Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как може всеки път да го желая толкова много

Как може всеки път да го желая толкова много

Как може всеки път да го желая толкова много
Не знам откъде да започна историята. Аз срещнах този мъж преди 8 години. Започнах работа в нова фирма и той ми бе колега. В началото не го забелязвах, докато един ден той не ме целуна приятелски по-бузата. Изпитах възбуда. Не можех да си обясня как само с една целувка успя да ме накара толкова силно да го желая. През следващите два дена ходех възбудена по-цял ден в присъствието му. Не знаех какво да правя.

И след два дни, когато той посегна да ме целуне пак приятелски по бузата, аз му подадох устните си. Беше разтърсващо преживяване. Вече и той знаеше, че го желая. Едвам изчакахме да свърши работния ден, за да се усамотим. Търсихме терен, първо хапнахме, пийнахме и се усамотихме. От притеснение не му стана и после насила, набързо претупахме нещата. От този ден нататък започнахме да правим страхотен секс. Исках го всеки ден и по-всяко време. Не беше само заради секса - обичах го.

Един ден приказката свърши, той ме уведоми, че има друга. Примирих се, колкото и трудно да ми беше всеки ден бяхме заедно на работа, но говорихме само служебно. Страдах по него, негодувах срещу приятелките му, вечно бях ядосана. След година и нещо в един ден той отново прояви интерес към мен. Аз го отрязах.

Той започна да се държи мило с мен и успя след време да разтопи леда. Пак бяхме заедно. И в работа, и в живота. Промених се, опознах го и го искам такъв какъвто е. Животyt е прекрасен, споделен и съм щастлива. Все още не мога да си обясня как може всеки път да го желая толкова много.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
ladybird
ladybird
06.11.2014 16:09
Няма по-добър вариант от този! Радвате се взаимно един на друг и бъдете мнооого щастливи!!!
9
2
Бисер
Бисер
04.11.2014 17:45
Скъсай го от ебане.....
18
1
лол
лол
02.03.2016 16:48
Или той нея....
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: