Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Разликата между нас е голяма, но съм луда по него

Разликата между нас е голяма, но съм луда по него

Разликата между нас е голяма, но съм луда по него
По принцип не пиша по такива форуми но нямам приятели за да говоря с тях така че съм тук. . ще си публикувам истории от моя живот. . проблеми и дневник . . . и ще искъм съвети. .

незнам дали съм в точната графа -любов и незнам откъде да започна затова ще казвам направо. . първо ви моля да не ми обиждате и да не ми казвате че съм луда или нещо .
харесвам един мъж от моя клас казвам мъж защото той е на 29-години аз съм на 16-години учим в вечерно училище. . . и не ме казвайте че той и голам за мен. .

Той се държи добре с мен . . дори когато е пиян се държи добре с мен . . каквото и да кажа и да сторя се държи добре с мен защото ме харесва. . той знае че аз го харесвам -харесвам та аз го обичам . . но му казах че неможем да бъдем заедно. . защото хората винаги ме изоставят и въпреки че той казва че няма да го стори знам че ще го стори . .

Той е по различен от всеки който съм срещала. . досега винаги ми у пукало за другите тоест моите приятели. . винаги съм се грижела за тях -те са само в фейсбук защото живеят в съединените американски щати и винаги когато са зле си грижа за тях винаги им помагам-но тодор -това е мъжа той ме кара да ми пука за самата мен да се грижа за самата мен . . и като знам че той откача че не сме заедно ме боли повече отколкото ме боли да го гледам в училище без да го докосна . .

Не знам винаги когато съм щастлива си провалям щастието-мислех че съм пристрастена към нещастието но една приятелка ми каза че не съм защото и тя преди си е мислела същото за самата нея и незнам. . просто ме боли душата и сърцето . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
ГЕОРГИ
ГЕОРГИ
05.02.2014 15:18
а бе модератор има ли значение с какъв шрифт пиша
1
0
Ирена
Ирена
05.02.2014 15:41
Седемте форумни закони
1. Писането на кирилица е закон; Теми и коментари написани на латиница се изтриват без предупреждение!
2. Писането само с големи букви е забранено.
3. Обидни квалификации и заяждания са недопустими;
4. Спамът се наказва с блокиране на потребителя
5. Текстове и коментари некасаещи темата ще бъдат изтривани.
6. Връзки към сайтове, които не са полезни за дискутираните теми ще бъдат изтривани;
7. Връзки към сайтове с рекламна цел ще бъдат изтривани;
1
0
росица
росица
04.02.2014 16:16
Много бързо се прехвърли на друг...Не,няма моето момиче да сте щастлива и с другия,защото умните мъже ,рано или късно,разбират каква е жената до тях.А бе,само от изказа личи колко е умствения багаж на човека.Да,любовта е много важна в живота,но...какво става когато не можете даже да я напишете правилно?
0
0
stzabv
stzabv
04.02.2014 02:50
правописа ми е грешен щот пиша бързо а не щот немога да пиша и това е стара история вече имам нов приятел е сме задно и го обичам..и да ти кажа росица любовта е най важна в тоя живот защото без любов живото ти е само работа даскало умора почивка ядене пърдене пиячна едно жалко мизерно съществуване и маната тти
0
4
Росица
Росица
03.02.2014 19:59
А бе аз се чудя на тия деца...как така когато е време за учене,те си мислят за любов.От любов се сещат,а от правопис–не.Защо така мое дете?Защо не питаш нещо и по български език.Ами да знаещ и в любовта няма да ти върви.Не че едното има общо с другото,но ...това,че не знаеш да пишеш е много показателно как ще размишляваш и за любовта.Но каквото и да ти кажа,няма да разбереш...
2
1
лили
лили
28.01.2014 15:12
аз бях на 16 ,той на 29 находил се ,наживял се.А на мен ми се живее,.Но трябваше да раждам деца и да се грижа за тях а не да си поживея живота.след няколко години се разделихме,
1
0
Камелия
Камелия
20.01.2014 17:29
Боже момиче,по-добре залягай над уроците във вечерното училище,за да се научиш как се пише грамотно,защото тук си се изложила много!Преди да публикуваш нещо-поне го прочети!!!!!!!!
6
0
банго
банго
20.01.2014 17:06
На всички ни се иска света да е толкова добро място ! Но действителността е грозна. Пича е на 29 !!! Дъртия вълк е намерил млада овчица и ще си я изкорми като нищо. Но след 2-3-4 годинки максимум, на човека ще му се дожени, ще му се приискат деца. Ти ще си на 20 - евентуално студентка в УНСС. Тогава историята ще приключи, защото ще видиш защо ;) Тъй, че не казвай, той е различен, не е като всички, ала бала ала бала. Късмет !
0
0
Ани
Ани
05.01.2014 02:22
Ами, не знам какво те притеснява. Аз бях на 18, когато се запознах с човека, с който живеем заедно почти 4 години. Той е на 35 в момента, аз на 22. От втората седмица на връзката ни живеем заедно и сме щастливи. За любовта няма граници! :)
0
0
stzabv
stzabv
05.01.2014 00:08
инката- благодаря ти ..някой си мислят че се вкарвам в капан но аз го обичам и несмятам че е капан ..винаги съм искала точно толкова сериозна връзка но бившия неискаше ..и да малко ме плаши прекалено сериозно прекалино бързо и дори някой ден да съжалявам аз поемам риска защото сега го обичам и дори някой ден да старадам от това знам че в миналото съм избрава това и си търпя последиците от избора ..благодаря ти че ме защити
0
4
Инчето
Инчето
05.01.2014 01:10
:) не мисля,че съм направила кой знае какво,но се радвам ако съм помогнала ти си още толкова млада и тепърва си представям колко много момчета ще се борят за вниманието ти и колко ще е широкоспектърен твоя избор,това което аз мога да те посъветвам е да си колкото се може по-предпазлива отношенията си с мъжете и запомни ти си личност и твоите мечти и очаквания за една връзка трябва да са най-важен фактор във вземането на решения:)
0
0
Инчето
Инчето
04.01.2014 22:16
Ще кажа само,че всеки си има глава на раменете и носи последствията от собствените си действия,щом и харесва да е с този мъж нека бъде.Споделила,споделила,това е.Призовавам всички (подчертавам всички) към по толерантен език без обиди и нецензурни определения за да е по-ползотворно общуването!
3
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: