Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Не вървят нещата между нас

Не вървят нещата между нас

Не вървят нещата между нас
Здравейте! незнам всъщност от каде да запо4на. Имам приятел от година и живеем заедно, но както сами се досещате нещата ве4е не са сащите. Постояно се караме за глупости и от нещо дребно става страшен скандал, имам 4увството 4е нямам сили пове4е да се боря.

Казвам да се боря защото ние минахме през много трудности през тази една година и вси4ко преодоляхме, и незнам моето тарпение до кога ще бъде. Дори по4на да ме обижда, уж несазнателно после едни извинения и т. н. , доста по4на да си пийва, е вкъщи но и тогава по4ват караниците сякаш вси4ко в мен го дразни

Казва оби4ам те, но само на думи. . . ве4е дори не съм щастлива, въпреки това все още го оби4ам. Та искам мнение най ве4е от дамите дали да се изнеса и да заживея спокойно без него, без караници и без сълзи или. . . . ! :x:благодаря предварително за отделеното време!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
познати истории
познати истории
30.06.2015 02:08
щом ще стоят така нещата при вас,то тогава няма смисъл от такава връзка.да ти се извинява,после да продължава да те обижда,да пие и с една дума ако ти все още стоиш това няма да се промени никога и все същото ще си остане такова каквото е.просто не ти е мястото при него.
2
0
Наси
Наси
27.03.2015 23:03
Аз също ще ти пиша от опита на моя провален живот. Той е същият като на АЛБЕНА от 24 години, 23 не съм щастлива. Това не е твоят човек. Ако на твоите години имах смелостта да се разделим сега нямаше да бъдем 4ма нещастни. Щом от сега усещаш, че не сте един за друг бъди сигурна че никога няма да станете. С годините малката пукната става огромна пропаст. Мъчих се да го обикна, да не обръщам внимание на много неща, да не изисквам много, да не го ограничавам, да променя и себе си дори. Но това не доведе до нищо- сега и двамата сме нещастни но живеем насила един с друг. Пък за пиянството и идея си нямаш какво се случва след много години. От едно в къщи става от 7-до 22 часа безкраен купон, който трае със седмици. Ще преодолееш раздялата и ми повярвай че сега ще страдате и двамата по-малко отколкото след години.
1
0
Стефи
Стефи
28.01.2015 09:50
PS:Да допълня само,..Така ли всичко се решава с бягане бе момичета ,,само по причина на изневяра Бог допуска напъскане,,...ами утре ако и с следващия нещо не върви,пак ще бягаш ,и така до кога?Все мъжете ли са най лошите?или щото отговорностите им големи за пари,семейство и т,н...а възможносттта в днешната криза да бъдат,силните,справящите се,мъжете дето могат да угодят и купят всичко на своето момиче,а и дете,да платят ток и храна,..Давате ли си сметка колко ,,убити,,са днешните мъже,и не щотто самите те са слаби а защото са претиснати до стената от системата,помислете как беше преди много години и как сега преди да ги плюете.Те страдат от ,,бездилие,, с което искат и не могат да се справят,нямат шанс да се справят 90%от тях,..малко са щасливците(с куп жени в краката защото имат пари) които имат този шанс и не се знае до кога.Тайа че вашите мъже не са по лоши,затова вместо да ги хокате,помогнете им насърчавайте ги,обичайте ги ИСТИНСКИ.Молете се за тях.
2
0
Стефи
Стефи
28.01.2015 09:30
Мило момиче,просто не разбирам хората,постоянно се оплакват от проблеми ,болести,бедствия и т.н а виждам или чувам еденици от тях да се молят на Бог за това,на този Бог(баща) който реално има и сила и власт и мощ да промени нещата,да направи чудо,да ти помогне.Но кой би ти помогнал ако не поискаш помощ?Бог иска да го потърсиш с вяра и любов.Вие се мъчите сами затова и не успявате,ако четете и спазвате словото(Библията)99%от проблемите няма да ги имате.То е написано за поучение,изобличение ,за наше добро,но никой не го е еня, тогава защо се оплаквате от всичко което ви постига?
1
0
Desska
Desska
23.07.2014 17:28
Начетох се на коментари. Толкова сте категорични всички. Ами ако не иска да бяга, ако иска да остане с него и това да е поредното нещо, което да преодолеят заедно. Ако той има проблем и не може да сподели..ако не може да споделя?!?!?
Намирам се в подобна на твоята ситуация, минавало ми е през ума да си тръгна, но мисля, че любовта ми е по-силна и засега ме съветва да остана. Опитвам се да бъда сдържана и да не се цупя. Опитвам се да намеря думите, които да бъдат разбрани, а не изтълкувани като нападка...истината е, че за момента опитвам и вярвам, че ще намерим начин да се справим с тия нерви и тази невъзможност да сдържа гнева си. Зад подобно поведение обикновено се крият по-дълбоки проблеми. Аз бих искала да му помогна да се справи...
5
1
папи
папи
26.06.2014 23:38
Бях така. По няколко пъти да ден ми казваха че ме обичат, но беше същото, каквото описваш. В един момент осъзнах, че правя нещата за да няма скандал. Не смеех да кажа или направя нещо. Не бях себе си. И единствено, за което съжалявах след като си тръгнах е, че не го направих по-рано.
щастлива съм и спокойна сама и ще ти кажа: БЯГАЙ И БЪДИ ЩАСТЛИВА
6
0
авторката
авторката
27.06.2014 11:05
и аз сега се опитвам да премъл4авам за да сме добре,но незнам до кога ще издържа.И да сега сме добре,но сигурно докато избухна,незнам незнам какво да правя направо сарцето ми се стяга не се оправя дори по лошо става:(
0
0
малина
малина
22.06.2014 22:53
бягай,с 200 от там.естествено в една връзка не е винаги мед и масло.секса и любовта е първата година,после с човека трябва да се крепите като приятели и да сте упора и уважение .а ,какви са тия работи на тоя хубостик?бягай!
3
1
АЛБЕНА
АЛБЕНА
21.06.2014 02:19
От опит ти казвам, че тази връзка няма да я бъде! Изнеси се и заживей спокойно, защото ако мислиш, че нещата ще се оправят, много се лъжеш! Аз направих тази голяма грешка в моя живот и 22 години от 23 съм нещастна, скандалите след неговото напиване са ми до болка познати и оправия НЯМА, даже става по-зле! Затова докато е време събирай си багажа и дим да те няма! Ще намериш човек, който те заслужава, а тоя да си намери някоя друга да тормози !!!
3
0
Христова
Христова
06.06.2014 19:17
Търси си щастието някадде другаде с човек подходящ за теб щом е предприел и мерки да пие нещата не са на добре БЯГАЙ младо мимоче не си пропилявай живота той няма да се оправи може би и ще изкара и други неостатъци който няма да са на място и ще съжаляваш
3
0
Дани
Дани
06.06.2014 01:21
Като за начало си оправи правописа.Щом го обичаш,говори с него да престане с това държание.Ако пак е същото след известно време,по-добре го напусни.
4
2
АЛБЕНА
АЛБЕНА
21.06.2014 02:22
Пълни глупости! От разговори файда няма и щом ти го казвам, значи има защо! За моя правопис какво ще кажеш?
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: