Как да му докажа, че съм само негова

Как да му докажа, че съм само негова
Откакто той замина всеки ден се чудя как да му докажа че съм готова на всичко за него и не бих му изневерила. Как да разбере, че ми е най-ценното в живота? Когато му говоря, виждам съмнение в думите му. Готова съм на абсолютно всичко за него бих прекосила планини и реки, но мисля че той ми няма доверие макар и никога да не съм му давала поводи.

Знам, че когато си дойде всичко ще е като преди, но много ме е страх да не ме остави преди това от страх да не го предам. Обещах му изненади като се прибере, което се постигат с много труд и търпение, ама мисля че те не са достатъчни. Какво трябва да направя че да го убедя че няма друг мъж в живота ми.

Помогнете ми да го задържа макар и дългото разстояние между нас. Знам че е много трудно за една връзка от разстояние но съм готова на всичко. . . Благодаря! !

Коментари (5)

Изпрати
аз
аз
13.09.2013 10:57
Често поглеждам публикациите тук и си мисля хората живеят ли или само мечтаят да живеят........ Кое е по важно да се радваш на живота си или да преживяваш всеки ден в страх че утре може да загубиш нещо???? Най сигурното нещо е че ще умрем, другото сигурно нещо е че утре не може да бъде като вчера и живота е постоянна промяна. Ако днес имаме някой до себе си никой не гарантира че и утре ще е така...... Илюзия е да очакваме живот според нашите ограничени представи...... Сега по темата....не е нужно да доказваш нещо на някого. Просто престани да се страхуваш и да очакваш конкретни неща. Всеки си има път в живота и ако е дадено някой да е до теб то не зависи от твоите решения. Радвай се на това което имаш днес и ако можеш да обичаш просто обичай, без значение кой, къде и кога обичаш. Живота е твърде кратък за даго живеем в колебание и страх! Другото е илюзия и не е сигурно дали изобщо е нужно да се случва.
3
0
семейна
семейна
11.09.2013 11:48
Доверието се гради с времето. Не можеш да му го докажеш верността си, само го обичай и му го показвай, защото явно има нужда от това.
Ако искаш да го изненадаш приятно и ако имаш тази възможност, замини на мястото, където е в момента. Това със сигурност ще е приятно за него.
0
0
Aleksandar
Aleksandar
11.09.2013 11:36
Радвам се, че има жени като теб - верни на мъжа до себе си, защото го обичат и не биха го предали за нищо на Света. :)
Аз бих те посъветвал по всякакъв начин да му го показваш и казваш постоянно, за да бъде сигурен всеки миг...можеш да му покажеш и историята си , която си написала ... Ще бъде изненадан със сигурност и доверието му ще се засили със сигурност!!!

Той е щастливец като мен значи... :))
1
0
Just me
Just me
10.09.2013 00:58
Просто го обичай :)
0
0
Антония Р.
Антония Р.
09.09.2013 18:32
Не можеш да убедиш един мъж да ти има доверие, то се изгражда от само себе си. Ако наистина те обича, просто трябва да вярва в теб.
1
0

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: