Как да му кажа

Как да му кажа
Искам да споделя с вас моето душевно терзание и да ви помоля за помощ. Аз съм влюбена съм в един мъж и знам, че той също изпитва нещо към мен, макар да го отрича постоянно.

Аз виждам любовта в погледа му. Говорим си по телефона, но само толкова. Специалното при нас е, че той е на по-висок пост във фирмата, тоест аз работя за него.

Обаче и двамата сме свободни и аз по никакъв начин не съм парадирала или показала някакви по специални отношения към него в офиса. И това продължава вече година и малко.

Посъветвайте ме как да постъпя, да се откажа от него или да продължа да му доказвам искреноста на чувствата си, защото според мен той не може да ми се довери.

Често пътувам и рядко се засичаме. А съм привлекателна жена и имам много други ухажори, които само чакат да кажа "да" но аз съм от хората, които много трудно могат да бъдат привлечени от някой.

Кофти ми е защото не знам какво да правя, а никога преди не ми се случвало. Когато някой не е за мен, аз сама разбирам, но сега аз го искам, но не мога да се реша да му кажа.

Ами, ако се подиграе с мен ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Безнадежно влюбен
Безнадежно влюбен
23.08.2015 17:03
Бъди честна и искрена с него , кажи му и ще разбереш дали и той те желае или не. А в крайна сметка ако той не иска и или се отдръпне, така или иначе казваш че не се засичате често , всичко ще отшуми с времето . Надали сте на по 18г , няма какво да се притесняваш да не се подиграес теб а и повярвайми колкото и да е готин един мъж рядко някоя жена идва да му признае чувствата си към него и това си е супер комплимент!
3
0
Анжел
Анжел
23.08.2015 16:21
кажи му,за една свирка не вярвам да ти откаже :)
1
1
Иванина
Иванина
15.11.2010 23:02
Ами според мен трябва да му кажеш за своите чувства
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: