Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Най-добрия приятел на гаджето ми

Най-добрия приятел на гаджето ми

Най-добрия приятел на гаджето ми
Ще споделя една история и се извинявам за неграмотността, Историята ми е за най добрия приятел на гаджето ми тренира бокс за него момичетата бяха като предмет всеки ден с различна беше груб. ревнив и откровен до болка намери най страхотното и добро момиче и се влюби във нея всеки ден им правеше подаръци, Той сменяше колите си постоянно, занимаваше със незаконни дейности, лихварство, изнудваше магазини и заведения да му плашат такса спокойствие или в противен случай собствениците завършваха в болница или по зле, криеше от нея със какво се занимава като го попиташе какво работи и казваше че е барман защото тя знаеше че имат със приятеля ми заведение което те ползваха като параван.

Преписваха му всякакви гадости като отвличане. опит за Убийство а той всичко приемаше като шега, срещите с полицаите бяха за него като среща с приятели, Той започна леко по леко да се отказва от незаконните дейности но тя разбра че е криел от нея със какво се занимава и си тръгна, той разбра че един от обкръжението му се опитал да я сваля и не му се понрави, нанесе му жесток побой че въпросното момче лежа в болница а, на него му беше заведено дело и го осъдиха да заплати сума от 10, 000 лева и обществено полезен труд и в рамките на 1 година да се подписва всеки ден в полицията.

Тя поиска да му върне подаръците А той и каза ако искаш да ме унижиш давай, довърши ме че аз нямам гордост дори да свърша със себе си, Тя продължи на пред намери си ново гадже от тогава мина повече от година той продължава да страда за нея гледа снимки на който са заедно пази всички съобщения от нея интересува се как е, къде е, със кого е помага и със каквото може без тя да разбере брат и имаше проблеми със едни от Пловдив дължеше им около 4, 000 лева той без да се замисли му плати дълга без тя да разбере, сваля всяка като се стигне до леглото им вика такси и ги изпраща да си ходят !

Има възможност както преди да сменя колите си но той кара Pajerotо което караше когато бяха заедно купи си Bmw X6 но стой в гаража. А той си кара стария си джип защото му навява спомени, Дори стигна до там че всичко между тях пламна в една дискотека преди 2 месеца собственика и фалира и банката я обяви на търг той я купи но и до днес не е стъпвал в нея като се напие и почва да и пише че съжалява за всичко и със право го била заменила пожелава и да е щастлива, а тя му беше писала че го е забравила и че за нея той вече е мъртъв! НЕ знаем с приятеля ми как да му помогнем !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
28.11.2016 17:20
Хахахаха, по-смешно нещо не бях чела. Просто нямам думи, може ли да мислиш, че някой ще ти помогне, като нямаш дори точки, камо ли запетайки - НИЩО НЕ СЕ РАЗБИРА. Плюс това твоят приятел заслужава много по-лошо неща, с които Господ със сигурност ще го накаже заради всичко, което е направил!
0
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: