Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Направих грешката да си легна с него и той повече не звънна

Направих грешката да си легна с него и той повече не звънна

Направих грешката да си легна с него и той повече не звънна
Здравейте!
Искам да споделя и моята история.

Аз съм на 19 години. Познавах едно момче от училище, но не сме разговаряли много. Случи се така, че се намерихме във файсбук и започнахме да си пишем.
Разменихме си телефоните той почна да ми звъни постоянно, на ден по 10 пъти сигурно и повече все ме питаше с кой съм, каде си и т. н.

Докато не се срещнахме един ден. Говорихме си питахме се един на друг за да се опознаем.
Всичко беше много нормално, постоянно се срещахме, но не сме имали някакви отношения така до последната среща.
Той ми се обади и ме пита дали ще можем да се срещнем, аз естествено казах да.

Срещнахме се, разкарвахме се, говорихме си както нормално в един момент обаче той ми каза че трябва да иде до работата си, защото е забравил нещо. Това стана в неделя. Е отидохме естествено там нямаше никой. Той взе каквото му трябваше и дойде до мен, прегърна ме и почна да ме целува.

Аз разбрах на къде бие и му казах че прибързва той ми каза че не е така и че това е нормално все пак от доста време се срещаме. И така продължихме да се целуваме докато не се стигна до секса. Аз просто не можах да се въздържа - харесвах го много и не знам какво ми стана всичко беше като една приказка в този момент.

След този ден обаче той се промени изцяло, спря да ми звъни. Аз му звъннах един път и го попитах защо не звъни, а той ми каза че не бил такъв човек и не обичал да звъни първи. Как така не си такъв човек, като преди 2 дена не ме оставяше да дишам спокойно постоянно звънеше. Както и да е казах ок и затворих. От този ден не съм му казах си той ще ми звънни.

Споделих с една приятелка, тя каза по-добре да не му звъня, че той рано или късно щял да ми звънни, само че, не още не ми е звъннал и аз не му звъня. Сега се чудя само това ли искаше от мен да си легне с мен един път и до там, има толкова много въпроси които искам да му задам, просто сама не мога да открия отговорите.

Моля ви да ми дадете някакъв съвет какво да правя. Не мога да спра да мисля за това което ми причини, знам че ще кажете, че сама съм си виновна, но моля ви не ме съдете искам просто някакъв съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
Um4ooo
Um4ooo
15.04.2015 20:05
Мисля, че сама знаеш отговора и е крайно време да престанеш да се самозалъгваш.
2
0
Maria
Maria
17.10.2013 23:15
Този който те кара да се извиниш, за да правиш секс с него отново, да ходи да плаща по магистралите. Като жена ти казвам, да се държиш на ниво,и след като те е използвал за секса, не му обръщай никакво внимание! Мъжете за да те харесват , трябва да си им недостъпна!!! Като получат каквото искат без да са хлътнали, спират да те търсят :)
5
0
Каката
Каката
17.10.2013 13:31
Дака, добре и го каза :)))))
1
1
Даката
Даката
11.10.2013 00:53
Аз като мъж ще го кажа: "изложила си се", явно секса за него не е бил толкова добър, колкото за теб. Обади му се и кажи, че ако си се изложила се извиняваш, но просто ти липсва практика. 100% гарантирам, че пак ще правите секс.

Поздрави
2
5
zornica
zornica
10.10.2013 23:21
Много ви благодаря за съветите приятели..:)
1
0
мяууу
мяууу
10.10.2013 14:31
Ох, господина е приложил схема, стара колкото света...прелъсти, бягай, предай се...:)
Недей да му звъниш и да го търсиш, под никакъв предтекст не му показвай слабост и че си наранена. Имай впредвид, че мъжете не харесват агресивни и досадни жени, искат те да са активните. Също така много им допада жената да се дърпа и да е мистериозна. Затова ако не го търсиш ще се предизвика в него интерес и той ще те потърси сам. Тогава ти се дръж все едно че нищо не е станало, без да издаващ емоции. така ще слезне малко на земята и ще започне да се държи по естествено. ако пък не те потърси изобщо, разбери че това не е твоя човек просто и вероятно има комплекси.
6
0
cveti
cveti
10.10.2013 13:28
Миличка повярвай ми много добре те разбирам.Съвсем скоро попаднах на такъв тип.Правеше се на влюбен,докато в един момент просто не изчезна.Болката е неописуема.Чувстваш се използвана,употребена и захвърлена.Най-лошото е ,че си вложила чувства.Затова моят съвет е забрави го,каквото било било,той не си заслужава.
4
1
qni
qni
10.10.2013 12:36
Спокойно и аз направих същата грешка. Нито ще си първата нито последната.Разбирам те чувставаш се използвана и захвърлена ,но има и накъде по зле.На мене ми се случи така ,че той ме запозна с приятелите си поватряше, че сме гаджета.Вечерта след като го направихме уж отиде до магазина но никав го нямаше много време,аз още в началото се досетих но се надявах да не е така. Обадих се по телефона дигна един негов приятел и ми измисли истории от хиляда и една на втория си изключи тела побърках се написах му един смс в който яко го нахраних и го отписах.На другия ден му гледам скайпа с наша снимка и някви сърца. Писа ми и го питах за обяснение каза, че много съм му званяла и затова теглих му едни и сега още като ме види вади една супер надменна усмивка ,чак ми се иде да го халосамс нещо.
6
0
perfect
perfect
10.10.2013 00:32
Нищо лошо не си направила, не се обвинявай. Просто забрави за него и гледай друг път да не повториш тази грешка с който и да било. Бъди по-предпазлива и умната.
3
0
фффф
фффф
07.10.2013 23:12
Ами искал е да си легне с теб и го е направил. Приказката свърши, нищо не можеш да направиш.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: