Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена в най-добрия приятел на брат ми!

Влюбена в най-добрия приятел на брат ми!

Влюбена в най-добрия приятел на брат ми!
Влюбена съм във него а той е луд, мрачен, избухлив, агресивен, груб, сменя жените постоянно, кара една Г класа която е най-мразената във града ни!

Поканих го на рожденият ми ден който беше след седмица но по-стечения на обстоятелствата му признах че съм влюбена в него а той просто ми отговори малкото и аз не съм безразличен към теб но 1во ти си сестра на най-добрия ми приятел, 2ро не съм този който може да представиш на родителите си заслужаваш нещо по добро от мен и просто се качи във джипа и си тръгна.

Дойде рожденият ми ден а той не дойде казал на брат ми че му изникнала работа но дойде куриер със един огромен мечок и една кутия със сребърна гривна от него! Измъкнах се от празника си да отида във едно заведение където го ползват като офис всяко свободно време с брат ми са там очаквах да е със жена защото никога не е без компания но беше сам със бутилка уиски и пура във уста попитах го защо не дойде а той ми отговори дойдох видях те че танцуваш със едно момче и си тръгнах.

Виж аз съм лош избор, руша всичко и наранявам без да искам такъв съм съсипвам всичко във моя живот няма любов, приятелство всичко се свежда до общи интереси, виж ме всеки един белег по мен е от предателство на всяка жена която допусна във живота си, като махнеш джипа, колите. ланците, часовниците и скъпите вещи и името и старата ми слава от едно време съм развалина, преди сменях жените постоянно и пилеех пари с лекота си купувах самота не ти трябва такъв като мен това не съм го казвал на никой през живота си.

Това момче е със сигурност по-добър от мен. От тогава мина седмица не съм го виждала само знам от брат ми че от онази вечер до сега не си е тръгвам със друго момиче даже и брат ми се учудва не знам какво да направя дали да го потърся !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: