Да му дам ли шанс?

Да му дам ли шанс?
Здравейте, от много време посещавам сайта и много ми харесва.
Реших и аз да споделя. Момиче на 25 съм.
Искам да се допитам до вас -какво мислите!
Става на въпрос за едно момче, което харесвам, Но за мен е от значение какво ще кажат хората.
Въпросното момче е малко по-голям от мен.
Брадат е, почти цялото му лице е в брада, така се харесвал-и аз го харесвам!

Ноо нон стоп да ходи с брадичката не ми допада, споделих му преди а той каза, че дори и заради мен не би я махнал. . . Е да, но ако реша да се събера с него, ще го запозная с роднини, приятели, познати не искам да ме бъзикат заради него.

Съдя по мен си-ако той по някакъв начин ми намекне как ме харесва на момента бих се променила-бих му доставила това удоволствие. Да знае, че именно заради него изглеждам по този начин.
Какво бихте ми казали вие? По някакъв начин ще мога ли да го убедя поне на моменти да бръсне?
Само не ме нападайте, знам, че не би трябвало да му поставям условия, но първо мисля хората какво ще кажат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
пак Владислав
пак Владислав
13.02.2016 11:08
сигурна ли си че не си на 15 вместо 25 май си объркала цифретата......
3
0
Владислав
Владислав
13.02.2016 11:07
много тъпо е да мислиш какво ще кажат хората за връзката ти.... това значи че си супер повъртностна и празна душа............ зимай се в ръце и прави това което ти се иска а не това което очакват хората от тебе
3
0
маймуни
маймуни
08.01.2016 09:23
Пусни и ти брада и отивайте в зоологическата......
4
0
овца
овца
08.01.2016 09:21
Хахахахахаха... бахти и тъпите хора.... абе вий мислите ли като пишете....
2
1
УшмиФка
УшмиФка
04.01.2016 18:06
Щом ще те е срам да ходиш с него по улицата, защото е брадат, защо си с него? За да те е срам от него ли? Или на него да му е криво, че го обичаш, ама не е себе си пред теб? Кому е нужна такава връзка? Нима това наистина е обич от твоя страна? Каква е тая обич, дето има срам в нея? Затворен в къщи ли да седи, защото той се обича такъв? Явно за теб всичко е до хорско мнение. Е, като толкова слушаш хората - живей с хорското мнение и някой ден ще осъмнеш с 20 котки в леглото, а ти ще си 40-50 годишна стара мома.
1
1
ДА!
ДА!
05.01.2016 16:37
аххахахахахах
0
0
УшмиФка
УшмиФка
18.12.2015 17:34
Представям си, ако някой от родата ти те избазика, че на приятелят ти носа е крив. Или го приеми такъв какъвто е, или не се занимавай с него. Ако харесваш/обичаш човека до себе си, дори и клушар да е - ти ще си с него. Смятам, че проблема не е в него, а в теб. Не смятам, че семейството ти трябва да харесва приятелят ти, а ти. И моят баща не се харесва с приятелят ми - но никой не го пита. Може да звуча грубо, но няма как да наставиш човек да е някой, само за да направи впечатление. При това фалшиво, защото момчето, доколкото разбирам иска да е себе си. Утре така родата може да ти наложи кой да обичаш и кой не, защото видиш ли на тях не им харесва. А твоето щастие къде ще е в този момент? И защо да е идеален пред семейството ти, като е идеален за теб? Защо се срамуваш от брадата на приятелят си? Разбирам да криеш, ако е бивш затворник, съден за 2 убийства, но за брадата да се притесняваш..
4
0
иванка
иванка
18.12.2015 21:50
Много ми харесва с брада ,но както каза цялото му лице е в брада.Представи си самооо да ходя с него и хората да се обръщат и да се смеят.
0
17
иванка
иванка
17.12.2015 23:20
Няма нужда от подигравки.
Искам съвет по какъв начин да му кажа,че това да е постоянно брадясал малко дразни.
МЕГИ-Имаш право ,и на мен ми харесват повече мъжете с брада,но тази на момчето му е на цялото лице,харесва ми да особено като ме целува и а го галя по брадата.Нооо
от др страна ще го запознавам с роднини и съг сиг,без брада биха го харесали повече.
2
5
Нана
Нана
18.12.2015 10:11
Според мен единственото важно е, че ти го харесваш, няма значение кой друг ще го хареса или не. Оносно намека - обясни му, че след като носи брада, би било най-естетически издържано да я поддържа, поне малко :P Бъди сигурна, че щом веднъж опита, и на него ще му хареса.
0
15
miglena
miglena
17.12.2015 16:27
Защо ти, твоите приятели и семейство имате проблем с брадата :D Сериозно, никой от вас ли не я харесва? Или само се преструвате? Това наистина не е сериозно и е смешно. Какво значение има външният вид, ако имаше някакъв физически недъг никой не би се погигравал, за какво да го прави заради една брада? А и плюс това точно сега именно брадатите мъже са на мода. Може за Коледа да му я боядисаш в празничните цветове за по-весело - тогава вече ще има за какво да ти се подиграват :D
7
5

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: