Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Остави спомена за нещо, което никога няма да се върне

Остави спомена за нещо, което никога няма да се върне

Остави спомена за нещо, което никога няма да се върне
Здравейте, аз също реших да пиша и да споделя болката си. Цели 5 години бях с едно момче, което преживя голяма болка и мъка, тъй като загуби майка си. оттогава всичко тръгна назад. Изневери ми, аз успях по някакъв начин да му простя и да остана до него, но това не излизаше от главата ми. . . тормозеше ме ден и нощ. Той го виждаш, а не правеше нищо да покаже, че това няма да се повтори. . . измъчвах се, но не исках да го оставя. . .

Обичах го повече от себе си. На няколко пъти ми е идвало в повече и съм говорила за раздяла, но той ми обещаваше, всичко ще се оправи, докато не дойде и денят, в който реши да се разделим. Минаха 6 месеца, а не мога да го забравя. . . . липсва ми много, обичам го много и сигурно винаги ще го обичам. Преживяхме много, излизам с други момчета, но не съм там, мислено все съм с него. . . .

моля ви, кажете ми как да продължа. . . къде грешя, че все още не мога да се съвзема?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Вяра
Вяра
05.12.2013 16:10
Нека си го кажем честно-първата голяма любов не се преживява. Бях три години с едно момче. Бяхме неразделни и много се обичахме. Но накрая той реши да ме остави. Няма да изпадам в подробности за всички думи за сватба,деца,нощи сгушени един в друг....със сигурност ти е много познато. Минаха повече от две години,а все още не съм забравила. Самп че важното е,че запомняш онзи човек,който е бил с теб. А повярвай ми него го няма вече и никога няма да го има. Стискаш зъби и гледаш напред. Често ще се сещаш,но след време ще разбереш,че всичко е минало,а миналото не се връща :)
5
0
Кони
Кони
02.12.2013 21:13
Ще ти мине след известно време! Просто не се вживявай толкоз! Хора много!
5
0
Вяра
Вяра
28.11.2013 21:54
Банално, но факт:времето лекува, ще мине и твоето време, за да се оттърсиш от болката и да продължиш напред. Избрала си ник за сайта: смелост. Това е прекрасно. Аз ти пожелавам възможно най-скоро да продължиш смело напред :)
3
0
Елияна
Елияна
27.11.2013 13:44
Станалото - станало, за съжаление спука ли се гърнето и да се залепи пак ще тече. Според мен най - добрия лек в случая е да не мислиш за него, да намериш с какво да се занимаваш и да се отдадеш на някакво хоби.
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: