Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Бременност»Първи път и последствия...???

Първи път и последствия...???

AGirlAGirlНовак
Първи път и последствия...???
Здравейте, хора! Историята е следната. . . С приятеля ми правихме секс и за мен беше 1-вия ми път. (На 16 съм, да няма въпроси) Та, пробвахме само, за да разберем дали ще ми хареса. Болеше ме малко, нямаше кръв, но спряхме защото болката се усили като влезе по-надълбоко пък и беше без презерватив. То даже не може да се каже, че е било секс, защото бяха едни 3 прониквания (поне според мен, де)

На следващия ден пак го направихме, този път с презерватив и имаше лека болка, но търпима. Имало е леко кръв. . приятелят ми каза като е бил в банята да се оправя. След около 2 седмици пак го направихме, но този път имаше кръв доста. Текох като чешма. След около час, два спря кръвотечението. Не беше менструална кръв, а кръв направо. При самият акт той беше с презерватив, но свърши в мене. И след около седмица след това ми дойде цикъла, подрани с 2 дена.

Гледах за овулации и т. н. да не сме в "опасните дни", уж не бяхме, но приложенията за менструален цикъл го смятат така. Та въпроса ми е. . . Има ли някаква възможност за едни 3 влизания, без свършване да се е случило нещо, демек бебче? Благодаря, предварително! Живи, здрави!

П. С. За категорията се извинявам, ако не е правилна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Няма такава вероятност. :)
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: