Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той ме прави адски щастлива, но...

Той ме прави адски щастлива, но...

Той ме прави адски щастлива, но...
Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче, което в разказа си ще отбелязвам със "С. ". С него много се сближихме и станахме много добри приятели. Започнах да му имам доверие. Винаги когато имах нужда от нещо той ми помагаше.

Един ден той ми предложи да излезем с неговата компания и аз се съгласих. На мен много ми се спеше и когато се видяхме седнахме в едно кафе и аз се облегнах на него. Когато обаче реших да се прибирам, той ме изпрати. По пътя разбрах, че той има приятелка.

Вечерта когато си писахме той ми каза, че приятелката му поискала да се разделят, защото ме е видяла облегната на него. Почувствах се адски виновна. Казах му че аз мога да поговоря с нея но той ми каза, че тя си търсела причини и не съм била виновна. На другия ден го избягвах но се случи така че той дойде до мен и аз неможах да се измъкна.

Пак ми каза, че не аз съм виновна и че иска да излезем и да поговорим и аз се съгласих. Когато излезнахме той ми каза да се успокоя и аз нищо не казах. Седяхме, говорихме си той ме гъделичка и накрая решихме да се поразходим. Той ме взе и ме носи и някак си се почувствах нещо, но не знам какво. Оставаше още малко време и аз трябваше да си.

Не помня за какво си говорехме но той много ме размиваше, докато извъднъж се наведе и ме целуна. След това ме изпрати целунахме се пак и така. Вечерта обаче ми каза, че се е виждал с бившата си приятелка, която му казала, че иска пак да са заедно, но той не и казал нищо. Когато прочетох това, ми причерня и си легнах. Цяла вечер той ми пишеше но аз даже и не поглеждах.

Но накрая ми звънна с думите: Виж, аз не искам да си ми просто така за веднъж, това, което се случи го исках. И аз му казах да не го мисли толкова просто да се върне при приятелката си но той каза, че не е сигурен че иска това. Затворих му. На другия ден пак го отбягвах но той доиде при мен и ми каза виж знам, че си ми ядосана, но аз прпсто не знам трябва да реша какво да правя.

Казах му да не търси заобиколни начини, а просто да ми каже, че иска да се върне при приятелката си. Тогава той ми каза, че въобще не иска това а точно обратното. Замълчах и тогава той каза аз искам и ме целуна. Каза ми аз не искам да съм с нея. Почувствах се адски щастлива, така вече две седмици се виждаме целуваме се и той ме прави щастлива. Но вчера аз бях малко бясна и го попитах ние какво точно правим.

Тогава той ми каза: Виж, дай ми малко време, защото малко или много не мога веднага да започна нова връзка след връзка от 7 месеца. Съгласих се и сега пак излизаме, целуваме се и някак си той ме прави адски щастлива, но винаги гледа някой да не ни види. . Защо е това и още колко време ще му трябва? Какво да правя какво да мисля? Той още държи нейна снимка в телефона си. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Дорета
Дорета
10.10.2013 20:16
Мило момиче, не бъди толкова доверчива. Мъжете не са като нас жените,...тяхната природа е различна, те са „ловци„. Това ,че се крие на мен лично ми говори,че „ тъче на 2 стана„.
2
1
Надежда
Надежда
10.10.2013 13:59
А защо гледа никой да не ви види? Помисли си и разбери да не би да се среща и с "бившата си"приятелка. Внимавай , за да не те нарани повече!
2
1
бла
бла
06.10.2013 23:32
И аз съм била в подобна ситуация,само където беше минало малко повече време от раздялата,но момчето продължаваше да има чувства към бившата си приятелка. Невъзможно е да започнеш наново,ако миналото все още заема такава част от настоящето ти.Тогава и двамата не се замислихме особено за това и стреляхме смело,защото уж бяхме сигурни,че това е,което искаме,но на него не му трябваше много време да се разколебае.Просто съвет-не бързайте,отдръпни се малко и го остави да помисли добре,защото както Катето каза по-долу,в крайна сметка може ти да останеш разочарована.А наистина не си заслужава само заради едната липса на търпение.
0
0
катето
катето
06.10.2013 10:43
Аз пък ще ви кажа едно хора- от личен опит. Недейте да се занимавате с някой човек много скоро след раздялата му с бившата. Дай му време мила- кажи му 2 седмици да не се виждате и да си помисли и помнии (от личен опит ти го казвам) след всяка връзка над 6 месеца- и особеноо такава с годинии недейте толкова бързо да притискате човек. Никой не е готов толкова бързо да започне нова. Изисква се поне 1-2 месеца. Иначе повярвай- само ще се нараниш много жестооко. еее дано съм в грешка и успех !
0
0
Весела
Весела
06.10.2013 10:31
В този случай ми е малко трудно да ти дам правилен съвет. Щом е пожелал теб, значи наистина те иска, а това че иска време е нормално. Още не е свикнал с теб, все още му трябва време да те опознае. Имай търпение. Наистина е трудно това. Имах подобен случай, само че се разделих с приятеля ми с който бяхме заедно 6 месеца и го познавах до болка. Но след около седмица започнахме да излизаме с един приятел и той тогава пожела да бъде с мен, но аз му отказах, просто защото е наистина трудно от един човек с който си бил толкова време да опиташ с друг. Просто имай търпение и не му мрънкай за това или му се сърди, защото най - много да му писне. А относно онова за снимката не виждам нищо лошо, това може да му е един прекрасен спомен, или много такива, защо да ги заличава?! След като е избрал теб, не мисля че ще е заплаха.
1
2

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: