Не спира да ме ревнува

Не спира да ме ревнува
Снимка: ezine.bg
Здравейте, аз съм почти на 19 години, а гаджето ми е на 21. Ходим вече почти 3 години. Обаче в последните 3-4 месеца се промени, тоест започна нон стоп да ме ревнува без причина. В началото си мислих, че най вероятно е нещо временно и ще му мине, но не стана така. Първо се почна от това постоянно да ме разпитва кога и какво правя.

После почна да ми иска телефона почти всеки ден , уж само да го разглеждал. Не му стигна това явно и искаше да му казвам даже с кого си пиша. Казах му да се спре, че това е глупаво и не виждам да съм му дала причина да ме ревнува или да се съмнява за каквото и да е . Но не се спря до тук, каза че не искал да излизам с момчета , да не общувам с момчета ( което няма как да стане , дори в моя клас има ).

Дори почна да ми се сърди и как съм се обличала и едва ли не, че съм се обличала нарочно така , а си ходя най нормално облечена. От както съм с него никога не съм му изневерявала, единственото което се е случвало е някой тъпанар да ме обарва, но не е било по мое желание ( нямам очи и на гърба ). Сега сигурно и като разбере, че за бала ще ми е кавалер един от моя клас.

Изобщо не знам как ще реагира и въобще дали да му казвам. Просто искам съвет какво да правя, защото нито ще почна да се обличам като монахиня, нито ще спра да говоря с момчета, камоли пък да прекратя приятелство с момчета, които познавам от доста време и са свестни. Какво да направя, за да му покажа, че няма за какво да ревнува и да спре да си въобразява някакви глупости.

Няма да изпадам в подробности като стане въпрос да ходя на дискотека с приятели какви чудесии стават от негова страна. Въобще съм много объркана, но ще изчакам още време може пък наистина да се осъзнае сам.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Христо Георгиев
Съгласен съм с мнението на dont comment ,много е прав. Другото което мога да ти кажа ,виждам,че историята е стара от 2015 ,но все пак реших да коментирам и от това как си написала историята ти съм сигурен ,че си някоя селска пръчка ,ограничена и надута! Щом ти е казал да не говориш с момчета -няма да говориш,знаеме ги тия вашите "приятелски" отношения с мъжкия пол ,дори да си имате верен и истински приятел,който да ви обича ,да се грижи за вас и да прави всичко по силите си да ви направи щастливи!Осъзнай се и си остани с момчето без да му правиш мизерии :)
0
0
Десислав
Десислав
21.05.2015 10:42
Izneverqva ti i se sumnqva da ne pravish sushtoto!
0
1
Just Me
Just Me
18.08.2014 23:16
100% е започнал да ти изневерява и това е причината така изведнъж да те ревнува. Хората се притесняват когато не са верни, че може да се случи на тях самите!
2
1
nightwish72
nightwish72
22.01.2014 02:32
Много често хората бъркат ревността с голяма любов!А между любов и ревност няма абсолютно нищо общо!Истинската любов е точно чувството,което те кара на първо място да уважаваш човека до себе си!Да уважаваш мненията му...решенията му...и неговото лично аз!А ревността е нищо повече от последствията на чувството за господство...и желанието за притежание на всичко и всеки!Това е като болест!Такива хора не са способни да обичат!И ако продължаваш да си с него сама ще се увериш в това!Защото той ще иска да притежава и други момичета освен теб!(ако не го е направил вече)така,че бягай от там до като е време!За него ти не си момичето на мечтите му,а една от красивите "вещи" за ежедневна употреба!И запомни едно:Човекът,който те обича истински ще даде всичко от себе си за да те направи щастлива!
5
0
Ани
Ани
22.01.2014 00:47
Това е болест!Бягай докато е време
1
0
Кати
Кати
25.12.2013 05:22
Честита Коледа!Мило момиче,ревността е болестно състояние,махай го от главата си,докато не ти е направил някое бебе да те върже,че после става трудно поправимо.
0
0
Dont Coment
Dont Coment
17.12.2013 18:56
Аз ти казвам да останеш с него.С тази ревност той показва,че те обича до полуда и те иска само за теб и няма да те подели с никой.За ревността...аз мисля така покани го у вас или някъде другаде,но да сте насаме и никой да не ви притеснява.Отвори темата за ревността му кажи му как те излага и те злепоставя пред другите.Кажи му,че много го обичаш,но моля ти се дай ми пространство.Знам,че искаш да ме защитиш от други момчета,но не винаги ще си с мен.И най добре му кажи,че той ще е единственият и никой няма да го замести.И след това му кажи,че ще си с друг на бала.Ако положително,значи се е осъзнал,ако е отрицателно не знам просто какво да кажа.Но ако се ядоса скочи върху него или го прегърни силно преди да е направил глупост и го успокой.Няма как да не се получи.Така той вече ще се успокои и вече ще знае,че той ще е единствен и няма да му изневеряваш,но ти трябва да му го докажеш не с думи,а с действия.И аз бих ревнувал,но понякога момчетата вършат глупости като тази защото сме уплашени,че ще ви загубим и няма да можем да ви спечелим отново.Тези момчета като твоето са рядкост вече.Запомни това и продължавай напред без страх.За да ти се увеличат шансовете да не те ревнува всеки ден му казвай,че го обичаш,тогава сигурно ще е по спокоен и ще е уравновесен да мисли по добре.Това от мен късмет.
4
3