Разруши доверието ми

Разруши доверието ми
От половин година ходя с един мъж. Мислех си, че всичко е наред всъщност беше , говорехме за сериозни неща сватби след време деца, заминаване заедно извън страната. Докато наскоро го попитах какво ще стане, ако нещата се объркат и забременея, той ми отговори някак много спокойно, ами какво ще абортираш, бях в шок.

Натъжих се, отдръпнах се тогава започна да се оправдава, че и двамата сме много млади нямало как да стане освен той да заминел за чужбина и да ми праща пари. Да може и да е прав все пак и двамата сме на 21 и сме студенти, но все пак това което каза ми разклати доверието из основи и сега не знам струва ли си ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
анонимната
анонимната
12.06.2014 18:53
Да изкажа и моето мнение аз съм на 19 а моят приятел е на 21 с него съм вече 1 година и всичко върви превъзходно! Но сега по твоята тема няма лошо да изчакате за деца ние лично една грешка имахме в началото забременях и двамата решихме че е още рано и направих аборт! Решили сме след като вляза да следвам да се остановиме някъде и когато се почустваме напълно готови за бебе да си го направим! Такаче неговата пистъпка е нормална, а ти мила си реагирала по майчиски инстинкт да се обидиш. Ако помислиш ти самата искаш това дете но збаеш че е рано и се колебаеш! Познатоми е в момента се чуствам така раздвоена. Но за всяко нещо си идва времето и когато дойде ще го усетите и двамата! Късмет дано да съм ти помогнала!
0
0
Дани
Дани
30.05.2014 00:36
Добре де,хем казваш,че сега не си готова и ти за деца,хем те е обидил.Защо? Нормално е момче на 21,студент да не иска деца,а и не сте заедно от много време,ти какво очакваш?Да се ожените ли?Не мисля,че си права в случая,да се сърдиш за такова нещо.:) Поживей си сега,има кога да мислиш за деца,семейство и т.н.Било то с приятеля ти или с някой друг.:)
1
0
Ивелина
Ивелина
22.12.2014 23:23
Може би просто е искала да чуе, че я подкрепя. Независимо че тя знае че е рано още
1
0
Razlichna
Razlichna
26.05.2014 13:05
На 21 да мислиш за семейство ми се струва малко несериозно. Аз на толкова бях още девствена. Не знам какъв е приятелят ти, но май повечето мъже гледат ако може, дай без презерватив да го правим и не ги бърка, че може да забременееш. И ако не е жената да му каже, дай с презерватив, хич не се и сещат, толкова са безотговорни! Прави го с презервативи и няма да се налага да забременяваш и да правиш аборти. Другите работи за мен са вятър работа- да пишеш противозачатъчни (от които може да надебелееш), или пък да чакаш мъжа да те пази. Пазят те другия път, само собствения си кеф гледат. Ти се радвай, че поне е бил откровен с теб и ти го е казал, ами нормално е на 21 да не искаш деца. Аз съм на 29 години и едва от миналата година вече се замислям за семейство. И дори пак мисля, че децата ще трябва да почакат още 1-2 годинки, защото тепърва започвам да имам някакви успехи в кариерата си, чак сега ми се отвори пътят. Но ти си знаеш най-добре. А и този може да не е точният човек за теб. И е по-вероятно да не е. Голяма рядкост е да срещнеш истинската любов толкова млад. И пак не мисля, че е късмет- после ти излиза през носа и си плащаш скъпо. Все повече такива хора познавам и се убеждавам в това за съжаление. Така че живей си живота и се радвай на младините си и не съди толкова строго приятеля си. А той да си опича акъла и да не те баламосва, че ще те "пази", ами го правете с презервативи.
2
0
Diqna
Diqna
26.05.2014 16:32
Той винаги държи да сме с и ме пита дошло ли ми е всичко наред ли и т.н.Казвал ми е ,че иска деца от мен, но не сега и аз не искам сега. Просто много ме нарани отговора му аз си мисля, че човек, когато направи грешка трябва да си поеме последствията.
0
0
Катерина
Катерина
25.05.2014 17:54
Аз лично не бих му имала доверие, бих изчакала малко време и бих го попитала пак! Ако не е съгласен значи не си струва!
0
0
Але
Але
25.05.2014 16:06
Сега не е както преди.
Вече много рядко ще намериш човек под 30 години, бил той мъж или жена, който да мисли сериозно за семейство. Недей да очакваш от приятеля ти едва на 21 години и то студент да иска да гледа дете. Това, че ти е казал за аборт е било по-скоро спонтанно изказване може би защото осъзнава, че няма нищо което да предложи, и е така - замисли се. Имате време и време за тези неща, сега сте студенти - ЖИВЕЙТЕ!
Аз самата се омъжих на 28.
Защо бързаш да ставаш голям отговорен човек и родител? Не е никак лесно и е много много изтощително. Когато му дойде времето ще имаш и тези неща а сега не мисли, че само заради този отговор на приятеля ти не те обича или пък не е сериозен към теб.
5
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: