Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Искам да се махна от там

Искам да се махна от там

Искам да се махна от там
Здравейте, аз съм в 10 клас и имам проблем, с който вече две години не мога да се справя. Уча в художествена гимназия, а проблемът е там, че искам да се занимавам с музика. Тази мечта я имам от пет години. Когато бях в 7 клас учителят по рисуване каза, че се справям много добре и ме изпратиха в сегашното училище(голяма грешка).

Казах си, че ще го завърша и после по моят си път, но вече не издържам там. Не мога да пея а и не искам, просто имам желание да правя музика и някои ден да стана продуцент, а голямата ми мечта - да имам собствен лейбъл. Губя си времето в това училище, а когато ме карат да рисувам просто не издържам!

Ужасно е и чувството, когато ти се обадят роднини по телефона и постоянно разпитват ''Как върви рисуването? '', ''Кога ще ми нарисуваш нещо? '', при положение, че не искам и да чуя за това.

Не знам къде да се преместя, разпитвах за подобни училища свързани с моя интерес, но не получих отговори. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
ДАВАЙ СМЕЛО!
ДАВАЙ СМЕЛО!
07.11.2013 22:20
А сети ли се да споделиш с вашите?Не забравяй,че днес с музика да се пробие е много трудно(не че с рисуването всичко ти е сигурно :D )Е то не може всичко да е идеално.Ако ти харесва да го парвиш го парви,не се отказвай,защото така мислят другите.Говори с вашите,настоявай докато не се съгласят.Но това няма да е лесно ако в близост няма музикално училище.А и нещо важно-доколкото съм запозната(поне в моя град така седят нещата)трябва да умееш да свириш на някакъв инструмент,но не съм сигурна.Просто така съм чувала.Може би зависи от паралелката.Пробвай.От опит не боли.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: