Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Сънувам, че съм ангел

Сънувам, че съм ангел

ДилянаДилянаНовак
Сънувам, че съм ангел
Здравейте. Както се казва, живея втори живот. Като малко момиченце (на 7г) съм била мъртва за 10-тина минути.

Спомням си, че се гледах отгоре как лежа и какво се случва около трупа ми. От тогава съм започнала да вярвам Господ и да рисувам икони. А преди 3 години видях ангел.

Събудих се една нощ заради чуждо присъствие в стаята и видях млада жена, която е седнала до леглото ми и ме гледа. Докато се опомня какво става, тя избледня и изчезна.

Повтарях си, че е било остатъчно сънуване, а не реално, но знам, че тя наистина беше там. Малко след това всичките ми мечти се сбъднаха. Омъжих се, забременях и станах майка на прекрасно момиченце. След като родих започнаха сънищата.

Сънувам, че когато спя отивам в някаква паралелна реалност, където мога да виждам хората и да им помагам, а те мен - не. В съня ми сме много ангели, яхнали летящи пегаси (нещо като специален отряд), който помага на хора в беда.

И всеки път сънувам различни истории, сякаш сънят е отделен живот, който водя. И е толкова реален. Не го сънувам всяка нощ, но след него се чувствам удовлетворена, сякаш съм свършила прекрасна работа.

Опитах се да го разтълкувам в съновници, но не го открих. Опитах се да го тълкувам чрез психологически методи, но мисля, че това ме отдалечи още повече от смисъла. Не мисля, че наистина съм и ангел, не. И аз не съм идеална.

Надявам се, че ще успеете да ми помогнете да разбера защо го сънувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Диляна
Диляна
10.11.2013 17:36
Здравейте :) Благодаря на всички за коментарите.
Мушморок и Димитър, пишете ми на , за да поговорим по темата. Странно е, но май не съм учудена, че някой сънува подобни сънища.
Който иска да ми пише, нека го направи. Вероятно ще намерим отговорите заедно. Благодаря :)
0
0
Мушморок
Мушморок
10.11.2013 01:02
Привет бихте ли ми дали кординати аз също сънувам подобни сънища но това е далеч по- различно от обикновен съм никога след сън не съм толкова отпочинал в толкова добро настроение спокоен концентриран и други суперлативи. Сънищата са необикновени са горе долу сходни. Моля ви кажете ми!
0
0
някой
някой
04.09.2013 02:01
Здравей, това което ти се случва не е нещо плашещо или необяснимо... няма да описвам тук каква е причината за твоите сънища, но те съветвам да прочетеш Небе и Ад на Сведенборг и ще намериш отговори на всичките си въпроси... онлайн вариант на книгата има тук :)
1
0
ВВВ
ВВВ
04.09.2013 01:49
Всъщност мисля , че наистина съният ти има смисъл и послание, но може би трябва да спреш да се луташ в мисли за това.Щом след като се събудиш се чувстваш удовлетворена значи си свършила всичко необходимо докато сънуваш. Пък когато му доиде времето сама ще разбереш какво всушност става. Със сигурност си надарена с някаква дарба и това е прекрасно. Пожелавам ти скоро всичко да ти стане ясно :) ТИ си специялен човек с прекрасна дарба!
0
0
dimitar
dimitar
18.09.2011 22:52
Може ли да ми дадеш е-маил, за да поговорим по темата ?
0
0
Диляна
Диляна
13.07.2011 15:42
Благодаря за коментара, Дания. Но тук не става въпрос за вяра. Просто ми се иска да чуя мнение какво значи този сън и защо го сънувам. Предполагам, че има някакъв смисъл в него, който не мога да открия.
0
0
даниела
даниела
13.07.2011 08:49
Вярвам ти мила и бъди щастлива.
0
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: