Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Какво да правя - аз ли да предприема първата крачка

Какво да правя - аз ли да предприема първата крачка

Какво да правя - аз ли да предприема първата крачка
Здр, въпреки че съм на 24 г. , не може да се каже, че имам голям опит (под опит имам предвид познаване на мъжкото мислене ), доста съм стеснителна и досега съм имала една по-скоро краткотрайна връзка преди повече от 2г. Както и да е ще премина направо по същество - преди няколко месеца една моя приятелка ме покани да изляза с тяхната компания на заведение.

Имаше няколко двойки, както и няколко необвързани момчета. Вечерта започна много добре и едното момче (той е с една година по-голям) доста явно прояви интерес към мен. Канеше ме на всеки бавен танц, прегръщаше ме доста близо въпреки че се познавахме от няколко часа, дори се "ядоса" че са ни запознали по-рано, направи ми много комплименти, подари ми цвете, поиска ми телефона и многократно ме накара да обещая, че ще се видим пак.

Но. . . не ми се обади. През седмицата се видяхме с моята приятелка и тя каза, че той само я питал как сам и какво правя. Но нищо не се случи. На мен ми се стори, че той е малко срамежлив, като бяме в заведението като пийна малко веднага придоби смелост (в никакъв случай не казвам, че беше пиян). И сега знам къде работи имам му фейбука, но нз какво да правя. . . Моля дайте ми съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Магда
Магда
18.10.2014 13:24
Има си и стеснителни мъже. А и от друга страна, в днешно време се очаква от нас, жените, първата крачка. Опитай и го потърси първа. Нещо да излезнете на по кафе или каквото и да било. Сигурно ще се съгласи. Пък и нищо не губиш, ако опиташ, нали? :) Успех! хо
0
0
Боряна
Боряна
27.11.2013 04:08
Здравей! Напълно съм съгласна с предишното мнение, че ако един мъж наистина се интересува, то той ще те потърси. Без значение какво му коства :)
До преди няколко седмици имаше двама мъже в моя живот, но с течение на времето осъзнах кой от двамата всъщност иска да бъде с мен. Осъзнах, че когато някой изпитва нещо повече към теб, то той ще се опита да те впечатли по всякакъв начин; ще иска да прекарва с теб свободното си време; ще те накара да се чувстваш значима и оценена.
Това момче не е за теб...Когато намериш този, който наистина държи на теб, ти ще усетиш сама разликата :)
2
0
Нана
Нана
24.11.2013 09:00
Според мен ако един мъж има интерес, нищо не може да го спре, явно е било мимолетно, ще срещнеш друг, този не е бил достатъчно зарибен
1
0
mariq
mariq
18.11.2013 15:55
Благодаря Ви за съветите...но проблемът е, че минаха няколко месеца вече...и може да съм изпуснала момента, късно разбрах, че го харесвам толкова...остави ми да се надявам да се съберем случайно пак покрай общите ни приятели...
0
0
Рила
Рила
17.11.2013 11:32
Ако го харесваш и ти пиши му по фейсбук или му пиши СМС-и. В смисъл от нещата които ти е казал и тва че сте танцували не ми изглежда срамежлив но ти го познаваш най-добре. Както и да е и двамата ако сте срамежливи - някой ше тряя да направи първия ход напред. Няма значение кой е. Това че е питал приятелката ти как си и какво правиш показва че той те харесва и се интересува от тебе. Сега какви са му намеренията не знам, тва е друга тема, ти ше трябва да го преценяваш. Но като цяло щом той се интересува от тебе и те харесва - силата е в твои ръце. Ше си пишете ли или не. Ти решаваш. Бъди честна със себе си и наистина виж дали го харесваш или не. Успех :)
0
0
НоМърси
НоМърси
15.11.2013 17:51
Да му настръхне косата на човек.....Нямам думи,момиченцее ;)Демонстрирал е внимание -демонстрирай и ти -дали ще е фейсбук или по друг начин няма толкоз значение...Щом ти е интересен кво чакаш?!Освен ако не е обвързан и е било флирт само за вечерта.Много искам да ми отговориш на този въпрос :Защо (по дяволите, да го е*а)въобще се стига дотук, че дори когато ви е интересно и са ви показали ,че и вие сте интересни - си заравяте главата като щраус и се чудите...защо??Страх те е да не иска само секс ли -ми излезте ,позабавлявайте се, няма се даваш на 1-2ра среща ако е това ;)Много ми е интересно какво се върти в главата ти и какво мислиш толкоз??Аз лично имам случаи ,когато от чакане (щото единия иска да е по-важен и по -преследван нали) се разминахме с една мома ей така , щото понякога изтървеш ли подходящия момент и после трудно се случва хепи енда!
1
0
Моника
Моника
15.11.2013 01:47
Направи я. Представи си, че той си мисли, че един вид ти досажда, или чака да види интерес и от твоя страна? Разбира се, може да не е нито едно от двете, но все пак си имай едно на ум. Според мен, ако направиш първата крачка нищо няма да загубиш. Живеем във времена, в които е демоде все да чакаш момчето да предпиеме първата стъпка, освен това тук вече момчето я е предприел веднъж, тъй че действай. Показал ти е симпатия, питал е за теб, имаш му фейсбук, какво чакаш? :) Покажи му, че ти е интересен, пиши му нещо, лайквай му разни неща от време на време, да види, че го забелязваш, и ако наистина има симпатия повярвай само това ще му е достатъчно. Все пак и спазвай някаква граница, да не вземеш да му досадиш, ако ти откликне. И все пак не влагай много надежди съвсем в началото. Знаеш има момчета, които тия неща си ги правят ей така, за да не скучаят през вечерта, не влагат чувства. На днешно време и да се чупиш от секс както се казва пак не е сигурно дали изпитват чувства към теб. Но това вече е съвсем друга тема. Хайде успех с момчето!!! :)))))
0
0
аноним
аноним
14.11.2013 18:58
ти си на ход, давай сега, защото после ще е късно!!
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: