Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Животът ми беше труден, но сега съм щастлива

Животът ми беше труден, но сега съм щастлива

Животът ми беше труден, но сега съм щастлива
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години и искам да споделя своята история. Да започнем с началото на мъките в моя живот. Когато бях в 1 клас, майка ми реши да замине за чужбина, поради недостиг на пари. Помислих си, че е нормално (все пак бях наивно първолаче). Още помня деня, в който аз, сестра ми и баща ми изпратихме майка ми в 4 часа сутринта до автогарата. Прибрахме се, легнахме и тримата на едно легло и заспахме. Беше ни мъчно, че заминава.

По време на престоя си там, тя ни пращаше дрехи и играчки, а на баща ми пари за храна. Времето мина и когато бях в края на 3 клас, баща ми ни викна със сестра ми и ни обясни, че с майка ми се развеждат. Аз много се разстроих и баба ми (майката на баща ми), която също присъстваше на разговора, ме хвана за ръка и аз плачейки, а тя водейки ме, сме обиколили целия град, а аз нямам спомен от случката.

След известно време баща ми доведе друга жена вкъщи, казвайки, че е негова колежка и ще остане у нас докато си намери квартира в града. Мина месец, минаха два, а жената не си тръгваше и реших да попитам баща ми не си ли е намерила къде да живее. Той обаче отговори, че не си търси квартира и никога не си е търсила. Бях шокирана и започнах да осъзнавам някои неща.

През лятната ваканция (4 срещу 5 клас) бях на лагер. Когато се върнах майка ми беше в България. До тогава тя само обещаваше, но не идваше. Тя ме посрещна на спирката и се запътихме към вкъщи. Като пристигнахме баща ми го нямаше, а сестра ми беше разстроена. Когато, питах за родителите на майка ми, тя ми каза, че баба ми е починала и това била причината да се върне. Новината ме потресе, не можах да повярвам.

След всичко това, сестра ми отиде да живее в друг град, майка ми се върна в чужбина, баща ми също отиде в друг град с новата си жена, а аз останах със жената, която е била до мен дори когато родителите ми не са били.
От 5 до 7 клас беше мъка за мен. Бях обиждана и мачкана от съучениците ми, но останах вярна на себе си и не се спях пред нищо.

В 8 клас всичко се преобърна. Срещнах любовта на живота си. И ще кажете че съм много малка да срещна любовта, но е така. Той е първото ми гадже и сме заедно до ден днешен. Тръгнахме на 14 февруари и от тогава насам сме неразделни и се обичаме повече и повече. Чувствам, че съм намерила мястото си на този свят. Въпреки преживяното съм щастлива и съм готова да помета всички проблеми по пътя си само защото имам подкрепата на любимия човек.

Не се отказвайте от живота! Винаги нещата се оправят! Всяко направено от вас добро бива заплатено в бъдеще. Живота е прекрасен, само трябва да го осъзнаете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
ani
ani
09.05.2015 22:51
Prekrasno milichka pojelavam ti uspeh viv vsichko i mnogo radost bidete shastlivi
0
0
Вяра
Вяра
24.01.2014 02:53
Благодаря ти за прекрасната история! Наистина човек трябва да се бори винаги и щастието не закъснява. Радвам се, че си го намерила и ти желая само хубави неща да продължават да ти се случват занапред. :)
9
0
Димитър
Димитър
23.01.2014 23:28
За съжаление страната ни е докарала до такова положение,че за да живеем нормално,трябва да бягаме навън и да оставяме близките си на стотици километри...Това не са нормални условия за една страна.Брей какъв човек си ти,осъзнаваш ли колко си силна?Толкова тъжни моменти и най-накрая живота те е дарил с прекрасна награда,а именно любовта на момчето ти,а и твоята към него.Обичайте се дълго,рядко има такива двойки,ясно е на всички,какви са повечето тинейджъри,пожелавам ви дълга връзка и само щастливи мигове,удоволствие е,да чета такава история с такъв край! :)
3
0
тя
тя
23.01.2014 03:54
Много щастие и успех!!!
4
0
Инчето
Инчето
22.01.2014 15:02
Бъди винаги толкова щастлива,колкото си и сега:)въпреки,че не те познавам от написаното оставам с впечатлението,че си един прекрасен човек,който заслужава цялото щастие на този свят:)За мен беше чест да прочета твоята история.Успех!
16
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: