Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не ме оценява и не ме уважава

Не ме оценява и не ме уважава

Не ме оценява и не ме уважава
Искам да споделя отношенията с моя приятел, с който съм година и половина почти и живеем заедно от толкова. Аз съм студентка а той работи. В началото на връзката ни не работеше и много ми помагаше глезеше и т. н. .

Само че проблема дойде няколко месеца след като започна да работи. . . аз естествено като домакиня винаги се опитвам да му е подредено, сготвено , но не винаги ми остава време за всичко, защото имам доста ангажименти в университета и доста от времето ми отива там. . когато се върне от работа почети никакво внимание не получавам. .

Слагам му , вдигам му масата, нося му дрехите в бамята, за да се изкъпе. и срещу всичкото внимание, което получава от мен аз получавам неодобрение за това, че не съм си свършила добре къщните неща или че съм пропуснала нещо и цял ден нищо не съм правила. . и само упреци за всяко едно мое действие. .

А той никога не си прибира дрехите, дрехите които са за пране ги оставя, където му е най-удобно и куп други дразнещи неща. . . с което показва, че не оценява усилията, които съм положила същия ден, за да е подредено, когато се върне от работа . .

При нас положението е малко по различно от това на другите двойки, защото той няма родители - има само мен . . и заради него и аз се скарах с моите и от няколко месеца не си комуникираме. . .

И когато се опитам да му обясня колко неща правя за него и по този начин си загробвам моя живот и също на родителите ми той ми казва "Като ти е писанало намери си някой друг! " и така приключва всеки наш разговор.

Чувствам се недооценена, пренебрегната, необичана, общо взето всички неприятни чувства, които може да изпитва една жена . .
Ако може съвет . . мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
ваня
ваня
23.11.2015 13:59
Проведи разговор,чрез който да изясните задълженията между двамата.Не се превръщай в негова слугиня,не зависимо,че той работи!Трябва разбиране и усилия от двете страни за дом.задължения.
0
0
Нина
Нина
23.11.2015 11:09
Спри да му даваш всичко наготово,обръщай повече внимание на себе си и не се карай с родителите си заради него!
0
0
Ина
Ина
17.06.2015 22:31
Аз съм в същата ситуация и заминах в чужбина сега съм щастлива :)
1
0
Деница
Деница
30.12.2013 20:13
Ако не беше казала,че е без родители щях да кажа,че майка му го е научила така.Майка ми и баща ми заради такива глупости са се разделили когато съм била малка и съм си обещала,че тази грешка няма да я правя.Е тея мъже все отнякъде се научават да чакат всичко наготово.Това е много нагло от тяхна страна.
Ако си стоиш вкъщи само добре,но като имаш и други задължения?
За образованието си трябва да учиш,да ходиш на лекции и т.н. кога да смогнеш с всичко.И той най-нагло идва и започва да те критикува какво не си направила.Представи си като започнеш да работиш.Ми то за нищо няма да ти стига време.А ако имате дете...То две деца ще гледаш-него и детето ви.
2
0
RP
RP
29.11.2013 16:19
Че какво правиш още при него??? Какво очакваш? Минали са най-любовните ви мигове - по-нататък отношенията ще станат още по-далечни... Бягай, момиче, не чакай той да стане това, което чакаш...
Няма да се промени!!! А да не говорим, че един брак още повече ще усложни нещата.Родителите ти никога няма да те изоставят, а от това момче не чакай добро! Бягай! Остави го! Не е твоето момче!
4
0
Stefani
Stefani
25.11.2013 20:15
То има момент в който чашата прелива. И аз имах такъв преди доста години .... съпруг. Е, писна ми да не ме уважава, да не ме цени, да ме унижава и да ми изневерява - тръгнах си с детето а той не можеше да повярва, че това се случва с него. Имам нов живот, ново семейство, щастлива съм!
5
0
Катя
Катя
25.11.2013 18:54
И аз съм ж сущото положение и не знам какво да направя вече не знам как да му угодя вече ;(( :)
0
0
ваня
ваня
23.11.2015 14:08
Защо да му угаждаш,само и само да има мир в къщи?!Защо търпиш,скъпа?Не ми казвай че го правиш от обич!Това не е обич,а слугуване!Къде са твоето достойнство,себеуважение?Промени нещата за твое добре,ако не става,напусни го!
1
0
........
........
23.11.2013 23:01
Не ми се сърди, но ми се струва, че от съжаление си все още с него.... не правиш услуга нито на него нито на себе си.
Баба ми казваше навремето "Работата няма дупе, за да я видиш "мъжка" ли е "женска" ли е, щом е работа за дома и семейството - трябва да се върши и от двамата" - ти си се нагърбила сама - защо???
Вече си прозряла, че не те уважава, не уважава труда ти, какво чакаш още????
Успех пожелавам.
4
1
cvete
cvete
23.11.2013 22:23
Когато обичаш и го показваш винаги идва момент в който те приемат за даденост и почват да те мачкат сигурна съм в това изпитала съм го,затова започни да се държиш като него да го изпита и той и тогава ако не те оцени няма смисъл бягай само да намериш сили.Пожелавам ти успех
2
0
сес
сес
23.11.2013 17:31
и аз така 3 години, вчера вече не го понесох и го пратих подяволите, препорачвам ти да сторисх същото. Каквито и усилия да положиш нещата няма да се променят само ти ще си изгубиш времето и нервите.Този човек не те обича, тои просто се възползва от теб, защото отдавна те е приел за даденост...
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: