Дали първият път да е без чувства

Дали първият път да е без чувства
Преди почти година се запознах с едно момче. Той е на 22, а аз на 16. Неведнъж с него сме засягали темата за секса. Знае, че не съм го правила, и е напълно наясно с този факт. Нямам чувства към него, нито той към мен, но просто искам да опитам нещо ново.

До скоро имах връзка с момче на моите години, но се страхувах той да бъде първият ми, защото не би имал този опит на 22-годишен.

Чувствам се готова за тази крачка, но не знам дали е най-добрия вариант да бъда с момче, към което не изпитвам чувства, а просто някакво привличане. Знам, че ако го направя няма да е само веднъж, а ще продължим да се виждаме и ще станем "приятели с привилегии".

Ще се радвам ако някой е бил в подобна ситуация и ми даде съвет дали е удачно да направя първият си път без да има онази тръпка на влюбването.

Благодаря предварително! [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

angeli7o
angeli7o
02.03.2014 15:56
Нищо конкретно няма да те посъвевам, защото ситуацията не е лесна. Ако го направите, няма гаранция, че ти няма да се влюбиш - след секс момичетата обикновено го правят :) Но пък така или иначе някога ще се разделите и ако няма чувства ще ти е малко по-лесно. Първият никога не се забравя, но ще те боли по-малко, щом нямаш чувства. Успех!
2
0
Ели
Ели
01.11.2013 12:42
Не бързай,трябва да има чувства и любов
0
0
ф
ф
31.10.2013 20:23
И аз бях изправена пред такава дилема преди години, като избрах да го направя с много опитен, но избягващ обвързването. Беше ме страх, че ще си падна по него, затова след 3-4 срещи реших да спрем да се виждаме. Но с времето натрупах опит и осъзнах, че с него ми е било най-добре, така че сега (5 години по-късно) пак събирам смелост да му се обадя. Мисълта ми е, че няма как да знаеш дали няма да се появят чувства преди да сте го направили.
3
0
qni
qni
10.10.2013 14:40
Нееееееееееее луда ли си това е нещо специялно и е само веднъж в живота.Трябва когато го правиш да имаш наистина силни чувства към този човек.
2
1
Р.
Р.
26.09.2013 17:53
Аз бях в същата ситуация. Така реших, за да не съжалявам, и за да не бъда наранена, ако го направя с човек към когото имам чувства.
Мога да ти кажа, че не съжалявам, за това, че го направих с човек, към когото нямам чувства, а само симпатии.. Проблемът е, че след няколко месеца "приятели с привилегии" аз започнах да искам да съм с него, не само за "привилегията" .. и тогава стана лошо.. Аз нямах смелостта да му го кажа, пък и той доста пъти ми казваше, че не обича да говори за "тези" неща...
Е всичко приключи, когато се появи друго момче, което показваше, че иска да е с мен и аз го предпочетох пред този, който не ми обръщаше внимание така както исках аз.
Сега сме приятели, но само толкова.А аз все още съм с другото момче.

Помисли си, дали след време няма да се влюбиш в него и да останеш разочарована, ако той не откликне на твоите чувства.Но по принцип мисля, че е по добре да е с човек,който познаваш, но не си влюбена в него, защото няма да бъдеш наранена ако те зареже след това.
1
0
алекс
алекс
20.09.2013 16:23
Аз пък не съм съгласна с това,че трябва задължително да има чувства.Първият път е неловък момент..не очаквай пеперудки и такива.Колкото по -бързо мине по-добре ,така и ти ще се чувстваш по-уверена в себе си,когато си с него.разбира се,това е не всеки ще е съгласен с мен,но това е моето мнение.
2
0
Карерина
Карерина
15.09.2013 01:59
Не допускай грешката да е без чувства!Просто недей един път е аз направих тази грешка и горчиво съжалявам и до сега.Почакай някои които силно обичаш.Нямаш за къде да бързаш!
1
0