Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Аз между брат си и най-добрия му приятел

Аз между брат си и най-добрия му приятел

Аз между брат си и най-добрия му приятел
От известно време харесвам едно момче, което направо ме е подлудило. Той е на 23, а аз съм на 17. Приятел е на брат ми. Брат ми ме взе с него и негови приятели на почивка и така се запознахме. Той започна да разговаря с мен, да си прави майтапи и тем подобни. На морето се целунахме. ;д.

След като се прибрахме, започнахме да си пишем всеки ден, понякога и по цяла нощ! Когато брат ми ме взимаше по купони той винаги беше там, правеше ми намеци. Била съм хубава. Идеална. Иии така вече 4 месеца. Той иска да тръгнем, но не искам да разруша приятелството на брат ми с него.

Хлътнала съм ужасно много по него. Никога не съм се привързвала така към едно момче. Какво да правя? Не искам да нараня никой от двамата, но искам аз да изживея своя романс!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
-Я
18.05.2015 11:40
Не трябва да ти пука от мнението на брат ти,той няма никакво място в това уравнение.Все пак не той ще ходи с него ,а ти.
0
0
Ваня
Ваня
27.07.2015 22:05
А няма ли най-после да се включат и авторите на статиите и да разкажат какво се е случило през тези две години, а само и се въртят стари стати и току някой се сети да дава съвети за неща, които вече са приключили по един или друг начин.
0
0
д
д
16.09.2013 08:19
Не знам отношенията с брат ти ,но аз лично имам по голям брат и винаги ,когато някой негов приятел ме е зарибявал те се карат ..говори с него ,ще ти каже що за човек е и дали си заслужава .Все пак ти си по малката му сестра трябва да те защитава от глупци :Д
Успех :)
1
0
Эмили Ветова
Эмили Ветова
15.09.2013 09:07
Според мен трябва да поговориш с брат ти дали ще има нещо против но ако брат ти е разумен не би трябвало да има. Просто се отдай на чувствата си това е всичко. Успех ! :)
0
0
Мъж съм
Мъж съм
13.09.2013 16:35
Виж сега.. Това е много позната история. Лично аз имам доста опит. Просто го направи ! Тръгни с него и да не ти пука за мнението на брат ти. Кажи му - ако го приеме добре ще е хубажо, но ако не го направи не обръщай внимание. Ще съжаляваш, ако не го направиш.

Поздрави !
0
0
ема
ема
11.09.2013 14:13
замисли се какво искаш ти, а не брат ти. може би точно с този приятел на брат ти ще прекараш остатъка от живота си, въпреки че е малко вероятно, но все пак не може да потискаш чувствата си
3
0
ЕМ
ЕМ
11.09.2013 12:33
Че защо трябва да разрушаваш приятелството на брат си с него? Какъв е проблема не мога да разбера? Това че си сестра на някой означава, че не можеш да харесаш някой от приятелите му ли? Ами говори с брат си, поинтересувай се за това момче що за човек е, ще имаш съвсем достоверна информация. А като усетиш, че му е дошло времето може да споделиш на брат си, че харесваш въпросното момче. Не виждам нищо лошо в това. Друг е въпроса ако нещата между вас не потръгнат и се разделите, какво ще е отношението между тях двамата, ама това не трябва да те спира щом си изпитала такива чувства.
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: