Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»След грешката той вече ми няма никакво доверие

След грешката той вече ми няма никакво доверие

След грешката той вече ми няма никакво доверие
Здравейте! ! ! Реших и аз да разкажа своята история или по скоро дилема, вече на знам как да го нарека! Всичко започна преди 2 години, когато започнах работа в една фирма, там имаше един колега, който е женен, но въпреки това започна да се закача с мен и да търси от мен сещате се какво! За известно време и аз не бях много безразлична, но се осъзнах преди да сам паднала в ръцете му! Никога не съм имала нещо сериозно с него освен закачки!

И така мина време и аз се запознах с едно момче, мой колега също! Влюбих се в него и още сам, искам да кажа че двамата с него сме двойка в момента! Приятеля ми, ми беше казал да не разговарям с този човек и аз го направих, но един ден така се случи, че се наложи да си проговорим и така постепенно започнахме да си говорим, но само обикновени майтапи между колеги!

Приятеля ми на няколко пати ме беше питал дали говоря с него, но аз го лъжех че не и даже сме се карали за това доста сериозно! Аз не спрях да говоря с него, нещата стигнаха до там, че той пак ми предложи да се видим и аз и това скрих!

И така един ден всичко се разбра и приятеля ми се скарахме много лошо, беше много наранен от лъжите ми и едва не се разделихме! Заклех му се че повече няма да допускам такава грешка и уж всичко отмина, но сега той се съмнява във всяка моя крачка!

Наистина съжалявам за постъпката си и искам да се поправя и той пак да ми вярва, но не знам какво да направя! Ако някой е бил в подобна ситуация моля да ми даде съвет! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
Ина
Ина
14.11.2013 19:59
нещо не схващам, кактака ще ти каже"Забранявам ти да говориш с ..." и ти отвръщаш "Слушам и изпълнявам !"
2
2
cvetelina
cvetelina
13.11.2013 22:52
значи .според мен мъж който обича една жена няма как да не я ревнува.стига всичко да е в границите на разумното.
5
1
Инчето
Инчето
13.11.2013 20:19
Добре де,момичета:))) защо трябва да се стига до скандали...нали сме дами уж,ревността може да си я покаже и по друг начин според мен:)"Алтера" ще ти кажа аз как действам в такива случай-например сядаме някъде аз и моята половинка и виждам,че дадено момиче има очевиден интерес към него,ето какво правя аз седя и следя ситуацията ако е мъж на място ще намери начин да покаже и каже коя съм аз и какво знача за него,а като останем сами ще му споделя,че не ми е било приятно и т.н.според мен ако самият партньор не изясни ситуацията на момичето или момчето което е решило да флиртува с половинката ни колкото и скандали да има не мисля,че те ще помогнат това да не се повтори и потрети:)
2
0
altera
altera
13.11.2013 17:50
крисит01, аз имам същия характер. На моя също съм му забранявала да говори с колежка. Ами да ти кажа, след 1-2 скандала...наистина спря да говори с нея освен наистина когато бе наложително и при мое знание. И ние сме си нямали доверие (нашето беше взаимно), просто с времето нещата се оправиха при нас.
0
0
Masha
Masha
13.11.2013 16:12
В началото е лесно, защото никой не е направил грешка един към друг и си вярвате. В един миг някой от двамата греши - нормално е, а и хората грешат. Обича ли те, не безразличен ли е към теб, ще ти прости. И в рамките на нормалното е в момента да ти няма пълно доверие, но с дела и думи / но не обещания, а например споделяния за един или друг проблем/ ще възстанови доверието му в теб. Стига и двамата да искате и да се борите да бъдете заедно.
0
1
krisit01
krisit01
13.11.2013 12:58
алтера, аз пък с твоя коментар не съм съгласна - едно е да ревнува, всеки влюбен човек ревнува малко или много, но пък чак да й забранява да разговаря с другия. Бих разбрала примерно, ако двамата са имали някакви отношения, но при условие, че само си ГОВОРЯТ не виждам причина да й се забранява. Според мен сегашния ти приятел е комплексар и болен от ревност, седни и му обясни, че това че си говорите с колегата не означава нищо, просто разговор. Според мен не би трябвало да е чак такъв проблем. Направо не ми се мисли какво ще стане, ако някой друг те хареса и примерно те покани на среща - тоя твоя направо ще ти забрани да излизаш от вкъщи. Айде успех!
2
0
Марияна
Марияна
13.11.2013 12:26
Я му тегли една на твойчкия! От къде на къде ще ти казва с кого да говориш и с кого не. Тоя явно е някакъв комплексар! И ти си се вързала да те командва, да ти ограничава личната свобода. Ти да не си някакъв дебил, че да ти дава списък с кого можеш и с кого е да общуваш.
Още в началото като е започнал да ти поставя условия е трябвало да го разкараш, а не да го лъжеш.
Наранен бил!!!
3
1
altera
altera
13.11.2013 12:14
"инката", не съм съгласна с теб. По-добре ли е да имаш мъж който изобщо не изпитва ревност, имаш пълна свобода и не го интересува с кой и какво си говориш. Това е до характера на човека попринцип и лични предпочитания все пак.
А точно такъв проблем какъвто описваш...ами разбирам го момчето/мъжа защо е реагирал така и й забранява да говори с колегата. Допуснала си грешка и най-важното е,че си я осъзнала. Това което може да направиш е да не допускаш подобни грешки повече и му показваш на твоя, че си му вярна. Просто с времето ще го приеме и ще ти се довери отново. Успех.
0
0
Петър
Петър
12.11.2013 16:00
Здравей има една поговорка там където хляба си вадиш не си вади .............. а ти не веднъж ами 2 пъти просто няма как да излезнеш от тази каша.и запомни най лошото е лъжата и ти сама си си влезнала в твоя капан .
0
0
Инчето
Инчето
12.11.2013 14:16
Здравей:)как така да не говориш с него.....извинявай,но това е абсурдно,та ти си свободен човек,а не робиня за да ти се казва с кой и как да общуваш!Така със забрани отношения не се градят,а и не се запазват дълго:)Успех!
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: