Ах, тези лоши мъже..

Ах, тези лоши мъже..
Защо все така се случва ? Когато искам да отида някъде с приятелки мъжът ми ми измисля какви ли не работи, само и само да не изляза за два часа. Не си ли дава сметка, че имам нужда от контакт с други хора.

И това се повтаря винаги когато съвсем честно си казвам, че имам среща и то с кои приятелки точно. Просто си бъбрим и после всеки се прибира в къщи. Има ли нещо лошо в това ?

Вече дори започнах да губя желание за тези приятелски срещи, защото знам, че всеки път е едно и също. Гадно е. Не можеш да имаш за себе си дори два часа. Говоря с него по темата, а той като невинна овчица все казва, че така са се стекли обстоятелствата.

Все аз ли ще бъда зависима от тези обстоятелства ? Писна ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Виолина
Виолина
02.01.2014 15:37
Като ви е писнало, действайте! Поставете го в същата ситуация два, три пъти и после пак пишете пак.
1
0
Маги
Маги
13.07.2011 16:31
Е, не си загубила кой знае какво, клюки, празни приказки и това е, а защо не си излизате заедно, да си общувате двамата, не е болка за умиране, че няма да сте с приятелките. С приятелките може да сте донякъде, а с другарчето за цял живот. Вслушвайте се в това, което той ви казва, много вероятно е на него да не му харесва тази компания, има и такъв момент при мъжете.
1
3
даниела
даниела
13.07.2011 08:21
Съгласна съм с последния коментар. Разкарай го, ако искаш да живеш качествено, мила.
1
0
глупости
глупости
11.07.2011 10:19
Имате малък проблем, явно не му харесва да излизаш и само за това да го разкараш ? Доста незрял съвет.
Седнете някой път и поговорете, разбери защо не му е приятно да излизаш сама, кажи му как се чувстваш и от какво имаш нужда и заедно решете проблема.
Моят също ми се цупеше, когато исках да излизам, не можех дори до магазина да изляза без него, случвали са се много грозни сцени на вратата, дърпали сме се, карали сме се, но аз да не изляза до магазина без него. Е, поговорихме, обясних му, да, отне доста време и нерви, но сега не ми казва нищо. Пък и да ми каже - не ме интересува. Просто излизам.
1
1
moni
moni
08.07.2011 13:51
Извинявай, че ще ти го кажа, знам че сигурно го обичаш, но щом не разбира от дума, просто го разкарай. Не е нормално да ти прави скандали за такива дребни неща и ти си човек, и ти имаш нужда да излизаш, да бъдеш себе си.
1
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: