Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Искам най-накрая да забравя за този човек!

Искам най-накрая да забравя за този човек!

Искам най-накрая да забравя за този човек!
Здравейте, ще се опитам да не разтягам локуми и да бъда наистина кратка, защото вече наистина започвам да се побърквам. Преди 4 години лятото се запознах с едно момче имахме връзка уж, но в последствие на мен ми се наложи да замина за няколко дни и от тогава нещата съвсем се прецакаха. Разбрах, че се е занимавал с една, после с друга. . Че ми е изневерил. Наистина много тежко го приех, но сега това не ме вълнува толкова, малко или много преживях го (това, че ме е излъгал). Проблема е в това, че вече 4 години аз не спирам да имам чувства към него, обичам го, а той има връзка с момичето, с което ми изневери. Доста неща се случиха през тези 4 години, стигнах до момент в които се пропих. .

Но се появи момче, което ме спаси от това да стана някаква пропаднала алкохоличка. С него сме вече 2 години и половина заедно, живеем заедно, щастлива съм с него и го обичам. . Но не спирам да мисля за онзи, които ме нарани. Най-лошото е, че изневерих на сегашният си приятел с него и се чувствам ужасно. Опитвам се да не ги мисля нещата, приятелките ми ме съветват да не се занимавам с глупости и просто да продължа напред. Истината е, че обичам сегашният си приятел и имаме красиви планове за съвместното ни бъдеще, но аз още гледам назад. Знам, че там няма нищо за мен, дори не искам да се връщам, но не мога да разбера, защото все още си причинявам сама проблемите. Познавам много добре бившият си, пълен материалист, мисли само как да топне чушката и това е.

Не мога да разбера защо при положение, че не иска да има нищо общо с мен и си има приятелка (която също доста неща ми причини) продължава да иска и да се съгласява да се виждаме. Минат няколко месеца-поотърся се, забравя го и той пак се появава, от нищото изкача в живота ми и проваля сдържаността ми. Знам, че съм виновна, направих доста грешки, признавам. Но единственото, което искам е да забравя за този човек, за себе си искам да съм спокойна, защото факта, че вече толкова години не мога да спра да мисля за него, да изпитвам чувства ме побърква. На 20 години съм, не съм очаквала никога, че една детска лятна история ще ме държи толкова дълго. Много бих се радвала да ми дадете съвет, как и какво точно да направя за да спра с целият този цирк. .


Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
11.05.2016 19:20
Това момче те върти на малкия си пръст и ще продължава да го прави, щом му позволяваш. Вероятно е от онези, които си чешат егото с бройката на момичетата, чиято глава са завъртели. Моят съвет е да си простиш грешките в миналото (много жени се хващат на същата въдица, далеч не си единствена), да прекратиш контактите си с него и да си по-коректна към настоящия си приятел.
6
5
Стан Ой
Стан Ой
10.05.2016 17:31
Ако наистина държиш на себе си и имаш малко останало достойнство, няма да се занимаваш с въпросния бивш повече и ще си продължиш напред!
6
2
Пламена M.
Пламена M.
10.05.2016 16:13
Искаш го, защото винаги ни привлича това, което не можем да имаме. Хората, които ни нараняват. Защото понякога жените са щастливи само, когато са нещастни - звучи глупаво, но Да, всички го правим. Приятелките ти са прави, но ти не можеш да се изключиш, да спреш да мислиш за него. Мисля че с още малко време и много любов от новия човек до себе си все някога ще ти мине, няма как да продължи вечно. Другия вариант е приятелката му да разбере, да се поскубете малко и наистина да ви мине :D
15
0

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка: