Само за мъже

Само за мъже
Здравейте!
Искам да попитам мъжката аудитория как изразяват любовта си?

Винаги ми е било интересно и понеже не съм от тези жени, дето схващат когато ги свалят, питам по какво точно си личи? Има един хубавец, дето се навърта покрай мен и се чудя защо толкова често ме посещава на работното ми място. Вече силно се замислям дали не идва заради мен, по принцип работата ми е в пряк контакт с хора.

Държи се много любезно и ми прави впечатление, че е заинтересован от личния ми живот, и като цяло от мен. Само да отбележа, че работя в офис. Та, интересно ми е евентуално, ако го привличам по някакъв начин защо не предприема нищо?

Колко време ви отнема (отнася се за мъжете), за да се престрашите да направите предложение на някоя дама? Също така, какви са начините и намеците по които изразявате чувствата си към някоя мацка? И най-интересно ми е по какво си личи, когато мъж иска само да вкара някоя в леглото си или има по-сериозни намерения?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
без име
без име
13.10.2013 10:07
Сложно... Всеки е различен и да, мъжете се страхуваме от отхвърляне (поне повечето) особено ако намеренията са ни по сериозни. Ако е за единия секс поне аз не бих си давал зор там нещата са ясни или или. Така и така идва често и си говорите та от дума на дума, като на шега може да се насочи разговора така че да излезете веднъж пък послеее....... смятам че ще разбереш.
0
0
Катерина
Катерина
13.10.2013 09:37
Няма значение кой ще предприеме първата стъпка,по-важно е начинът по-който ти ще се представиш пред него.От теб зависи дали ще е за една нощ или нещо по-сериозно.
1
0
МК
МК
13.10.2013 01:54
По какво си личи, когато един мъж иска само секс и по какво, ако иска сериозна връзка ли? Ами, ако е опитен, по нищо. :))
3
0
ххх
ххх
23.01.2014 19:00
Евалла за това ставаше въпрос,онези романи по горе пасти да ядат
0
0
Крейзи
Крейзи
13.10.2013 01:29
Аз момче на 16. Малък съм, но все пак чуй мнението ми.
Аз лично бих показал на едно момиче, че ми пука за нея - бих използвал възможността да си говоря с нея, когато й липсва компания, бих я изслушал и не бих говорел много за себе си. А моментът да й предложа идва, когато реша, че достатъчно дълго съм й отделял внимание и е време да премина към следващата крачка.
Дано помогнах :)
1
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: