Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Луда съм по него, а той се държи странно

Луда съм по него, а той се държи странно

Луда съм по него, а той се държи странно
Здравейте, много харесвам едно момче но проблема е такъв, че той се държи много странно.

Така с въпросното момче сме заедно от скоро всичко стана така много добра приятелка съм с сестра му и започнахме дa излизаме с нея заедно да но аз си харесах брат и той мен май. . . преди да тръгнем той постоянно ме гледаше постоянно ми звънеше даже имаше случай дет ми звънеше в 2 3 през нощта само да ме види какво правя дали спя и бля бля бля тем подобни. . . една вечер сестра му ме покани да спя в тях при нея да обаче ние се събрахме и си направихме купон и аз се качих да лягам и той дойде при мен преди тва седяхме на една пейка и си говорихме на всякъкви теми.

Та качихме се горе и той легна до мен аз не се здържах и го целунах, той ми каза, чe ме харесва аз също му признах и тръгнехме да обаче от тогава на сам се държи странно. . . почти не ми обръща внимание или ако ми обърне внимание е за малко и онзи ден се скарахме на мен нервите не ми издържаха, ревнах и си тръгнах седнах в една децка и той дойде, каза ми да спра да плаче, че му е супер гадно да ме гледал така обеща че вече няма да е така аз му казах да се разделим и той ме целуна аз му го повторих и той пак не ми каза да е съгласен или не е съгласен и пак ме целуна.

Сега е болен и аз постояно искам да го видя но сестраму все казва че спи и тем подобни държи се много странно дали наистина иска да е с мен или не не знам когато започна да го питам иска ли изобщо дa е с мен той ми отговаря стига ми говорила глупости и такива вече ме е страх да го попитах не искам да го губя направо съм полудяла по него моляте дайте ми съвет както да направя. . . . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x: :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Деница
Деница
24.07.2015 10:26
Тези истории ги пише една обвързана жена,която не е живяла,не се е сблъскала с живота,незнае какво да прави,кръшка на мъжа си,изпада в истерии,изкарва него виновен и същевременно не и стиска да го напусне,манипулира го,мисли се за много важна,но ако не е той-тя е едно нищо.Пълно хахо.Не заслужаваш мъжът до себе си.Дано и той го осъзнае,че не си добре.
0
0
joni_sto@abv.bg
joni_sto@abv.bg
23.07.2015 15:21
добре айде да излеземе и ще ти разкажа за нещата от живота
0
0
m
m
21.07.2015 15:49
m
0
0
Gloria
Gloria
21.07.2015 09:58
забравих да добавя това че постоянно ми пише един приятел на брат ми и ме кара да излизаме обаче аз му казвам че съм обвързана и още доста хора ме карат а той се ядоса и ми вика еми излез де .... сестраму ми каза че го прави за да види дали наистина ще изляза с някой друг
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: