Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»И аз искам да съм като другите

И аз искам да съм като другите

И аз искам да съм като другите
Много ми е мъчно, че не съм като другите момчета на моята възраст. 16 годишен съм, но не мога да изживея младостта си като моите връстници.

Не съм грозен, не съм и глупав, а до сега не съм имал приятелка. Правя всичко по силите си да привлека вниманието на някои момичета, но все не успявам.

Сигурно в техните очи изглеждам смотаняк. Тъжно ми е когато моите приятели споделят приживяванията си с техните гаджета. Аз само слушам и ми идва да заплача.

Защо така с мен не се получава. Къде греша в поведението си ? Вярно е, че съм малко свит, не пия и не пуша. Може би момичетата не харесват такива като мен.

Моля ви, посъветвайте ме какво да направя, за да бъда щастлив като моите приятели и съученици. Ще съм ви благодарен, ако ми подадете ръка със съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Нищо не боли повече от лю
Всъщност повечето момите харесват точно такива като теб. Няма смисъл да се променяш.Защото ако се промениш и си хванеш приятелка и с нея няма да може да бъдеш самият себи си. Ще се приструваш на такъв какъвто не си. Все някога ще намериш момиче което да бъде за теб. Това, че сега го няма не значи, че винаги ще бъде тяка. А, тези момичета където не ти обръщат внимание просто не могат да те оценят. Те са ослепени от "лошити" момчета, а те са просто едни надувки.
2
0
teodora
teodora
18.01.2014 02:39
Изобщо не бива да се притесняваш.Това че някакви кифли не те харесват не те прави смотаняк,прави тях глупави.Замисли се!Не си грозен,не си глупав,не пиеш,не пушиш...Ами ти си златен бе момче.Защо така си се депресирал?Сигурна съм че някой ден (може да не е утре или след месец)ще намериш момиче което ще дава всичко за теб!Не унивай!За всеки влак има пътници,а ти си първа класа,така че всичко ще се нареди и вместо ти да искаш да си като другите,те ще искат да са като теб. :) Помни ми думите.Късмет!!!
0
0
Meaningful
Meaningful
06.10.2013 16:31
На момичетата на тази възраст ( и аз съм едно момиче на 16 :Д ) са им по-интересни "лошите" момчета, но спокойно.. Като тези лоши момчета им разбият сърцата ще започнат да търсят момчета точно като теб, така че ще дойде и твоят ред не се притеснявай :)
0
0
....
....
23.09.2013 01:33
Не мога да повярвам, че се притесняваш, че нямаш приятелка и това те натъжава. На 16 си сега е времето да се забавляваш, да правиш щуротии, а не да се депресираш, че нямаш приятелка. Всичко хубаво се случва тогава когато най - малко очакваш. Няма смисъл да се натъжаваш, че твоите приятели са имали гаджета, а ти не. Радвай се на свободата сега докато я имаш, защото всяка една връзка те ограничава до някаква степен. Живей за днес и за това което искаш да правиш, забавлявай се докато можеш, а нещата ще се подредят сами.
0
0
Десислава
Десислава
23.09.2013 01:03
Хей, това че ти не знаеш че някоя те харесва, не означава че не е така. Според ментова не трябва да те притеснява. Рано или късно ще ти се отвори парашута. Просто имай търпение. Имай и малко самочувствие, за да можеш да постигнеш някакъв резултат :)
0
0
Дияна Ханджиева
Дияна Ханджиева
22.08.2013 18:03
"Ако всички цветя бяха като едно цвете, как бих събрал разкошния букет за любимия човек?! Ако всички птички бяха като една птица, как бих избрал своята любима мелодия?! Ако всички животинки бяха като едно, как бих разбрал кое от тях е моето?! Ако всички хора бяха като един човек, как бих открил своите най-добри приятели? Ако всичко беше еднакво, какъв бих бил Аз? Прекрасно е да си Различен !!!" Недко Ангелов
Авторът е голям ЧОВЕК! Надмогнал е всички свои физически страдания и ОБИЧА ЖИВОТА!
Направи го и ти, а той ще ти отвърне със същото (включително момичетата). Не се оплаквай! Ти знаеш собствената си стойност, позволи и на другите да те оценят.Тогава всичко ще си дойде на мястото.
0
0
войводата
войводата
29.03.2013 00:28
момчето ми,аз съм на 62.И аз бях свит едно време,но после като ги подкарах,че и до ден днешен ги пердаша.Хич да не ти пука.
0
1
Ема
Ема
24.03.2013 13:46
Грешиш ако си мислиш, че всички момичета харесват ,,Лоши момчета'', напротив много момичета биха харесали теб отколкото някой надут пуяк! Направи 1вата стъпка, момичетата чакат момчето пръв да действа. Ние харесваме момчетата да ни обръщат внимание! Просто говори с момичетата малко повече, и ако те също те харесват, непременно ще ти го покажат ( ще те гледат постоянно, ако ги погледнеш ще отбягват погледа и, или когато говориш с тях ще ти се усмихват ):) дано съм помогнала поне малко :) , бъди по самоуверен в себе си и ще успееш!
0
0
Ании
Ании
26.12.2012 18:17
Спокойно!!! Аз съм в същото положние на почти 16 съм 9 клас но още не съм имала гадже и като теб само слушам историите на другите спокойно всичко с времето си :)
0
0
Мими
Мими
01.08.2011 18:24
Момичетата в днешно време харесват някакви момчета с нелепи прически, пияници, пушачи, чалгари и т.н. Съгласна съм с marii, проблемът е, че си свит. Отпусни се малко, говори повече (не прекалено) и ще видиш, че ще станат нещата. Както казваше майка ми: За всеки влак си има пътници. Късмет.
0
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: