Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»След грешката той вече ми няма никакво доверие

След грешката той вече ми няма никакво доверие

След грешката той вече ми няма никакво доверие
Здравейте! ! ! Реших и аз да разкажа своята история или по скоро дилема, вече на знам как да го нарека! Всичко започна преди 2 години, когато започнах работа в една фирма, там имаше един колега, който е женен, но въпреки това започна да се закача с мен и да търси от мен сещате се какво! За известно време и аз не бях много безразлична, но се осъзнах преди да сам паднала в ръцете му! Никога не съм имала нещо сериозно с него освен закачки!

И така мина време и аз се запознах с едно момче, мой колега също! Влюбих се в него и още сам, искам да кажа че двамата с него сме двойка в момента! Приятеля ми, ми беше казал да не разговарям с този човек и аз го направих, но един ден така се случи, че се наложи да си проговорим и така постепенно започнахме да си говорим, но само обикновени майтапи между колеги!

Приятеля ми на няколко пати ме беше питал дали говоря с него, но аз го лъжех че не и даже сме се карали за това доста сериозно! Аз не спрях да говоря с него, нещата стигнаха до там, че той пак ми предложи да се видим и аз и това скрих!

И така един ден всичко се разбра и приятеля ми се скарахме много лошо, беше много наранен от лъжите ми и едва не се разделихме! Заклех му се че повече няма да допускам такава грешка и уж всичко отмина, но сега той се съмнява във всяка моя крачка!

Наистина съжалявам за постъпката си и искам да се поправя и той пак да ми вярва, но не знам какво да направя! Ако някой е бил в подобна ситуация моля да ми даде съвет! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
Пепеляшка
Пепеляшка
12.10.2015 19:53
Към авторката-доверие не се връща така
2
0
DJ Дани
DJ Дани
13.09.2015 11:03
Защо го льжеш изобщо? Ако той ти е имал доверие преди, защо му е да ти забранява да говориш с него? И пак, защо го льжеш?
0
0
Психоаналитик
Психоаналитик
09.09.2015 17:00
Първо.. ти си паТка, защото позволяаш на приятелият ти да ти определя с кой да говориш и с кой не.
Второ.. ти си паТка, защото имаш НЯКАКВИ чувства към тоя ""забранения"" и не ги споделяш дори тук, защото знаеш,че ще те нападнат.
Трето.. ти си паТка, защото си лъжкиня! След като обещаеш.. спазвай бе, какво доверие очаваш.. ще го получиш на трънкинден.
10
1
Princa bez kon
Princa bez kon
31.08.2015 02:58
Kakvo doverie iskash da to ima pri polojenie che go lujesh? Edna chiniq kato q schupish I I kajesh izvinqvai opravq li se ? Ne estestveno. Sama si si vinovna mome ☺
2
0
Кокича
Кокича
01.07.2015 17:32
Абе хора... не виждате ли, че пичката е написала че била влюбена в него? От къв зор съдите приятеля й, че не е искал тя да разговаря с него? Аз ако бях на приятеля ти щях да те зарежа, щото човек 1 път позволи ли си да лъже за едно, после ще почне за друго и така докато сте стигне до изневери и такива неща. Не си написала дали се е случило нещо с колегата, но според мен си направила нещо, затова и няма да ти има доверие, аз лично не бих.
1
0
Hard
Hard
22.11.2014 13:56
Времето лекува
1
1
Вили
Вили
12.02.2014 09:37
Явно приятелят ти е много ревнив. Грешката ти е ,че си допуснала да се чувстваш виновна,поради факта,че си разговаряла с колегата си и по тази причина си крила.От къде на къде ще ти забранява да разговаряш с него-да не си в детската градина,че той да определя с кого да контактуваш...За съжаление ревността е болест,която не се лекува и ще продължи да се съмнява във всичко.И колкото повече се опитваш да доказваш обратното ,толкова по-виновна ще изглеждаш в неговите очи.Поговори си с него без да се оправдаваш.Кажи му ,че без взаимно доверие връзката ви не може да просъществува. В крайна сметка ако искаш да му изневериш, колкото и да се съмнява ти ще го направиш. Нали така?
12
2
една жена в нет-а
една жена в нет-а
20.11.2013 17:16
ама как така се забранява да говориш с някого, особено колега? Първо говорим за зрели хора, който имат глави на раменете си и могат сами да решават какво да правят.
И какво, колегата ще ме поздрави в офиса и аз ще подмина мълчаливо или ще кажа "Приятелят ми ми забрани да говоря с теб"?
Самата забрана е неуважение към твоите решения, а какво ти решиш и колко далече ще стигнеш е друг въпрос.
Не сме в арабския свят и няколко думи с колеги не са грях или причина за недоверие. Друг е въпроса, че ти си се съгласила с него, обещала си и си излъгала. Това вече е причина за недоверие.
За изграждане на доверие трябва време, може би с времето всичко ще си дойде на мястото. Междувременно ако намериш подходящ момент, поговори с него и сподели, че липсата на доверие те кара да се чувстваш зле и че имаш нужда от доверието му. Попитай го какво би му помогнало да ти вярва отново.

Успех!
1
0
Snejana Goranova
Snejana Goranova
18.11.2013 20:59
Обръщам се към ОНЗИ ,какво искаш да кажеш с това да не бъркаме обичта с безразличието!!! Извинявай за въпроса,но не мога да те разбера!!!
0
0
ONZI
ONZI
17.11.2013 22:51
Само не бъркайте обичта с безразличието. Много жени се залъгват...
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: