Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Как преживявате раздялата с любимия човек

Как преживявате раздялата с любимия човек

Как преживявате раздялата с любимия човек
Здравейте, момиче на 15 съм. Минаха 9 месеца откакто сме разделени. Въпроса ми е как преживявате раздялата с любимия човек? Как забравяте за него, за всички моменти за които той никога няма да се сети? Как свиквате да живеете без него? Как понасяте безразличието от негова страна?

Всички сълзи, които сте изплакали, изневерите, които сте прощавали само за да бъде с вас, дори и да знаете, че мисли за друга. Как свиквате да не чувате гласа му, да не виждате очите му, да не ви прегръща, да не ви целува? Как ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Карина
Карина
19.06.2015 02:26
Извинявам се предварително, но нито нещата, които ще си купиш ще помогнат, нито пък да слушаш любимите ви песни и да плачеш. Една от теориите, които мога да препоръчам са по-скоро всеизвестни цитати „любов с любов се забравя”, което не значи да се хвърляш на първия срещнат. 2-ро ей, обичай този човек, не е лошо да си спомняш, радвай се, че си обичала и си била обичана, помири се и живей. Помни, няма да е все така!
2
2
Ники
Ники
05.08.2014 13:55
С много работа,някакво хоби разходки или фитнес.Ако обичаш да ходиш по магазините давай.Всичко,което ти харесва ще е от полза само не се затваряй в себе си. Питаш как да се справиш с безразличието? Ами бъди безразлична и ти,няма смисъл да му се молиш така става още по-зле. Всичко ще се оправи ще видиш.Успех
1
0
Ани
Ани
04.08.2014 20:16
Ще го забравиш. Понякога трябва да забравиш и да продължиш напред. Ти си едва на 15 и ще имаш още много приятели в живота си. Никога не трябва да се влюбваш бързо. Изчакай, прецени, не се хвърляй веднага. И ако се разделите не съжалявай. Казвай си, че е било за добро.
Заблуждаваш се, че го обичаш. Просто си обичаш някого, човекът до теб. В този момент да кажем Иван е човекът, утре ще е Димитър. Мислила съм за това много и има нещо вярно.
1
0
Мария
Мария
08.07.2014 20:45
Мило момиче, никак не е лесно да преживееш раздялата с любимия човек. Това е едно от най-трудните неща в живота. Никак не е лесно да забравиш всички прекрасни моменти, които си имала с него, е целувките, прегръдките му, начина, по който те е карал да се чувстваш, песните, които сте слушали заедно, местата, които сте посещавали...това са все неща, от които сърцето ти ще се свива всеки път, когато някой спомен ненадейно нахлуе в главата ти.
Но трябва да запомниш едно - животът продължава, със или без този човек. Знам, че сега ти се струва трудно да го повярваш, но идва момент, в който нещата наистина се подреждат и ти олеква. Времето лекува...по-бавно, но все пак лекува. Постепенно усещаш как болката от раздялата не е чак толкова непоносима и, че можеш да я контролираш по-лесно. Ти си млада, животът, със своите проблеми ще те завлече и няма да ти остава време да мислиш за този човек. свикваш да живееш и без него, макар да ти е трудно. Ако в началото не си си представяла, че ще мине и ден без да се чуете, то след време, го намираш за нормално и приемаш нещата много по-лесно.
Просто трябва да си кажеш, че както преди си успяла да живееш без този човек, така ще успееш и този път.
Знай, че за всяко нещо си има причина. Всичко, което ти се случва сега, колкото и страшно да ти се струва, е било за твое добро.
Този човек си е тръгнал от живота ти, за да направи път на някой много по-достоен от него.
Не губи вяра в любовта! Ти си още толкова млада! Сега можеш да се отдадеш на една заслужена почивка от гаджета, за да можеш да се успокоиш емоционално, да преживееш изцяло бившия ти приятел, сърцето ти да се излекува и да си способна да обикнеш някой друг.Дай си шанс и не отхвърляй момчетата, които искат да спечелят вниманието ти. Излизай, пробвай, оглеждай се. Има много интересни неща, които да те разведряват и да не мислиш толкова за раздялата.
Човешкото сърце е силно, повярвай ми! Всичко ще мине!
Пази се! :)
8
0
Кати
Кати
02.07.2014 23:37
С времето и с много песни. :) Боли, но ако си поплачеш сега-после наистина минава. Ние момичетата сме по-емоционални и така всичко приемаме много навътре! Просто му благодари за хубавите спомени и за това, че може би те е направил по-предпазлива! Почти всяко момиче минава през това, трудно е, но нормално и в повечето случаи сами сме си виновни. Миналото ни променя и тъй като ние не можем да променим нищо в него просто продължаваме напред! Той не е последният и все пак дори да не го показва те е запомнил и когато това момиче излезе от главата му той ще съжалява, така са някои момчета. Просто горе главата! :)
4
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: