяка жена изпитва желанието да бъде майка, това е заложено в натурата ни. Както казах, нещата се случват стъпка по-стъпка и първо е важно да имате добра семейна среда, финансова стабилност и независимост за да може едно дете да расте нормално и щастливо. Успех.
3
4

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка: