Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Мъжът ми все по-често излиза сам

Мъжът ми все по-често излиза сам

Мъжът ми все по-често излиза сам
Семейна съм от 10 години. Доскоро всичко в къщи вървеше в нормалните граници. Смятах, че сме едно нормално семейство. Но напоследък възникна следния проблем.

Съпругът ми започна все повече да излиза с приятелите си. Това не е било обичайно за нас. Може би някой ще каже, че аз съм виновна за това. Но аз не съм променила поведението си по никакъв начин.

При разговор с него, той казва, че му е по-приятно в мъжката компания, чувствал се по-свободен и наистина се разтоварвал след едно такова излизане с приятели.

Вече не зная какво да направя, за да върна съпруга си. Мисля, че направих всичко, което смятах за правилно. Ако имате идея, моля, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
Нина
Нина
25.11.2015 11:16
Облечи се предизвикателно и излез ! Рано или късно ще му направи впечатление,че си спряла да готвиш,че обръщаш повече внимание на външния си вид,и че си спряла да му " мрънкаш " за щяло и нещяло.
0
1
секси
секси
06.10.2015 10:17
Кажи: -И аз имам нужда да се разтоваря и започни да си приготвяш за излизане. Облечи се предизвикателно и секси. Хапни някъде навън и се прибери към 20ч. Попитай го: -Когато и двамата имаме нужда да се разтоварваме поотделно, кой ще приготви вечерята? Нека си легне гладен.
1
1
ех...
ех...
20.07.2015 19:57
Станала си му безинтересна, ама не можеш да се усетиш.А ти защо не излизаш?Да не те е вързал?
0
0
Не е важно името
Не е важно името
25.06.2015 10:49
Във всички случаи не сте направили нищо, за да спре да излиза сам, но във всички случаи и не след много дълго време, ще започнете вие да излизате и тогава той ще си седне на... в къщи, но на вас ще ви е безразличен.
0
0
Ани Стойкова
Ани Стойкова
21.02.2014 15:50
След 10 години брак моят мъж започна да кани все по често приятели вкъщи и да играе карти с тях,вместо да излиза с децата и мен. Целият уикенд само посрещаме приятели - до гуша ми е дошло. А за мен никакво внимание.
Ако проблема е в мен защо не си поговори с мен, аз съм отворена за всякакви промени, но той не ме счита за човек, а наскоро и приятелка си намери. Аз се правя, че не зная, но реших да си потърся и аз разтуха в друг.
4
1
роси
роси
09.09.2013 10:24
това че сте женени не го лишава от правото да излиза и с други хора...не виждам защо това е такъв голям проблем за вас...вие го приемате все едно бракът ви е свършил....по добре си намерете някакво занимание или и вие започнете да излизате с приятелки...не се превръщайте в мърморица...и не правете от мравката слон...
8
2
ХХХ
ХХХ
04.09.2013 12:10
Човека си е напълно прав, просто спри да му търсиш сметка и да го задушаваш. Всеки има право на личната си свобода, а ти явно си му лепка и го притискаш. Започни и ти като и него и няма да имате проблеми. Той нито ти сте си собственост....
7
1
:)
:)
04.09.2013 11:13
Може би е добре, да се погрижите повече за себе си, може би за здравето си и в духовно отношение, намерете си хоби което да ви е приятно и полезно, запознайте се с нови хора в общи линии общувайте повече. Усмихвайте се заради дребните неща. Променете се, развивайте се, движете се напред има например доста духови практики те помагат за мисленето и възприятията и психичното здраве на човек, това си е начин на живот и връща силата в човека. А може да се запишете на курс, който ви разтоварва.
1
0
vilsan
vilsan
04.09.2013 10:55
Не се притеснявай и аз съм женена от 10 години и моят го прави редовно .
0
0
Светлана
Светлана
03.09.2013 01:22
От целия текст по горе, ми направи впечатление само едно изречение,което е най-същественото."Но аз не съм променила поведението си по никакъв начин."
Моят съвет е да направите промени със себе си,ако искате да се промени и съпругът ви.Не може веднага да се каже, че в живота му се е появила друга жена. просто може би, когато е в мъжка компания се чувства по-спокоен и свободен (не че казвам, че го задушаваш)... Понякога човек има нужда и от приятелска компания, за да се разтовари от ежедневието..
Поне аз така си го обяснявам. Не трябва да се пробързва с извода, че си има любовница.Успех
1
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: