Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се в най-добрия приятел на брат ми

Влюбих се в най-добрия приятел на брат ми

Влюбих се в най-добрия приятел на брат ми
Историята е много сложна. Само на 15 години съм, а живота ми в последната година беше ужасен. И едно от всичките разочарования беше, че се влюбих в най-добрия приятел на брат ми, който е на 22.

Аз го чувствах като мой брат както и той като негова сестра докато той не започна да има някакви чувства към мен, които аз се опитвах да не забелязвам защото знаех, че брат ми ще е шокиран от факта, невинната му сестричка да ходи с най-добрия му приятел.

Аз имах чувства към него още от много време, просто ме беше страх да ги изразявам защото все пак за тях бях едно дете. Той около една седмица беше в къщи, общо взето той си беше като част от семейството и той беше идеалът на майка ми за перфектното момче за мен.

Отидохме си на село и брат ми ми намекна, че вижда нещата, които аз се опитвах да не виждам, тъй като приятелят му (момчето което харесвам)беше от нашето село, ние продължихме със закачките и т.н.

След около ден два той ме целуна и то пред очите на брат ми, стана ми неловко, но брат ми прие всичко много добре защото знаеше, че той няма да ме нарани.

Но естествено прекарахме едно прекрасно лято с него и той поиска да скъсаме, момчето което беше перфектното. Просто причините бяха неуместни и аз знаех точно защо скъса с мен, но нищо не казах.

Според вас добре ли направих, че си замълчах или не ? И имали ли сте нещо такова преди.. ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Ив
Ив
08.04.2013 19:20
Минало заминало, продължи на пред, предполагам, че проблема е бил в сексуален план. Явно на теория е бил перфектен з атеб, но на практика понякога нещата са различни. Продължи напред, гледай си живота можеби като попораснеш, тогава да се получи :)
0
0
ирина
ирина
17.11.2012 09:58
момиче защо се влюби в най-дория приятел на големия си брат не е редно той е голям от теб.а той не трябва да се влюбва в по малката сестра на своя приятел той е голям от теб той трябва да се влюби в момиче за него а не трябвало да те целува не редно а твоя брат трябва да му каже че голям от теб.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: