Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Искам да съм с него, но се страхувам

Искам да съм с него, но се страхувам

Искам да съм с него, но се страхувам
Здравейте! От доста време чета истории тук и реших и аз да напиша нещо, макар и маловажно.

Така . . Преместих се в ново училище. Още в началото едно момиче от моя клас си падна по един от другата паралелка. Може би и аз го харесах в началото, но си казах, че не мога да се захващам с него, защото тя го харесваше.

Всички от класа ми и помагаха и ги притискаха. В един момент обаче той спря да се занимава с нея. От месец някъде той постоянно идва в нашата стая и идва при мен. Говорим си, закачаме се и всеки ден си пишем във фб. Осъзнах, че и аз съм привлечена от него, но той е най-хубавото и популярно( така да се каже ) момче.

Страх ме е, защото аз един вид съм никоя. . Харесва ми да сме заедно, но като си помисля, че може да се получи нещо, ми става гадно. Имам чувството, че ако се получи, ще започнат да казват " Хах . . Той ходи с тая" или нещо такова . . И също така понякога си мисля, че може само да се шегува с мен.

Кажете ми какво да правя . . Моля Ви. . ! Съжалявам, ако има правописни грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
!!!!!!!
!!!!!!!
14.06.2014 10:37
Никоя ли, как така никоя? Я се стегни! Ако за всяко едно нещо в живота си повтаряш, че си никоя докъде ще стигнеш? Научи се да се цениш! Ако ти не го направиш, не очаквай другите да го направят. Не се влияй от мнението и от това какво ще кажат околните, важно е какво ти искаш и дали това ще те направи щастлива. Не бързай, обмисли положението, вгледай се в поведението и реакциите му. Накарай го да потича малко след теб, пък да видим и дали си заслужава да си с него. Бил популярен...с какво, с красотата си ли? Човек трябва да има и други качества, само с красота не върви! Горе главата! Бъди по-смела в живота, имай достойнство и не забравяй да се Цениш!
0
0
Стефани
Стефани
23.03.2014 08:35
Мнението на другите хич да не те интересува, живееш за себе си не за тях. И какво е това ''аз съм никоя'' не може така. Без такива стегни се излез с момчето ако си допаднете супер, но недей да се отказваш заради някоя пикла, която се има за нещо повече от другите. ;)
0
0
Kreativna
Kreativna
04.01.2014 05:23
Това не е американски филм, където има значение дали си "популярен" или не. Ако се държи с теб по този начин най- вероятно те харесва и не му пука какво мислят останалите. Щом като казваш, че той е "популярния" по принцип на него трябва да му пука какво мислят хората за вас като двойка. Щом не му пука не би трябвало и на теб да ти пука. М№
1
0
vikitwo230502
vikitwo230502
01.01.2014 21:45
Абе изобщо да не ти пука какво ще мислят другите.Важното е ако се обичате да бъдете заедно.
1
0
neferet7
neferet7
25.12.2013 22:39
И ти ли?!!!! до преди малко се наложи да пиша че "НИКОГА НЕ БИВА ДА СЕ ВЛИЯЕМ ОТ ЧУЖДОТО ШИБАНО МНЕНИЕ"....ако тръгнете в началото може би ще говорят разни простотиии и то от чиста завист защото те са такива да не казвам кви...хич да ти не пука...Ами ако влияейки се от това чуждо мнение останеш сама!??? ко праиме тогава?!!!! Бъди смела и си живей живота както искаш! Иначе кога!?? И бъди на щрек с него на 4 очи защото може и да си играе с теб...много внимавай! Направи така че само той да те търси и хич не си помисляй да го търсиш ти щото ще се разочароваш....не му ходи по петите! не бъди играчка за него!
0
0
Димитър
Димитър
10.12.2013 00:56
Има ли любов това не е проблем,важното е да сте по смели просто и ще се получат нещата :)
1
0
Стефани
Стефани
09.12.2013 05:45
Ако наистина се харесвате хич да не ти пука кой какво ще каже. А и защо да си никоя бе мила? Защото той е ''популярен'' и с какво? Не си пропускай шанса заради хорското мнение щом се харесвате дайте си шанс, хич не го мисли.Следвай мечтите си бори се за това което искаш, но никога не се влияй от хората, това ще ти изиграе лоша шега. Желая ти успех с момчето, а и в училище ;)
1
0
Анонимка
Анонимка
08.12.2013 18:19
Да не ти пука какво мислят другите! Ако и той наистина те харесва, то тогава къде е проблема? За другото момиче от класа ако ти е приятелка говори с нея,и я предупреди, защото по-добре да научи от теб от колкото от някой друг, а ако просто сте си познати не и казвай нищо- не и дължиш извинения а и може да си помисли че злорадстваш.
2
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: