Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Бъди човек!

Бъди човек!
Здравейте на 21 г. съм мъжки пол накратко за мен.

Искам да ви споделя една малка история , която лично мен си ме трогна защото от известно време, имам чуството, че да си добър с хората да подаваш ръка дори когато не си помолен, е промяна.
Накратко : Видях един бездомен човек, погледнах го и той също, след като ме подмина ме помоли за цигара дори щеше да си я заплати.

Имах само една, в съзнанието ми веднага изникна "Та имам само една, няма как да му дам", тогава обаче щом го погледнах си казах: Имам една цигара, този човек няма дори и нея, може би няма дом, няма семейство, няма хора, които да го карат да се усмихва.

Тогава му я дадох, а той ми каза " Бъди жив и здрав "
Казах му: "Не ти бъди здрав", тръгна си усмихнат.

Исках да го помоля да ми обещае, че след като аз съм направил това за него, нека когато види, човек в беда, да му подаде ръка , но така и не успях, бе си заминал.

Това е моята историйка не е много интересна, но ме трогна макар и да съм мъж, и то не такъв (ЖЕНЧО) какъвто си ме представяте.

Молба до всички вас, нека си помагаме един на друг, имаме нужда от морал, нека не се гледаме лошо на улиците, та ние всички сме братя и сестри, това не е някаква СЕКТА, а изповед на едно младо момче , което всеки ден се опитва да направи щастлив някого. Бъдете здрави


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
13.10.2015 17:55
По принцип има една мъдрост: Няма ненаказано добро! От друга страна, винаги трябва да помагаме на изпадналите в нужда. Дано хората станат по-добри!
0
0
ДО кога?
ДО кога?
16.09.2014 18:52
Бъди здрав !
2
0
дР
дР
16.09.2014 04:35
И на мен ми се е случвало. Бъди сигурен, че той е разбрал посланието ти и ще предаде нататък доброто от теб.
5
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: