Защо баща ми е толкова деспотичен човек

Защо баща ми е толкова деспотичен човек
Реших да споделя моята история накратко. Аз съм на 28 год., имам прекрасна майка, сестра и прекрасен мъж до себе си. Проблема е в баща ми. Той е много властна личност-винаги той знае всичко, Когато се опитам да споря с него винги крещи и заплашва. Най-много ме боли и си трая заради мама. Баща ми постоянно я обижда, унижава и тормози. Каквото и да стане той винаги обвинява майка. Тя скоро разболя и мислех че този човек "баща ми" ще се промени поне малко но уви-не се случи.

Каквото и да решим да правим с сестра ми- да ходим някъде например се започва великото мрънкане - какво ще правим там, какво ще видим, защо ще ходим и т. н. Винаги си мълча заради майка, защото после тя е виновна и тя поема всичкото това мрънкане. Не знам мисля скоро да се омъжа, но постоянно мисля за мама и как ще е тя.

Защо баща ми е толкова деспотичен човек? ? ? Защо не приеме че със сестра ми сме пораснали и че е време да ни остави да живеем нашия живот? ? ? Почуствах се по-добре след като споделих
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

буба
буба
23.01.2016 22:28
Знам как е.Днес и моят баща откачи.Сестра ми отиде на почивка за една нощ.Този ден е като година.У дома беше страшто- обвинения че не се допитваме с него, че като искаме така да живеем да се махаме е и да забравим затях.За него не ми пука, ако ще да се гътне, но за майка ми ще преживея всичко, дори и да се униижавам пред него.Имаше и дрыги думи ама няма как да ги напиша.Така е от 25г.Вече мисля за самооубиство!
0
0
Звиран
Звиран
15.01.2016 23:21
Ти с баща си ли живееш? На 28 години момиче, не може да е още с родителите си. Ако не си с тях, просто не го виждай толкова често и е решен проблема. Някой хора са големи идиоти.
0
0
страдаща
страдаща
23.03.2015 20:00
Моят пак онзи ден ме съсипа запореден път психически.Бях на рожден ден на приятелка.Излязох към 18.00 часа.В 12.00 реших да си ходя.По пътя майка ми званна да се прибирам.Когато се прибрах той ме чакаше.Накара ме даседна донего и в продължение на 30 минути ме унижаваше психически-как ли не ме нарече.Нямам сили вече да се боря.Така е от 20 гдини.Аз съм на 31.Грях или не искам да ....Това не е живот
0
1
Теди
Теди
17.02.2015 12:26
Стягате багажа ти, сестра ти и майка ти и се изнасяте! Гледате да не оставате само трите,а да има и някой друг с вас, ако се опита да ви посегне, отивате в полицията най-малкото ограничителна заповед, ако и тя не помогне съд.Да го видим като плати толкова много нарушения какво ще прави!Но задължително да имате някой до себе си, твой приятел или някой, който ако баща ти тръгне да оказва физическа сила над вас, да може да се оправи с него!Тръгвайте си колкото можете по-бързо, той няма да се промени!
0
0
бубс
бубс
30.12.2014 00:01
Нека ти кажа и моята гледна точка.
Мъж съм, 35+, с подобен баща.
По принцип мъжете са деспотични поради 2 причини - или са получавали твърде много любов от майките си или твърде малко любов.
Първия тип са майчини синчета, те са много трудни и опасни. С тях трябва хем да им влезеш под кожата като си нежна, но и трябва да си твърда, за да те чуят!

Втория тип са по лесни - те са жестоки защото не са обичани. Когато си добра с тях и ги обичаш, те са ти като пластелин в ръцете.

Та аз ти препоръчвам следното:
Първо - трябва винаги да си мила с баща си! Мила и женствена...всеки мъж омеква пред женствеността, ВСЕКИ!
Второ - ако баща ти не се промени и е така твърд, то значи е от първия тип и тогава трябва да се научиш да си и ти твърда, но това е по трудно и може би някоя жена трябва да те съветва.
0
0
фантанжело
фантанжело
17.04.2014 11:00
Хората след 10-12 год. възраст не се променят, но както показва коментарът на Фф'ред, реагират различно в различни ситуация. Ако искаш да реагира различно трябва да го поставиш в различна ситуация. Да се омъжиш е промяна в ситуацията, но има и много други варианти. Успех.
0
0
dtsg
dtsg
10.04.2014 20:30
Няма как да стане.Той заплашва в обратната посока-ако майка ми си тръгне ще я намер и ще я преби и .....
Някои хора са твратителни порождение и никога нериха се променили
0
1