Нежелан и жалък човек съм

Нежелан и жалък човек съм
Зз съм неудачник, пълен шут. Нежелан, жалък човек съм. Нямам никакво бъдеще, гаджето ме изостави, сутринта ме изгониха от работа и сега от два дена само сълзи и видях истината за себе си - не струвам пет пари, направо незнам сега и да се върна вкищи, баща ми и без туй не ме харесва.

Все ще се заяжда с мене, както преди. Незнам до кога ще издържа - понякога си мисля, че съм излишик. . . Обаче най-много мисля за нея - от два дена не ми излиза от главата, не ми вдига телефона, блокирала ме е от фасе, испращам смс, не ми отговаря, незнам какво да правя . . .

Неща коментари, неща нищо, просто нямаше с кого да разговарям и исках до някаде малко да пиша за тия два дни, че да ми олекне малко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
smurfcho
smurfcho
27.09.2013 01:38
Dокато не изхвърлиш сам комплексите от главата си,все така ще ти върви...сигурно и гаджето ти е видяло ,че си един хленчещ индивид и ти е била шута....
Робокоп или гробокоп или който и да си....а мъжете са педераси и идиоти....
1
0
мечето
мечето
18.09.2013 10:39
Мисли позитивно, всичко ще си дойде на мястото.Това,което ти се случва е препятствие,което трябва да преодолееш.Гледай само напред.
0
0
313
313
17.09.2013 13:43
Просто сте в такъв период във вашия живот, в който много лоши неща са Ви се случили за отрицателно време. Това не значи, че сте жалък и нежелан, дори да се чувствате така сега. Вземете живота си в свои ръце, вдигнете високо глава и продължете. Намерете си нова работа, изнесете се от вас, ако е възможно. Що се отнася до момичето, едва ли имате голям шанс с нея, щом ви е блокирала и не ви отговаря на обаждания и смс-и. Просто имайте търпение и болката, която изпитвате постепенно ще намали, докато не изчезне. Гаджета лесно се намират, под път и над път, но истинската трудно се намира и си струва да я задържиш. Това момиче просто не е било за вас. Приемете го така, Вие сте една стъпка по-напред от намирането на правилното момиче за Вас. Надявам се да съм Ви била от полза.
1
0
selinagomez19
selinagomez19
17.09.2013 03:56
успокой се това е просто период като влак който си хванал но той не е бил твоя всичко ще се оправи излизай с приятели опитай се да говориш с баща ти защо се държи така и успех света не е свършил :)
0
0
Pixie
Pixie
16.09.2013 22:39
Добре, че не задържаш негативните емоции в себе си, защото те водят до много болести.
0
0
ROBOKOP
ROBOKOP
16.09.2013 22:00
Жените са тъпи к*рви и овце!!!
1
3
Тони
Тони
16.09.2013 18:55
Приятелю,много строго се съдиш.Недей така!В момента цялата ти представа за живота е една изкривена.Момичето защо те е оставило, не знам,но мислиш ли, че няма още хиляди момичета.Това че гаджето те е оставило и че оставаш без работа са 2 големи шока за теб,но в никакъв случей не е края на света.Ще ти мине просто си дай време.Намери си хоби,излез с приятели.Момичета на тоз свят колкото искаш.Ще ти дам един съвет .Ако не ходиш на фитнес започни,ей така за себе си ...Ще имаш хубава фигура,ще се чувстваш добре.Ако пък не искаш фитнес насочи се към друг спорт.Бъди сериозен и постоянен.Резутата от спорта не е само външен,спорта развива и ума.Дишането оросява мозъка по-добре също се отделят хормони на щастието,на борбата и с времето човек се пристрастява. Та така приятелю ако искаш се свържи с мен на лично,ако имаш нужда да подовориш с някой. Успех
0
0
MK
MK
16.09.2013 18:10
Батееее, всички са така, просто не го осъзнават.
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: