Да го махна ли

Да го махна ли
Здравейте, приятели на сайта. Имам един много сериозен проблем.
Живея с приятеля си от две години, почти от както сме заедно. Разбираме се добре и почти всичко е наред в отношенияте ни, само дето той постоянно е по командировки.

Пътува почти през седмица за по няколко дни. Това налива малко напрежение между нас, защото често оставам сама.

Така във времетраенето на една от командировките му, излязах да се повеселя с компания в едно заведение, като пийнах повечко. Там съвсем неочаквано засякох бившето си гадже(с което не поддържам връзка) и се заприказвахме за миналите ни отношения и така от дума на дума завършихме на сутринта заедно.

Това ми се случва за първи път. Нямам навика да изневерявам.

Чувствах се много гузно, след случилото се и не знаех как да постъпя, да кажа или не на сегашният си приятел.
Но това ѝ не е най-лошото. След две седмици се оказа, че съм бременна и като смятам дните най-вероятно е да съм бременна от бившият си.

Не знам какво да правя. Не мога да го споделя с никой от двамата, а трябва да взема някакво решение.

Не искам да го махна прибързано, защото вече ми е време да имам деца, а не мога и просто така да го остава с лъжа.

Много съм объркана..

Моля ви, мили хора дайте ми съвет. Как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Мери Желязкова
Аз, когато започнах да водя полов живот си обещах, че ако се случи нещо и забременея никога няма да абортирам, а напротив ще се грижа за него дори и сама, както и още неща, които нямам намерение да наруша. За жалост тази твоя грешка е показател, че всеки си носи отговорност за постъпките си, а детенцето е нещо, на което можеш да се радваш в тези обстоятелства.
Командировките на мъжа ти, често оставаш сама, бившо гадже, алкохол - типичен сюжет на изневяра, но никой не може да те съди, не се съди и ти.
Приветствам те да споделиш всичко на приятеля си, нека той реши дали може да ти прости или какво ще се случва с вашите отношения след тази случка. Ти няма какво да направиш, остави той да реши.
След това говори и с бащата на бебенцето, той трябва да е наясно какво се случва и че ти носиш плода му.
Грижи се за себе си най-вече, бременна си.
Успех.
0
1
хйй
хйй
21.11.2015 19:31
Защо жената да не изневерява в краина сметка самотата водии и до там аз бих задаржала детето само ако имам сериозен човек до мен
0
0
Цвета
Цвета
11.03.2014 15:04
оето скромно мнение е да не махаш детето.При един аборт вероятността да не можеш да забременееш е голяма,А инвитро пътят е труден...мнооого труден.При това за мен абортът е убииство.Кажи и на двамата и това е.Бившият може да те приеме,но дали ти го искаш това е въпрос също.С настоящият ще се разделите,това е ясно.Аз не бих го махнала.
1
0
Дани
Дани
27.02.2014 00:06
Защо да раждаш дете,чието не се знае кой е баща му?Ако е от бившия,следователно трябва да се върнеш при него,логично е.По-добре е след време като имаш стабилно семейство и си готова за деца,тогава.Защо то да плаща за грешките на родителите си?А и има голяма вероятност,да останеш самотна майка,както чета от поста ти.
2
2
aisql
aisql
24.05.2012 13:29
мъж да изневери да често случваща се ситоация но жена да изневери него вазприемам че и вече бремена това съм го виждала само по филмите
0
3
пецан
пецан
15.05.2011 18:17
За какво трябва да страда детето за грешките на родителите си ? Аз така страдах и бих предпочел въобще да не се бях раждал. Ако някога създам семейство, не бих оставил детето си само. Каквато и да е майката, ще стискам зъби и това е, знам какво е да израснеш сам и за това не бих подложил на това детето си. Абе и да ти кажа, рядко някой, който си е легнал с теб за вечерта ще ти повярва, че е негово детето, а пак и си предала приятеля си. Да ти кажа, направи аборт, че детето да не страда и поеми си последствиата.
0
1
Да го махна ли?
Да го махна ли?
28.01.2011 11:11
Не го махай. А ако след този аборт няма да можеш да имаш деца ? Но не си и помисляй да скриеш от твоичкия и да му препишеш детето, че е негово. Рано или късно той ще разбере и тогава ще стане много зле работата за всички Ви, дори и за детето. Кажи на бившия, премислете ситуацията. След това полекичка се отдръпни от сегашния ти приятел.
Ако не беше риска от безплодие, веднага
бих ти казала да го махнеш, защото е заченато от двама пияни и не се знае какво дете ще родиш.
Абе, кой каквото и да ти каже, все ще
сбърка. Кашата що я надроби, сега се налага сама да я сърбаш. Не съм ти съдник, но ако на всяко подпийване си лягаш с някого.
0
0
Нинчето
Нинчето
11.12.2010 18:11
Според мен поговори с бившия си. Но недей да криеш, истината излиза на яве може и след години, но ще излезне. А от друга страна, приятелят ти трябва да е много либерален човек за да не те остави. Ти сама трябва да прецениш кое е по-важно за теб.
0
0
Сусамка
Сусамка
12.11.2010 17:30
До колкото разбирам се чудиш за детето, но това, че си сгафила не значи да продължаваш да гафиш, а ако го махнеш това определено ще бъде грешка. То не е виновно за грешката ти, че да го убиваш, щом си го заченала - значи трябва да се роди, и това е моят съвет. А истината е най-важна - кажи и на двамата какво е станало, ако трябва направете ДНК тест и просто поеми смело последствията от това, което си направила.
Успех.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: