Как да му докажа, че съм само негова

Как да му докажа, че съм само негова
Снимка: ezine.bg
Откакто той замина всеки ден се чудя как да му докажа че съм готова на всичко за него и не бих му изневерила. Как да разбере, че ми е най-ценното в живота? Когато му говоря, виждам съмнение в думите му. Готова съм на абсолютно всичко за него бих прекосила планини и реки, но мисля че той ми няма доверие макар и никога да не съм му давала поводи.

Знам, че когато си дойде всичко ще е като преди, но много ме е страх да не ме остави преди това от страх да не го предам. Обещах му изненади като се прибере, което се постигат с много труд и търпение, ама мисля че те не са достатъчни. Какво трябва да направя че да го убедя че няма друг мъж в живота ми.

Помогнете ми да го задържа макар и дългото разстояние между нас. Знам че е много трудно за една връзка от разстояние но съм готова на всичко. . . Благодаря! !

Коментари (5)

Изпрати
аз
аз
13.09.2013 10:57
Често поглеждам публикациите тук и си мисля хората живеят ли или само мечтаят да живеят........ Кое е по важно да се радваш на живота си или да преживяваш всеки ден в страх че утре може да загубиш нещо???? Най сигурното нещо е че ще умрем, другото сигурно нещо е че утре не може да бъде като вчера и живота е постоянна промяна. Ако днес имаме някой до себе си никой не гарантира че и утре ще е така...... Илюзия е да очакваме живот според нашите ограничени представи...... Сега по темата....не е нужно да доказваш нещо на някого. Просто престани да се страхуваш и да очакваш конкретни неща. Всеки си има път в живота и ако е дадено някой да е до теб то не зависи от твоите решения. Радвай се на това което имаш днес и ако можеш да обичаш просто обичай, без значение кой, къде и кога обичаш. Живота е твърде кратък за даго живеем в колебание и страх! Другото е илюзия и не е сигурно дали изобщо е нужно да се случва.
3
0
семейна
семейна
11.09.2013 11:48
Доверието се гради с времето. Не можеш да му го докажеш верността си, само го обичай и му го показвай, защото явно има нужда от това.
Ако искаш да го изненадаш приятно и ако имаш тази възможност, замини на мястото, където е в момента. Това със сигурност ще е приятно за него.
0
0
Aleksandar
Aleksandar
11.09.2013 11:36
Радвам се, че има жени като теб - верни на мъжа до себе си, защото го обичат и не биха го предали за нищо на Света. :)
Аз бих те посъветвал по всякакъв начин да му го показваш и казваш постоянно, за да бъде сигурен всеки миг...можеш да му покажеш и историята си , която си написала ... Ще бъде изненадан със сигурност и доверието му ще се засили със сигурност!!!

Той е щастливец като мен значи... :))
1
0
Just me
Just me
10.09.2013 00:58
Просто го обичай :)
0
0
Антония Р.
Антония Р.
09.09.2013 18:32
Не можеш да убедиш един мъж да ти има доверие, то се изгражда от само себе си. Ако наистина те обича, просто трябва да вярва в теб.
1
0

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: