Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Каза ми, че съм се удавил в Искъра

Каза ми, че съм се удавил в Искъра

Каза ми, че съм се удавил в Искъра
Здравейте,

Вчера ми се случи странна случка и трябваше да я споделя с някой, да питам какво ми се е случило и какво означава. Около 10 часа вечерта бях в центъра на София с един приятел, тъкмо се разделихме и седнах на една спирка да чакам трамвай. Към мен се появи непозната жена на около 40 години, която ме попита колко е часа. Аз и отговорих и тя ми каза - "Ти се беше удавил в Искъра".

Повтори го няколко пъти и ми каза, че ще намери снимка и ще ми я донесе да ми покаже. Аз бях шокиран и се чудех какво да и кажа. Тя продължи да ми говори някакви неща. Каза ми, че някой ме променя и не съм това аз и че от далече не съм този човек, който съм от близко. Каза ми че ще ходи да си вземе едно кафе и предложи да ми вземе и на мен нещо, но аз и отказах, а тя каза, че пак ще се видим.

Жената не ми изглеждаше наркоманка или луда и точно това ме уплаши. Не знам как да тълкувам това, което ми се случи, нямаше към кой да се обърна и реших пиша тук за съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Samori
Samori
15.01.2016 05:56
Ima hora ,koito hvarljt v prostranstvoto njkakvi dumi,bez da se zamisljt,zachoto tova im idva ot sviche.A nie trjbva vnimatelno da si iztalkuvame dumite i da gi vzemem pod vnimanie.Imam to4no takava prijtelka,kojto kazva nesto i sled vreme to se slu4va,no tj dori ne pomni 4e go e kazala.Slucham j vseki pat vnimatelno i tova mi pomaga da sam pone ot4asti podgotvena pri iznenadite.
0
0
Ани
Ани
12.12.2015 23:40
Жената може да се е припознала. Но дори да е права или някаква ясновидка такива неща не се казват. Излишно тревожи човека просто.
0
0
загадъчното
загадъчното
06.09.2015 10:55
Може да си се преродил и сега да не помниш че може би си познавал тази жена и тя теб преди да се удавиш
0
0
Б
Б
20.07.2014 22:41
За да си по-спокоен се опитай да я намериш. Ако бях аз определено нямаше да я пусна да си ходи докато не разбера всичко
4
0
младеж
младеж
22.01.2014 13:52
Или не обръщай внимание ( най-добрият вариант). Ако не, можеш да направиш няколко неща :
- опитай се да намериш жената, научи нещо за нея. Може да е загубила близък човек на твойте години. И от там да има някакви проблеми с психиката
- потърси информация за удавяния в Искър( в интернет или Държавна агенция архиви - София). Направи малко разследване.
Може да е шарлатанка, която просто е искала да ти каже, че може да ти помогне срещу някаква сума пари .
Ако ми напишеш точния разговор между вас двамата. Мога да се опитам да ти дам съвети как да я намериш.
5
0
Апсурдина
Апсурдина
11.10.2013 02:37
Всеки леко шашаво изглеждащ ли вземаш за луд или си мислиш,че може и просто да е ексцентричен?Изобщо нищо не значи ,освен показно за това в какво трудно време живеем.
1
0
Pixie
Pixie
08.10.2013 19:24
Доста откачени има по улиците,( в такива случаи се казва: ''Пази Боже'') това, че изглеждала нормално изобщо не трябва да те успокоява. Забрави случката, това е.
5
1
Николай
Николай
08.10.2013 18:09
Админа, даже ти е дал скрит жокер, като ти е поставил пейзаж от р. Искър, точно на който долу в дясно на 50 метра се намира и психо болницата в с. Карлуково. От където може би е избягала тая мацка, която ти ги е наприказвала тия неща.
6
1
Butterfly
Butterfly
08.10.2013 17:08
ЗДР.Искам да ти кажа да не се притесняваш от казаното от тази жена.Моята история е подобна..Тази година лятото отивах да пия кафе с една приятелка когато по пътя ме спря една жена и ми каза че имам магия която тя може да развали след което ми изкара една икона и каза да и оставя някакви пари но аз отказах и тя ми каза ако не ми дадеш след няколко дена вашите като те погребват ще дадат много повече пари и че нямат да могат да ми развалят магията и че след 9 дена ще почина...Аз се изплаших ужасно много и си тръгнах по пътя замислена.Незнам защо но започнах да броя на коя дата се пада 9-тия ден и се оказа че е на 12 август(моята рожденна дата) Та искам да ти кажа че минаха месеци вече а на мен нищо ми няма така че спокоино
3
0
Михаела
Михаела
07.10.2013 21:06
Според мен няма от какво да се притесняваш.. Жената явно е била с психично разтройство, което допринася за държанието и.
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: