Остави спомена за нещо, което никога няма да се върне

Остави спомена за нещо, което никога няма да се върне
Здравейте, аз също реших да пиша и да споделя болката си. Цели 5 години бях с едно момче, което преживя голяма болка и мъка, тъй като загуби майка си. оттогава всичко тръгна назад. Изневери ми, аз успях по някакъв начин да му простя и да остана до него, но това не излизаше от главата ми. . . тормозеше ме ден и нощ. Той го виждаш, а не правеше нищо да покаже, че това няма да се повтори. . . измъчвах се, но не исках да го оставя. . .

Обичах го повече от себе си. На няколко пъти ми е идвало в повече и съм говорила за раздяла, но той ми обещаваше, всичко ще се оправи, докато не дойде и денят, в който реши да се разделим. Минаха 6 месеца, а не мога да го забравя. . . . липсва ми много, обичам го много и сигурно винаги ще го обичам. Преживяхме много, излизам с други момчета, но не съм там, мислено все съм с него. . . .

моля ви, кажете ми как да продължа. . . къде грешя, че все още не мога да се съвзема? [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Вяра
Вяра
05.12.2013 16:10
Нека си го кажем честно-първата голяма любов не се преживява. Бях три години с едно момче. Бяхме неразделни и много се обичахме. Но накрая той реши да ме остави. Няма да изпадам в подробности за всички думи за сватба,деца,нощи сгушени един в друг....със сигурност ти е много познато. Минаха повече от две години,а все още не съм забравила. Самп че важното е,че запомняш онзи човек,който е бил с теб. А повярвай ми него го няма вече и никога няма да го има. Стискаш зъби и гледаш напред. Често ще се сещаш,но след време ще разбереш,че всичко е минало,а миналото не се връща :)
5
0
Кони
Кони
02.12.2013 21:13
Ще ти мине след известно време! Просто не се вживявай толкоз! Хора много!
5
0
Вяра
Вяра
28.11.2013 21:54
Банално, но факт:времето лекува, ще мине и твоето време, за да се оттърсиш от болката и да продължиш напред. Избрала си ник за сайта: смелост. Това е прекрасно. Аз ти пожелавам възможно най-скоро да продължиш смело напред :)
3
0
Елияна
Елияна
27.11.2013 13:44
Станалото - станало, за съжаление спука ли се гърнето и да се залепи пак ще тече. Според мен най - добрия лек в случая е да не мислиш за него, да намериш с какво да се занимаваш и да се отдадеш на някакво хоби.
2
0